2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tabi bebeğiniz olacak evin içinde pıt pıt dolaşacak ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca anlıyor insan tam olarak . Bence tadını çıkar bu güzel haberin

Henüz pik yapmadı, biz zaten başladık değerlendirmeye, ama pik sonrası günleri pek değerlendirmezdik. Artık onları da değerlendireceğiz. İnşallah olur
Ben sadece pikten birgun sonrayi degerlendiriyorum sonra birakiyorum beklemeye geciyorum. Ama drlr yumrta catladiktan sonra uc bes gun daha hamilelik ihtimali var diyorlr
İnsaallah hayirlisi hepimiz icin amin

Evet evet Perşembe 2. Beta sonucundan sonra yazarım doktoruma, 28i için rutin kontrol isaretlemis 3 ay önce doktorum, şansıma bebiş oldu
Oyyy ne güzel rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sizlerden hamiş haberi alınca sanki kendim hamişim gibi seviniyorum

Benimde boş gebelik oldu canım kese küçücüktü gerçekten gittigimde çok geç büyüdü zaten boş gebelik oldugunu söylemişti en son gittigimde benimde korkularım var hamile kalırsam

Tabi bebeğiniz olacak evin içinde pıt pıt dolaşacak ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca anlıyor insan tam olarak . Bence tadını çıkar bu güzel haberin
Yaa düşününce bile çok tatlıs geldi miss kokulu endişeleri kafamdan atmaya çalışıyorum insallah herşey güzel ilerleyecek

Oyyy ne güzel rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sizlerden hamiş haberi alınca sanki kendim hamişim gibi seviniyorum
Valla ben de öyle oluyorum hep bir de burada konuşuyoruz sürekli birbirimizi görmesek bile çok yakın arkadaş gibiyiz pozitif test görünce çok mutlu oluyorum

İnsan bı kere yaşayınca aklının bir köşesinde hep oluyor
Aynen öyle kuzum bebişi görünce rahatlarım anca galiba hep yine mi boş korkusu ister istemez olacak amaa bunsefer saglıkla ilerlicek inşallah inanıyorum

Zevkine başlasam mı pazartesi ben de ama yok yok benim için çarşamba en iyisi
O zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsın

28 Ağustos pazartesi
melegim can
edahandro

30 Ağustos Çarşamba
fnd_50

Haftaya bir gün
melisaa93

Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin.. Merve3553 sana yetişeceğiz

Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.

Ben sadece pikten birgun sonrayi degerlendiriyorum sonra birakiyorum beklemeye geciyorum. Ama drlr yumrta catladiktan sonra uc bes gun daha hamilelik ihtimali var diyorlr
İnsaallah hayirlisi hepimiz icin amin
Bende senin gibi yapıyordum, ama artık dr ların dediği gibi yapacağım, yumurta çatladıktan sonra da 5 gün değerlendirmeye devam edeceğiz.

Yaaaaa çok heyecanlı bir an önce pazartesi gelsin hafta başlasın

Ağzın yesin bebeğim ama ben teste elime geçer geçmez başlarimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…