2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bilmiyorum ki ısrarla iğne veriyor bir çok kişi fitil kullanıyor burada gördüğüm kadarıyla.acaba yaş ile alakalı mı bilemedim
Yaş ile hiç alakası yok bu durumun günde 3 tane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 3 tane fitil kullanıyorum ekstra rahim kalınlaşması için verilen ilaca ve vitamin takviyesine devam ediyorum yaşım 27

Canım hoşgeldin İlk denemede yüzün gülsün inşaallah, kolaylıklar diliyorum

Canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin O sayılara çok takılma, sayının sabit kalıp doğum yapanlar bile varmış, dün bir arkadaşımızın doktoru söylemiş. Bir süre sonra hızlanır belki de..

Insallah canım ya Allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar benim bu gün transferi in 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı benim gibi ölüp kanda hamile çıkan var mı aranızda
Canım ben dün sabah önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sonra kaset test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım, 6. günümdü. Burada idrar testiyle görmeyip kan testiyle pozitifi gören çok var

Transfer günü hariç 8.günüm dr kan istedi verrdim sonuç çıkacak 2 saate dualarınızı bekliyorum rabbim kucaklarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimiziiin
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Her güzel haber bizlere de bir umut oluyor.

Transfer günü hariç 8.günüm dr kan istedi verrdim sonuç çıkacak 2 saate dualarınızı bekliyorum rabbim kucaklarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimiziiin
Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…