- 18 Temmuz 2023
- 217
- 279
- 18
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.781
Ay inşallah bende hep bu ay oldu gözüyle bakıyordum annemde dün seni rüyamda gördüm bi kuzum oldu deyin ve bu gün yaptım test inşallah anneciğimin rüyası gerçek olur10. Günde bende çıkmamıştı daha önce 12. Günde çıktı
Tabikii var, sen 2 gün kala yap test en net o zaman belli olur, benim de kesin değil sabah Bat günüm de yapicam14 veya 15nde çatlamış olması lazım o zaman 8. Veya 9 günü oluyor hala umut var o zaman
Kııızz tabi hamişlik belirtisi. Bağışıklık düşüyor hamiş olunca ucuk çıkıveriyorAaa uçuk belirti miiiidün Çıktı bende de
Yaptım kiiiHadi test yap
O dediğim 2 test varFazladan yok u şimdide yap
Kız bi var gibi görüyorum sonra gördüğüm kayboluyorYessss
Kizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diyeaz önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas
Ne kaybedersin kiO dediğim 2 test var
Umudunu yitirme canım inşallahAy inşallah bende hep bu ay oldu gözüyle bakıyordum annemde dün seni rüyamda gördüm bi kuzum oldu deyin ve bu gün yaptım test inşallah anneciğimin rüyası gerçek olur
Bilmiyorum ki kaçıncı gün hiç takip etmedim şuan su gibi akıntım geldi birden hafiften kasık ağrısı varKız bi var gibi görüyorum sonra gördüğüm kayboluyoryumurtlamadan sonra kaçıncı günün??
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bugün girelim inşallah gebelik haberi vermek nasip olurPik yaptığı gün ondan önceki gün ve çatladığı gün ertesi günü önemli canım
Aboow baya belli baya belli maşallahKizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diyeaz önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas
16 tane falan test var elimde muhtemelen her sabah yaparımTabikii var, sen 2 gün kala yap test en net o zaman belli olur, benim de kesin değil sabah Bat günüm de yapicam
Yaaa hadi bakalım az kalmış kız3 Eylül kuzum totem yapıyoruz
Kız sana dönüp dolaşıp aynı soruyu soruyorumBilmiyorum ki kaçıncı gün hiç takip etmedim şuan su gibi alıntım geldi birden hafiften kasık ağrısı var
Benim şaşmaz günüm canım 26 sı olmam lazım en geç 27 si gelir unutma kız beni aşk olsunnnKız sana dönüp dolaşıp aynı soruyu soruyorumtamam evet bu ay takip etmemiştin hatırladım hatırladım. Aklımda gününü takip edemediğimden heralde her gördüğümde soruyorum kuzum bu sefer unutmayacam inşallah... Bat günün bellli mi peki o da belirsiz mi?
İnnovita benim en kıymetli testim, bu zamana kadar boşuna hiç gölge çıkarmadı bana. O yüzden onda çift çizgi görmeden inanmadımKizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diyeaz önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?