- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.126
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.501
Gunaydin bende pco olduğundan gec uumurtluyorum oyuzden biraz daha bekleyecegim ama az bir belirtim var gibi bakalim artarsa belrtiler belki dayanamam ali cabbarGünaydın kızlarr
Yavaş yavaş test yapmaya başlaması gerekenler grubuna siz de dahil oldunuz. Umarım hepiniz hamilesinizdir.
melegim can sonsuzaskk @merve933 @yenibirhayal @catloverk @Valera
Yok kuzum yarin degil 31 i bat. Bugün yaptım negatif çıktı. 2. Yumurtladik ben insallah o bari tutmuşturAa canım yarın bat o zaman test yaptin mi hiic
Amin canım insallaj guzel haberlerle gelirsinYok kuzum yarin degil 31 i bat. Bugün yaptım negatif çıktı. 2. Yumurtladik ben insallah o bari tutmuştur
Tabi bebeğiniz olacak evin içinde pıt pıt dolaşacakEşimin değerlerine hiç baktirma fırsatımız olmadı bilmiyorum etkisi nasıl oldu ama iyi geldiğini duyunca almıştıkben hala inanamıyorum galiba ne bileyim kalp atışını duyana kadar böyle mi hissetcem bilmiyorum bir kere dilim yanınca çok heveslenemiyorum güzel dusunmeye çalışıyorum ama hala tam idrak edemedim bizim bebeğimiz mi olacak şimdi diye
Ben sadece pikten birgun sonrayi degerlendiriyorum sonra birakiyorum beklemeye geciyorum. Ama drlr yumrta catladiktan sonra uc bes gun daha hamilelik ihtimali var diyorlrHenüz pik yapmadı, biz zaten başladık değerlendirmeye, ama pik sonrası günleri pek değerlendirmezdik. Artık onları da değerlendireceğiz. İnşallah olur
Hadi inşallah okul öncesi güzel haber olsunBen haftaya çarşamba düşünüyorum aşkım
Oyyy ne güzel rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sizlerden hamiş haberi alınca sanki kendim hamişim gibi seviniyorumEvet evet Perşembe 2. Beta sonucundan sonra yazarım doktoruma, 28i için rutin kontrol isaretlemis 3 ay önce doktorum, şansıma bebiş oldu
Kuzum üç yüksek ateşten sonra kendisi çekiyor. Tablonu paylaşırsan daha net görebilirim
Benimde boş gebelik oldu canım kese küçücüktü gerçekten gittigimde çok geç büyüdü zaten boş gebelik oldugunu söylemişti en son gittigimde benimde korkularım var hamile kalırsamKese küçük diye vermişti daha önce daha iyi tutunsun diye demişti o zaman bana kese küçük demedi tabii önlem amaçlı veriyorum demişti sonra da boş gebelik oldu zatensabırsızım ama gidip keseyi görsem de bu sefer kalp atışına kadar yine sabırsız olcam doktoruma sorayım en iyisi ne zaman gel derse artik
YaaTabi bebeğiniz olacak evin içinde pıt pıt dolaşacakultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca anlıyor insan tam olarak . Bence tadını çıkar bu güzel haberin
Valla ben de öyle oluyorum hep bir de burada konuşuyoruz sürekli birbirimizi görmesek bile çok yakın arkadaş gibiyiz pozitif test görünce çok mutlu oluyorumOyyy ne güzel rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sizlerden hamiş haberi alınca sanki kendim hamişim gibi seviniyorum
Bak kuzum böyle çizgi çeker yumurtlamadan sonraEki Görüntüle 3290827
Polikistik var gec yumurtlayacagım o zaman
İnsan bı kere yaşayınca aklının bir köşesinde hep oluyorBenimde boş gebelik oldu canım kese küçücüktü gerçekten gittigimde çok geç büyüdü zaten boş gebelik oldugunu söylemişti en son gittigimde benimde korkularım var hamile kalırsam
Sonrasında gördüğünü söylemiş ona dayanarak yorum yaptım canım bilemem tabi ıslakken nasıl olduğunu. Bendekiler çıkarmadı hiçYok ıslakken bile görüyordur o çizgiyi çıkarıyor çünkü benimde başıma geldi
Aynen öyle kuzum bebişi görünce rahatlarım anca galiba hep yine mi boş korkusu ister istemez olacak amaa bunsefer saglıkla ilerlicek inşallah inanıyorumİnsan bı kere yaşayınca aklının bir köşesinde hep oluyor
O zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsınZevkine başlasam mı pazartesi ben deama yok yok benim için çarşamba en iyisi
Bende senin gibi yapıyordum, ama artık dr ların dediği gibi yapacağım, yumurta çatladıktan sonra da 5 gün değerlendirmeye devam edeceğiz.Ben sadece pikten birgun sonrayi degerlendiriyorum sonra birakiyorum beklemeye geciyorum. Ama drlr yumrta catladiktan sonra uc bes gun daha hamilelik ihtimali var diyorlr
İnsaallah hayirlisi hepimiz icin amin
Yaaaaa çok heyecanlı bir an önce pazartesi gelsin hafta başlasınO zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsın
28 Ağustos pazartesi
melegim can
edahandro
30 Ağustos Çarşamba
fnd_50
Haftaya bir gün
melisaa93
Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin..Merve3553 sana yetişeceğiz
Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.
AğzınO zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsın
28 Ağustos pazartesi
melegim can
edahandro
30 Ağustos Çarşamba
fnd_50
Haftaya bir gün
melisaa93
Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin..Merve3553 sana yetişeceğiz
Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.
Henüz yumurtlama olmamış kuzum ölçmeye devam et. Her gün sabah aynı saatte uyanıp hiçbir şey yapmadan dil altından ölçEki Görüntüle 3290827
Polikistik var gec yumurtlayacagım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?