2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Teşekkür ederim Umarim çabalarımız boşa cıkmaz

Anladim canim senin için hayırlı zaman ozamndır demekki tez cakit bebegine kavusırsun inşaAllah

Merhabalar kızlar. 9 ağustosta transfer işlemim oldu. 21 ağustos test günüm. Benim kafama takılan 17 ağustos normalde adet tarihim. adet olucak mıyım veya adet olursam tutmamış demek midir? Bilen vardır belki diye sormak istedim

çanakkalede tüp bebek dotoru yapan hastane varmı inşalah hakkınzda hayırlslı olur kolaylıkla kavuşursunz evladınıza
Üniversite hastanesi yapıyor raporsuz 32 rapou 19 bin fiyat verdiler.ama bana çok güvenilir gelmiyor malesef özel arayisindayim ama yol korkutuyor birde rakamlar tabi

Yuzde 60 dediler bana sorduğumda.umarim pozitif sonuçlanır tedaviniz müsait olunca banada bilgi verirseniz çok sevinirim

Muhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor 26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda oldu
Merhaba bende Çanakkale'deyim merkez ve Dr arayisindayim özelden konuşabilir miyiz?

Benim doktorum sadece Progestan verdi ya. Kan sulandırıcı kullanmıyorum ben. Umarım bu şekilde de doğru gidiyordur. Herkes kullanıyor sanırım.
Bilemiyorum canım ama buz koyuyorum dik vurmaya havasını almaya çalışıyorum ama nafile

Ay kafam karıştı arkadaşım camını Çıkar dedi testın öyle çıkarınca hafif görünüyor test hala ıslak kuruma çizgisi olamaz gibi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…