- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #15.021
çok şükür bebeğiiimmmAyyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
Ben de anneme bu konularda bişey dediğimde sen bu kadar şeyi nereden biliyorsun diyorhahaa yemin ederim aynı annem ovu testi yapıcam dedim o ne dedi işte hamile kalmak için günler testle hamilemi kalınırmış yatarsın kalkarsın çocuk olur dedi :))
bizde yatıyoruz olmuyor diyorum e o zamn siz yatmasını bilmiyorsunz diyor
valla var birşeyler anne dedim
oh ne güzel valla bekletmeden süründürmeden geldi :) yeni ayın hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin bu ay inşAllah canım benimkızlarmelisaa93 golden-snitch melegim can benim regl geldi malesef beklenen son hemde günü gününe agustos ayına daha iyi şekilde hazırlanacam A Afratafrac yeni durumum sat 27 temmuz bat 23 ağustos umarım bu sefer mutlu son olur
Peki bunun düzelmesi için ne yazılması gerekiyormuş bir tedavi verdi mi aşkım sakin ol bak moral her şeyin ilacı. Şu süreç bizi strese sokuyor insanın dengesi alt üst oluyor. Başka doktora daha git eğer tatmin olmadıysanMınnosum lh/fsh dengelı olmalıymıs benımkınde cok dengesızlık varmıs oyle dedı.yaa cok uzuldum anovulasyon dedı bıde.uff adet olamayacakmıyım ben smdı anlamadım hıcbısey.aksama dogru bı ararım olmadı kadını.
Videosunda anlatıyordu canım hatirlayamadim ama hamile kaldığım ay yapmıştım ben bunu iki ya da üç kez yapıyordum sanırım günde. Doğurganlığı yapmadim hiç daha önce ama. Sonrasında baktım yumurtlama geç oluyor herşeyi bırakmıştım çörekotunu falan canım sıkılmışti o duruma ama hamilelik olmuştu demek ki yumurtayı geliştirebilmisben bakayım ona bi onuda yapayım günde kac kez yapılıyormuş
Yemin ederim düşününce çok haklı annen ya. Eskiden ovu testi falan mı varmış insanlar hamile kalıyordu belki de gerçekten çok şey bilmek de iyi gelmiyor strese sokuyor insanıhahaa yemin ederim aynı annem ovu testi yapıcam dedim o ne dedi işte hamile kalmak için günler testle hamilemi kalınırmış yatarsın kalkarsın çocuk olur dedi :))
ya bizimki de öyle bizimkide bana onu ima etmeye başladı bişey yanlışta nehahaa yemin ederim aynı annem ovu testi yapıcam dedim o ne dedi işte hamile kalmak için günler testle hamilemi kalınırmış yatarsın kalkarsın çocuk olur dedi :))
Ayyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
Ben de innovita ile bir gebenin günlüğü testlerini birlikte yapiyordum. Innovitanin piki daha koyu olmakla beraber ikisi de korele gidiyordu canim. Elindeki digeriyle de anlarsin pik olup silindigini. Ille de innovita olacak diye bir sey yokAyy nasıl içimi rahatlattın bana farklı gibi gelmişti şimdi hangisine güvenicem innovita da kalmadı diye stres olmuştum
Ben şu yumurta masajı olayına inanmıyorum ya adetin üçüncü günü başla yumurtlama olana kadar diyor o yumurtlama zaten olacaksa masaja mı ihtiyaç duyacak o yüzden mi olmuyor yani bilmiyorum tatmin etmiyor beni o olay. Spor egzersiz dese kan hareketi hızlanıyor besleniyor vs dese bir nevi yaniben bakayım ona bi onuda yapayım günde kac kez yapılıyormuş
cok şükür canım dünden beri gergin gergin geziyodum bi rahatladım bu ay olur inşoh ne güzel valla bekletmeden süründürmeden geldi :) yeni ayın hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin bu ay inşAllah canım benim
gelir canım gelir her ay aynı döngüyü ben de yaşıyorum :)İnşallah regl bitince tekrar bir heves gelir, tüm hevesim gidiyor böyle olunca
Benim annem de çörekotu kürünü yapmış, bende çörekotu bebesiyimYemin ederim düşününce çok haklı annen ya. Eskiden ovu testi falan mı varmış insanlar hamile kalıyordu belki de gerçekten çok şey bilmek de iyi gelmiyor strese sokuyor insanı
bebeğim öyle doktorlar her yerde var sen hiç sıkma canını çok şükür her şey yolundaCanlarımmm benımmm acıbademdekı prof drum aradı yumurtlamıssın hıcbı sıkıntı yok dedı.ilaca fln gerek yok 6 ay daha deneyın olmazsa o zaman dedı.burdakı kadınada kızdı o teslere adetın 3. Gunu bakılır bır anlamı yok dedı.yumurtlamanda bır sorun yok dedı.yaa sızı sevıyorum hepınız ıyıkı varsınızbeyons melegim can melisaa93 Tikabasa fnd_50 golden-snitch T tweeetyyy bu küçük sehırde dr a gıdılmıcenı bılıyordum daha oncelerden ama yıne yaptı yapacagını bugun stresten ölüp dırıldım
oh oh masallah cok sevındım kuzummAyyy kuzum yemin ediyorum doktorun kapının önünde heyacandan midem bulanmaya başladı bayılacak gibiydimama çok şükür bebişim büyümüş kalbı vuruyor Allahıma çok şükür her hafta gelede bilirsin dedi ama çok zararlı 1 ay sonra görüşürüz dedi 16 haftaya dinleniceksin dedi annende yanında çok iyi dedi dinlen..iğnelere fitile devam.Darısı sana kuzum
Ben demiştim kuzum adetin 19. Günü test mi yapılır bunu hepimiz biliyoruz o doktor nasıl bilmiyor anlamadım ki çok ilginç gerçekten. Biliyor dimi senin adetin 3. Günü olmadığını? Ya bir de Progestan 7 küsür bu yumurtlamanın sağlıklı olduğunu dahi gösteriyor sen yumurtlamışsın zaten. 12-13-14 civarı bence çünkü Progestan değerin yumurtlamadan bir hafta sonra falan yükseliyor.Canlarımmm benımmm acıbademdekı prof drum aradı yumurtlamıssın hıcbı sıkıntı yok dedı.ilaca fln gerek yok 6 ay daha deneyın olmazsa o zaman dedı.burdakı kadınada kızdı o teslere adetın 3. Gunu bakılır bır anlamı yok dedı.yumurtlamanda bır sorun yok dedı.yaa sızı sevıyorum hepınız ıyıkı varsınızbeyons melegim can melisaa93 Tikabasa fnd_50 golden-snitch T tweeetyyy bu küçük sehırde dr a gıdılmıcenı bılıyordum daha oncelerden ama yıne yaptı yapacagını bugun stresten ölüp dırıldım
inşAllah canım ben senin bir iki ay içinde hamile kalacağına çok inanıyorum :)cok şükür canım dünden beri gergin gergin geziyodum bi rahatladım bu ay olur inş
YaaaaaBenim annem de çörekotu kürünü yapmış, bende çörekotu bebesiyim
Benim ne zaman hamile kalacağıma inanıyorsun ya da kalacağıma inanıyor musuninşAllah canım ben senin bir iki ay içinde hamile kalacağına çok inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?