- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #15.041
Yumurtaların olduğu yerde kan akışı değişiyor ya o yüzden büyütür diye inanmıştım benBen şu yumurta masajı olayına inanmıyorum ya adetin üçüncü günü başla yumurtlama olana kadar diyor o yumurtlama zaten olacaksa masaja mı ihtiyaç duyacak o yüzden mi olmuyor yani bilmiyorum tatmin etmiyor beni o olay. Spor egzersiz dese kan hareketi hızlanıyor besleniyor vs dese bir nevi yanigolden-snitch
senin bu ay müko müko görünüyorBenim ne zaman hamile kalacağıma inanıyorsun ya da kalacağıma inanıyor musun
Ben çok inanamadım yaYumurtaların olduğu yerde kan akışı değişiyor ya o yüzden büyütür diye inanmıştım ben
Yaaaa bir daha söyle nolur bir daha söyleeeeeesenin bu ay müko müko görünüyor
Yaa canım çok sevindim, ooh bir rahatlama geldi bana da valla bir anda nasıl bu kadar alt üst oldu değerlerin şok olmustum zaten. Canım cinsiyetçilik yapmak istemiyorum ama kadın doktorlar hep böyle yapıyor. Ben hormon testi vermek istediğimde adetin 3. Günü gitmiştim kan testi yaptırayim diye öyle bişey yok demişti kadın bana, adet bitince alttan bakarım demişti. Sen bence prof drdan devam et gitme bir daha o kadına. Çok sevindim ooh şimdi rahat rahat devam et çalışmalara güzel haber gelsin inşallahCanlarımmm benımmm acıbademdekı prof drum aradı yumurtlamıssın hıcbı sıkıntı yok dedı.ilaca fln gerek yok 6 ay daha deneyın olmazsa o zaman dedı.burdakı kadınada kızdı o teslere adetın 3. Gunu bakılır bır anlamı yok dedı.yumurtlamanda bır sorun yok dedı.yaa sızı sevıyorum hepınız ıyıkı varsınızbeyons melegim can melisaa93 @Tikabasa fnd_50 golden-snitch T tweeetyyy bu küçük sehırde dr a gıdılmıcenı bılıyordum daha oncelerden ama yıne yaptı yapacagını bugun stresten ölüp dırıldım
Ne bileyim o ay hamile kalınca bı inanmıştım tesadüf de olabilirBen çok inanamadım yatek olay kan akışı değil ki ah attık var ya neye inanacagımızı şaşırdık
kız hersey yapıyoruz o da eksik kalmasın ona yapalımBen şu yumurta masajı olayına inanmıyorum ya adetin üçüncü günü başla yumurtlama olana kadar diyor o yumurtlama zaten olacaksa masaja mı ihtiyaç duyacak o yüzden mi olmuyor yani bilmiyorum tatmin etmiyor beni o olay. Spor egzersiz dese kan hareketi hızlanıyor besleniyor vs dese bir nevi yanigolden-snitch
Ondan ne şüphe. Bir de annem onu yaptığında taş çatlasın 18 yaşındaydı. Ben 36 da deniyorum. Annem 36 da çocuk defterini kapatmış, bana çeyiz yapıyorduYaaaaao zamanların çörekotu da doğaldır şimdi başkadır yani anam şu yolda her kür takviye denendi ama olmayınca da olmuyor ya
doğru söylüyorsun canm 2 sene öncesine kadar ovu testinden faln haberim yoktu şimdi herşeyi her bi haltı biliyorum bu seferde gün sayıyorum :))Yemin ederim düşününce çok haklı annen ya. Eskiden ovu testi falan mı varmış insanlar hamile kalıyordu belki de gerçekten çok şey bilmek de iyi gelmiyor strese sokuyor insanı
Yalnız olmadığımı bilmek güzel :)gelir canım gelir her ay aynı döngüyü ben de yaşıyorum :)
