- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.381
Öff seninki heyecanlı yerde kaldı ama yaa keşke bitmeseydi testlerin ciddenGünaydın kızçelerimmmAllahım sen kimseyi testsiz bırakmaaaa sabah sabah eşim yedinmi onca testi diyo tepelicem haberi yok
İnşAllah bebiştendirTünaydın kızlaryeni hamilelik haberi var mı okuyamadım çok hızlı ilerlemiş ? Benim dpo 5 bugun belim kopacak gibi ağrıyor bir de kasik ağrım var ama bunlar bel fıtığından da olabilir.
@golden-snitch ne guzel koyulaşıyor yaa masallahhh
Yumurtlama geçeli 5.gün bugün
Alcam ki eşim işe giderkenÖff seninki heyecanlı yerde kaldı ama yaa keşke bitmeseydi testlerin cidden
Evet canım ilk günden başladı afra ben 8.gün başladımKızlar bu çörekotunu ve çakşır suyuna adetliyken mi başladınız A Afratafrac
Bende iki gündür erken ölçüyorum kuzum erken kalkıyorum ölçüp yatıyorumBaktım canım iki gündür sabah 5te ölçüyorum daha öncesine göre düşük çıkıyor. Çok erken ölçmemin etkisi galiba
Bende iki gündür erken ölçüyorum kuzum erken kalkıyorum ölçüp yatıyorumBaktım canım iki gündür sabah 5te ölçüyorum daha öncesine göre düşük çıkıyor. Çok erken ölçmemin etkisi galiba
Bundan sonra hep aynı saatte ölçmeye devam edelimBende iki gündür erken ölçüyorum kuzum erken kalkıyorum ölçüp yatıyorum
Kızlar ilk defa kullanıyorum bu uygulamayı çizgiyi kendi mi çekecek? Histeroskopi oldum bu ay ara ara lekelenmem oluyor o yüzden değerlendiremedik yumurtlama olmus mu yardımcı olursanız cok sevınırım @melegim can @fnd_50
İnşAllah yumurtan döllenmiş, tüplerde ilerliyordurMerhaba kızlar sol tarafımda ağrı var birazda belimde. Ya yumoşum tüplerdeki yolculuğunu solda yapıyor yada öncesinde kist vardı sonra gitti gerçi ama yine kist oluştu ondan ağrıyor. beklemek de zor ya :):) daha çok var test yapmama
Yarım saat sonra kuruma çıkarıyor kuzum önüme koyup saatlerce baktığımdan biliyorumBu test kuruma çizgisi veya yalancı çizgi çıkarıyor mu acaba?
10+ lar zaten 11. Hafta oluyor canım10+ da yapılmaz mı yanimemlekette yaptırayım diyordum gitmeden. 11.haftada görev yerimde olcam da
Yumurtlamadan sonraki 2 hafta dünyada 2 yıla denk geliyormuş öyle duydum ajsjskskOlmuştur belkiBakalım bekleyip göreceğiz. En zor kısım bu bekleme dönemi zaten
İnşallah vardırYumurtlama geçeli 5.gün bugünHenüz belli değil İnşAllah vardır gebelik. 1hafta sonra belli olur
Evet kuzum benim pek belli olmuyor da uyandığım saat iki gündür 6da kalkıyorum çocuklar uyanıyor bende onlardan dolayı uyanıyorum ne zaman uyanırsam artıkBundan sonra hep aynı saatte ölçmeye devam edelim
İnşAllah bebiştendir
İnşallah inşallah kendimi kaptırmayayım diyorum ama her belirtide acaba diyorumYumurtlama geçeli 5.gün bugünHenüz belli değil İnşAllah vardır gebelik. 1hafta sonra belli olur
inşallah canım bu sefer sağlıkla olurİnşAllah yumurtan döllenmiş, tüplerde ilerliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?