- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.981
eminimki bende dahil çoğu arkadaş aynı bu duyguları yaşıyor canm sadece sen değilsin :)Kızlar ben bugün regl olmadım, muhtemelen yarın olcam. O kadar değerlendirdik ama olmayınca olmuyor demek kiüzerimde regl duygusallığı var moralim niyeyse aşırı bozuk. Bir yanım zamanı var akışa bırak diyor, bir yanim da şu kürü yapayım bu sefer tutar belki diyor. Böyle herseyi bosverip ne zaman olacaksa olsun diye yoluma bakasim var bir yandan da bir an önce olsun istiyorum. Ne istediğimi ben de bilmiyorum eşim kolay olmuyor hemen çocuk ertelemeyelim diyor ama böyle de psikolojim bozuluyor. İçimi dokesim geldi moralim neden bu kadar bozuk niye bu kadar mutsuzum bilmiyorum
Her şey böyle çok düşündügümüz için oluyor galibaeminimki bende dahil çoğu arkadaş aynı bu duyguları yaşıyor canm sadece sen değilsin :)
bir tarafım herseyi dene diyor bir tarafım hiçbirşey yapma olursa olur olmazsa olmaz diyor
anlayacağın herkeste bu ikilem var :))
Ben yine tam yumurtlamanın ortası düğün vs denk geliyor diye adamı cumartesi sabah dürtcem sana da tavsiye ederimAkşam bi artımed daha yapayım sabaha da yarım saat erken kalksın
Ayyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydim
Canimm çok sevindimm bu habere maşallahAyyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
En azından regl olabiliyorsun canım buna da şükürkızlarmelisaa93 golden-snitch melegim can benim regl geldi malesef beklenen son hemde günü gününe agustos ayına daha iyi şekilde hazırlanacam A Afratafrac yeni durumum sat 27 temmuz bat 23 ağustos umarım bu sefer mutlu son olur
Düğün için başka yere mi gidiyorsunuz ki haftasonu? Gittiğiniz yerde yapsanızaBen yine tam yumurtlamanın ortası düğün vs denk geliyor diye adamı cumartesi sabah dürtcem sana da tavsiye ederimSonraki ilişki pazartesi akşam olabilecek çünkü. En azından yumurtlamadan fazla uzaklaşmamış oluruz.
Aynen uyumlu cikmis birbiriyle aslindaArtımedin sonucu da normal o zaman dimi canım ona da pike yakın diyebiliriz bu durumda
Oyyyy çok sevindimm çookk ne güzel haberle geldin yüzümüzü güldürdün canım çok şükürAyyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
canım bu ay bal çörek kürü yapacam vitamin kullanacam agustosta olmasa salacam artık takip etmicem ama dedigin gibi çocuk cabuk olmuyor işte belki salınca olur nasipKızlar ben bugün regl olmadım, muhtemelen yarın olcam. O kadar değerlendirdik ama olmayınca olmuyor demek kiüzerimde regl duygusallığı var moralim niyeyse aşırı bozuk. Bir yanım zamanı var akışa bırak diyor, bir yanim da şu kürü yapayım bu sefer tutar belki diyor. Böyle herseyi bosverip ne zaman olacaksa olsun diye yoluma bakasim var bir yandan da bir an önce olsun istiyorum. Ne istediğimi ben de bilmiyorum eşim kolay olmuyor hemen çocuk ertelemeyelim diyor ama böyle de psikolojim bozuluyor. İçimi dokesim geldi moralim neden bu kadar bozuk niye bu kadar mutsuzum bilmiyorum
Aynen çok şükür Allahıma.Amin AllahCanimm çok sevindimm bu habere maşallahbak korktuğun gibi olmadı hiç, hep olumlu düşün bundan sonra, her şey çok güzel böyle devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah
Annelerimizin hep bildiği bir şey vardırOnu denememistim canım, annem küçükken balık yağı icirirdi sürekli bize, bir de çörekotu bal yapardı her sabah okula gitmeden yiyelim bağışıklık guclensin diye. O zamandan bu zamana devam etseymisim demek ki boy boy çocuklarım olacakmış
Ayyy günlerimiz aynıkızlarmelisaa93 golden-snitch melegim can benim regl geldi malesef beklenen son hemde günü gününe agustos ayına daha iyi şekilde hazırlanacam A Afratafrac yeni durumum sat 27 temmuz bat 23 ağustos umarım bu sefer mutlu son olur
Ayy nasıl içimi rahatlattın bana farklı gibi gelmişti şimdi hangisine güvenicem innovita da kalmadı diye stres olmuştumAynen uyumlu cikmis birbiriyle aslinda
Ben de bir gebenin günlüğündeki masajı mi yapsam diyorum bir de bal çörekotu tarçın. Bu ay yavaş yumurtladigim tarafta çünkücanım bu ay bal çörek kürü yapacam vitamin kullanacam agustosta olmasa salacam artık takip etmicem ama dedigin gibi çocuk cabuk olmuyor işte belki salınca olur nasip
Ay maşallahhh çok sevindim canım çok şükür Allahım sanaAyyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
Bazen mutsuzluk ve umutsuzluk perileri geliyor canım özellikle regl öncesi ya da regl günü . Her ay yeni umutlar yeşeriyor unutmaKızlar ben bugün regl olmadım, muhtemelen yarın olcam. O kadar değerlendirdik ama olmayınca olmuyor demek kiüzerimde regl duygusallığı var moralim niyeyse aşırı bozuk. Bir yanım zamanı var akışa bırak diyor, bir yanim da şu kürü yapayım bu sefer tutar belki diyor. Böyle herseyi bosverip ne zaman olacaksa olsun diye yoluma bakasim var bir yandan da bir an önce olsun istiyorum. Ne istediğimi ben de bilmiyorum eşim kolay olmuyor hemen çocuk ertelemeyelim diyor ama böyle de psikolojim bozuluyor. İçimi dokesim geldi moralim neden bu kadar bozuk niye bu kadar mutsuzum bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum, şimdi ne yediğimiz belli değil. Bir de korona vs olunca vücudun dengesi değişti, çok fazla düşük oluyor şu dönemdeAnnelerimizin hep bildiği bir şey vardıreskilerin tedavisiz takipsiz rahatça hamile kalmasının altında bence hep doğal beslenme var
tatlım çok sevindim biraz daha toparlan o sana laf eden doktora da bi süpriz yap bi şok gecirsin tamam mıAyyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?