tatlım şuan iyi olmana cok sevindim sende iyi ki varsın birbirimize destek oluyoruz yaşadaıklarımız hepimize ders oluyor senden güzel haber yakında gelecektirCanlarımmm benımmm acıbademdekı prof drum aradı yumurtlamıssın hıcbı sıkıntı yok dedı.ilaca fln gerek yok 6 ay daha deneyın olmazsa o zaman dedı.burdakı kadınada kızdı o teslere adetın 3. Gunu bakılır bır anlamı yok dedı.yumurtlamanda bır sorun yok dedı.yaa sızı sevıyorum hepınız ıyıkı varsınızbeyons melegim can melisaa93 @Tikabasa fnd_50 golden-snitch T tweeetyyy bu küçük sehırde dr a gıdılmıcenı bılıyordum daha oncelerden ama yıne yaptı yapacagını bugun stresten ölüp dırıldım
Amaan onun sayesinde zaten bu kadar korkularla gebeliğimi yaşıyorumtatlım çok sevindim biraz daha toparlan o sana laf eden doktora da bi süpriz yap bi şok gecirsin tamam mıbu arada canım senin o dediğin omepa q10 ve impryl vitaminleri alacam sen nasıl kullandın bunları hergün 1 tane mi aldın
Gelmese şaşardık zaten bende yAzarım 2 günekızlarmelisaa93 golden-snitch melegim can benim regl geldi malesef beklenen son hemde günü gününe agustos ayına daha iyi şekilde hazırlanacam A Afratafrac yeni durumum sat 27 temmuz bat 23 ağustos umarım bu sefer mutlu son olur
Aynen kuzum zaten bu güne kadar her şey onun için yaptık..yeterki kucağıma alayım.Test yaparsan etiketle beniçok şükür bebeğiiimmmçok mutlu oldum. sen yat dinlen bol bol annen ve eşin hep yanındalar :) iğneler de olsun be napalım mercimeğimiz iyi olsun yeter ki
ay inşaallah canım ya gelsin artık bebişlerimizinşAllah canım ben senin bir iki ay içinde hamile kalacağına çok inanıyorum :)
D vitamini bende 4 çıktı ondan verdi canım ama OMEGA yazmadıoh oh masallah cok sevındım kuzumm
bu arada doktorun d vitamini ve omega 3 verdi mı aşkım
Yeşilçam’a döndükYaaaa bir daha söyle nolur bir daha söyleeeeee
İnşAllah sağlıkla büyüyecek annesiAynen kuzum zaten bu güne kadar her şey onun için yaptık..yeterki kucağıma alayım.Test yaparsan etiketle beni
Yani doktordan daha iyi biliyoruzCanlarımmm benımmm acıbademdekı prof drum aradı yumurtlamıssın hıcbı sıkıntı yok dedı.ilaca fln gerek yok 6 ay daha deneyın olmazsa o zaman dedı.burdakı kadınada kızdı o teslere adetın 3. Gunu bakılır bır anlamı yok dedı.yumurtlamanda bır sorun yok dedı.yaa sızı sevıyorum hepınız ıyıkı varsınızbeyons melegim can melisaa93 @Tikabasa fnd_50 golden-snitch T tweeetyyy bu küçük sehırde dr a gıdılmıcenı bılıyordum daha oncelerden ama yıne yaptı yapacagını bugun stresten ölüp dırıldım
Ne dedim sana kuzum boşa stres oldun hatta yumurtan da kaliteliCanlarımmm benımmm acıbademdekı prof drum aradı yumurtlamıssın hıcbı sıkıntı yok dedı.ilaca fln gerek yok 6 ay daha deneyın olmazsa o zaman dedı.burdakı kadınada kızdı o teslere adetın 3. Gunu bakılır bır anlamı yok dedı.yumurtlamanda bır sorun yok dedı.yaa sızı sevıyorum hepınız ıyıkı varsınızbeyons melegim can melisaa93 @Tikabasa fnd_50 golden-snitch T tweeetyyy bu küçük sehırde dr a gıdılmıcenı bılıyordum daha oncelerden ama yıne yaptı yapacagını bugun stresten ölüp dırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?