- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #9.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa tüh, oysa ki ilk defa gölge gorebilmistim birinin testindeOhooo kaç kez yaptım gölge uçtu gitti![]()
Tamam canim peki sen ne zamana kadar kullanmayı düşünüyon? Kutu bitene kadar mi yoksa yumurtlama görene kadar miEvet kuzum bugün adet oldum valla 20sinde kargoda görünüyo 2 güne gelse anca başlarım sanırım
Valla benimde şaşırtı o gölge ve gitti yarı yarın adet günüm bakalım ne olacakYaaa tüh, oysa ki ilk defa gölge gorebilmistim birinin testinde![]()
Hiç sorma ne çektikHe kız bi de o var. Yok 2 saat doldu mu yok su içmiyim çişim dolsun. Bir de yaz ayı tam da su ihtiyacı hissettiğimiz zaman![]()
Allah sizi su dediniz 1 saat önce su doldurmuştum iççem diye unutmuşum dur içeyim ay sevap kazandınız kızlarHiç sorma ne çektikgünde 8 bardak su içme hedefim de yalan olmuştu o dönem
![]()
İndirimleri takip ederdin bizim gibiAynen danimarkadayım iyikide burdayım anam ben Türkiye’de olsam burda aldım kadar test alsam açlıktan nefesim kokar![]()
Yapınca haber et bari banadaİndirimleri takip ederdin bizim gibineyse kızlar yarın bekliyorum kader arkadaşlarımı test için
![]()
Hadi hayırlısı inşallahValla benimde şaşırtı o gölge ve gitti yarı yarın adet günüm bakalım ne olacak![]()
Tamam canım seni de beklerim test bulursan falanYapınca haber et bari banada![]()
Evet çok doğru yaaa eczanede 2 tane test 60 liraAynen danimarkadayım iyikide burdayım anam ben Türkiye’de olsam burda aldım kadar test alsam açlıktan nefesim kokar![]()
Bulursam sendeyimTamam canım seni de beklerim test bulursan falan![]()
Bulur bulur sen merak etme canimTamam canım seni de beklerim test bulursan falan![]()
Valla cidden söylüyorum 10 tane test aldım ben bu ayEvet çok doğru yaaa eczanede 2 tane test 60 lira
Anlaştık canımBulursam sendeyim![]()
Kızım almıcam diyom Allah AllahBulur bulur sen merak etme canim![]()
Knka bizde pahalı biz 10 tane alsak eczaneden uyuyamayizValla cidden söylüyorum 10 tane test aldım ben bu ay