- 29 Aralık 2016
- 593
- 367
- 103
- 38
Merhaba Evet tüm ilaçlar ve iğnelere devam ediyoruz hiç birini kesmiyoruz dedi doktorMerhaba sizin hala kullandığınız ilaçlar var mı?
Amin inşallah herkes pozitif sonuç alır sağlıkla ilerler gebelikleri inşallahInsallah pozitif sonuçla Rabbım yüzünüzü güldursun
Yaş ile hiç alakası yok bu durumun günde 3 tane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 3 tane fitil kullanıyorum ekstra rahim kalınlaşması için verilen ilaca ve vitamin takviyesine devam ediyorum yaşım 27Bilmiyorum ki ısrarla iğne veriyor bir çok kişi fitil kullanıyor burada gördüğüm kadarıyla.acaba yaş ile alakalı mı bilemedim
MaşAllaah ekledimBeni de ekleyin 28 yaş transfer tarihi 10.08 , 20.08 betahcg 313 :)
Canım hoşgeldinSelam kızlar yaşım 38 1.5 aylık evliyim.Esim de 48 yaşında. Aşılama için cumartesi doktora gittik asilamanin şansı %17-20 imiş.Tüp bebek dedi doktor
Yarin hsg cekilecegim ona göre bakacak doktor.Esim de sperm testi verecek inşallah.Daha yolun başındayız İnşallah tutar
Canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba hanımlar benim de 8 Ağustosta transferim oldu. 19 ağustos cumartesi günü teslim 400 çıktı bugünkü teslim 778 çıktı artış tam iki kat olmamış size danışmak istedim bizi bizden başkası anlamiyor
Hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeni de ekleyin 28 yaş transfer tarihi 10.08 , 20.08 betahcg 313 :)
Insallah canım ya Allah razı olsunCanım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinO sayılara çok takılma, sayının sabit kalıp doğum yapanlar bile varmış, dün bir arkadaşımızın doktoru söylemiş. Bir süre sonra hızlanır belki de..
Canım ben dün sabah önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sonra kaset test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım, 6. günümdü. Burada idrar testiyle görmeyip kan testiyle pozitifi gören çok varMerhaba arkadaşlar benim bu gün transferi in 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı benim gibi ölüp kanda hamile çıkan var mı aranızda
Oldu inşaallah kuzum olduGünaydın kızlar bugün 7. Günüm böyle çıkıyor dün hayalet çizgi gibiydi bugün biraz daha netleşmiş sanki oldumuki ya Eki Görüntüle 3289861
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzTransfer günü hariç 8.günüm dr kan istedi verrdim sonuç çıkacak 2 saate dualarınızı bekliyorum rabbim kucaklarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimiziiin
Gayet ortada hem de kaset test hayırlı olsunGünaydın kızlar bugün 7. Günüm böyle çıkıyor dün hayalet çizgi gibiydi bugün biraz daha netleşmiş sanki oldumuki ya Eki Görüntüle 3289861
Cansıninşallah ya ilk tutan transferimde de 8. Gün böyle çıkmıştı amainsan yinede tereddüt ediyor güzel insanlardan birşeyler duymak mutlu ediyor
Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz.Transfer günü hariç 8.günüm dr kan istedi verrdim sonuç çıkacak 2 saate dualarınızı bekliyorum rabbim kucaklarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimiziiin
Güzel haberini bekliyoruz cannımmİnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Her güzel haber bizlere de bir umut oluyor.
Evet çift embriyo inşallahGayet ortada hem de kaset test hayırlı olsunçift miydi
İnşallah pozitif haberlerinizi bekliyoruzİnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Her güzel haber bizlere de bir umut oluyor.
Hoşbuldum canım amin inşallahCanım hoşgeldinİlk denemede yüzün gülsün inşaallah, kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?