- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.101
Kız bu ne güzel bir duaHaa haaa. Ya ben atlayamıyorum. Her sayfayı okuyorum. Bu kızlar yüzünden kitap okuamıyorum artık. Burası çok daha sürükleyicibişeyi de kaçırmak istemiyorum. Ama 2 saat bakmazsam tonlarca sayfa birikiyor. Çenenize maşallah ne diyeyim. Bebişleriniz olsun da inşallah telefonu elinize alacak zaman bulamayın
Allah kabul etsin inşallah, canı gönülden ettimKız bu ne güzel bir duaAmin demekten başka şansımız yok
Nerden temin ettin canım bende kullanmak istiyorumay gelemedi bu çakşır da hala yolda görünüyorbende haftaya izin alıp kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum
Aminnn kuzum aminnnnAllah kabul etsin inşallah, canı gönülden ettim
Özlettin kendini yahuuuugeçtimi bu ay adetin valla Varmı yok mu bende bi bilsem bata 3 gün var son yaptım test bu işte
Tamam bitanem etiketlicemmben de özledim sizlerii yaaa sen hamilesin sankiii kuşumm hadi inşallah netleşince beni de etiketle
Zaten belirti adet yaklaşınca kayboluyorsa eğer adet belirtisi oluyor genelde bende öyle belirtiler adete 2 gün kala kayboluyor özellikle göğüslerim eski halini alıyor sertliği ve acısı gidiyorAma regl 1 2 gün kala belirtiler kayboluyordu yavaştan. Eğer belirtiler artarsa git gide öyle inanırım
Laboquik mi markası canımİnşallah görürüm bi umut olur banada. Test kendi kuruma çizgisi çıkarmıyor. Geçen ayda kullanmıştım bu testi bakalım hayırlısı
Evet laboquickLaboquik mi markası canım
Evet o kuruma çizgisi çıkartmıyor canım ama hassaslık konusunda pek iyi de değil ben hamileydim yumurtlamanın 8 günü gördüm diğer testlerde lqboquıkte 12 gün anca görebildim çizgiEvet laboquick
Bu yöneticiler bize ne demek istiyür?Bu arada yöneticiler başlığı değiştirmiş ancak başlığı "Kadın Hastalıkları" bölümüne taşımışlar. Ne alaka? Bunlar iyice zıvanadan çıktı. (Yönetim hakkında ileri geri konuşunca yarın foruma giremiyormuşum fghjk)
Onun yerleşmesini severim bennnnnİyiyim kuzum iyiyim biraz işim vardı. Bebişimi merak ettiysen yerleşiyor hala teyzesi
Kız ne şansı aşko 13 aydır uğraşıyorum sebepsiz hamile kalamıyorum bu ay klomen kullandım o yüzden birden fazla yumurta oluştu inşallah tutar2 yumurtan mı çatladı? Ben de bu ay erken yumurtladım gibi olunca Allahım inşallah bi tane daha yumurtlarım diyordum bugünYumurtlamaya çok yakınken aralıksız denemelere başladık daha devam ediyoruz. Biri kaçarsa ötekiyi yakalarız diye istiyorum
Ne şanslısın
Kız sen beni gerçek hayatta görsen tanısan çok duygusal bir insanım normalde de böyleyim yaniBizde seni çok seviyoruz kuzum sende çok duygusallık var bu aralar kuzum buda bir belirti bebişin gelecek inşallah
Ay inşallah kuzum o zaman pazartesi günü başlayayım test yapmaya hahhahahAteşini baz al aşkım ilk yumurtanda kaliteli çatladı bence ateşin fırladı zaten bir gün ara ile çatladı pazartesi çıkar varsa inşallah ben inanıyorum olduguna çıkacak kuzum
Ben deKız sen beni gerçek hayatta görsen tanısan çok duygusal bir insanım normalde de böyleyim yanireklama ağlayan insanım ya
Darısı bize olsun bu belirtilerin hadi bakalımAynı benim gibi olmuşsun canım dün sıfır belirti varken bugün birden çogaldı şuan gögüslerim çok acıyor uçları yanıyor sanki
Nolacak bizim bu halimiz ah ahBen deherşeye duygulanıp anlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?