2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende azaltamıyorum canım, günde bir paket içiyordum ilk haftalarda 3 e düşürdüm ama o kadar stresliyim ki günde 5-6 tane içiyorum yani

Merhabaa hayırlı bayramlar hepinize. Benim de Kasım sonu Aralık başına gibi geliyor doğum. Ne kadar çok konuşulmuş maşallah. :) şu an 6+5 teyim. Henüz kalp atışı duyulmadı. Bir çok konu konuşulmuş gibi ama annenin psikolojisi konusunda bir yorum görmedim :) benim sebepsiz ağlamalarım, iç sıkıntılarım ve kaygı düzeyimde bir artış söz konusu, varmı benim gibi olan?

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz o zaman bende içmeye başlıyım

Büyük ihtimalle 1 kez daha beta isteyebilir

Kizlar iyi akşamlar bu mfk nerde acaba İstanbul mu başka şehir mi

Canım doktor keseye göre sadece tahminde bulunabiliyor bebek oluşunca tam haftalar hemen hemen belli oluyor kırmızılar gelmediği sürece içini rahat tut ben de malesef ki sigara içiyorum önceden 1.5 paket içerdim şimdi en en fazla 7-8e düşürebildim sana tek tavsiyem sigarayı içerken bir iş yapma yani mesela kadınlar kulübünde takılırken ya da yemek yaparken içme çünkü her seferinde bunları yaparken aklına otomatik olarak sigara gelecek. Ben de kk'da birinde okumuştum denedim çok işe yariyor hiç bir iş yapmazken mesela artık havalar düzeldi çıkıp balkonda etrafa boş boş bakarak içiyorum ve o sigara gerçekten bitmek bilmiyor böylelikle diğer sigaramı daha geç yakıyorum tavsiye ederim ha bir de evet ben de Winston slime geçtim

Ben günde 1,5 paket içerdim. Bazen 5 bazen 10 içiyorum maalesef bırakamadım

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz o zaman bende içmeye ba
Bu urunler aaglik bakanligindan onayli mi? Smdi sizin yazismalariniz uzerine actim internet sitesine baktim iso9001 helal vs var fakat saglik bakanligi yazisi goremedim ben?
Hamilelikte bir doktor bile hazirlamis olsa kendi seciminiz olarak icmenize birsey diyemem ama saglik bakanligi onayi olmayan takviyeleri tavsiye etmenizi tasvip etmiyorum

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz o zaman bende içmeye başlıyım
Tabiiki canım sen o konuşanlara aldırma sen annesinin en doğrusunu sen ve doktorun bilir ve için şu konuda rahat olsun inan adam paraci bir adam değil yani sadece aman benim vitaminlerim satılsın da anne bebek umurumda değil demiyor. ben ona hamile kalmadan gittim beni bana niye geldin Parana yazık değil mi diye azarladı, muayenenin yarı parasını aldı üzerine de 500 liralık vitamin hediye edip yemek yedirip gönderdi

Merhaba sana da Allah'ın izniyle görürsün keseyi işte biz meraklı heyecanlilar olarak erken öğrenen anneler grubu bu endişeleri ve stresleri hep yaşadık yaşıyoruz önce testler tahliller sonra kese sonra kalp sonra sonra hiç bitmiyor psikolojimizden konuşmaya herhalde şöyle gerek duymadık zaten hep endişe stres hali Duygu geçişleri yaşıyoruz ve burda aslında anlatıyoruz ve bu endiselerimizi birbirimizin geçirmek için destekcisi oluyoruz kimimiz biraz daha önde kimimizin ikinci gebeliği veya kayıpları olsa da tecrübelerimizle birbirimize aktarım yapıp en aza indiriyoruz duyguları .. bu yüzden aslında burda olmak konuşmak bazen katilmasakta takip etmek ve yalnız olmadığımizi bilmek iyi geliyor ( aramızda kalsın cogumuza eşimiz bile böyle destek olmuyor ) geç döllenmeyse eğer ultrasonda kaç haftalık gösteriyorsa ona inan mesela ben aslında yumurtlama zamanimi biliyorum öyle hesapladım ama doktor bana iki hafta eksik söyledi meğer ne zaman döllenme olduğunu sık olan birlikteliklerde kesin olarak bilemezmisiz ve bu sebepten ultrason farklı çıkarmış... Hesabından daha küçük çıkarsa endişe duyma emi sigaraya gelecek olursak şuan bana göre yedi doktora göre beş haftalık hamileyim.. henüz bı kaç gündür azaltabildim sigarayı kendiliğinden oldu ida canım istememeye başladı keyif almamaya basladim günde dört beş tane içer oldum kahve azalttım kahveyle üç sigara içen ben bı tane içiyorum.. bazen yedi sekiz sigara ictigim oluyor ama yalnızken o kadar bile değil.. sanırım hamilelik ilerledikçe koku hassasiyeti mide bulantısı ve ekşimesi yüzünden tiksinme oluyor .. endişe etme bende başta azaltmak şöyle dursun yedim sigaraları resmen benim gibi bir kaç arkadaşta öyleydi burda

Sağlık bakanlığı onaylı olup içeriği daha çok hasta yapan o kadar çok ürün ve ilaç var ki inan bana canım halka mal olmuş insanlar onlardan daha güvenilir aktarlar daha güvenilir maleseffff

Nerde bu adam nerede

Ben hala parlament uzun içiyorum

Sağlık bakanlığı onaylı olup içeriği daha çok hasta yapan o kadar çok ürün ve ilaç var ki inan bana canım halka mal olmuş insanlar onlardan daha güvenilir aktarlar daha güvenilir maleseffff
O bahsettiklerinizin cok buyuk bir orani tarim bakanligi onayli takviyeler. Bu urunlerde tarim bakanligi amblemi bile gormedim. Ne yazikki yaratilan algi cogunlugun yaptigi yanlislarin dogru gibi gorunmesi cok buyuk ve geri donulmez hatalara yol aciyor.
Oncelikle vitamin ve mineraller vucut ihtiyacina gore alinir hamilelikte bile. Bu da bireysel yapilan kan tahlili sonuclarina gore doktorlarin degerlendirilmesiyle olur. Benim ihtiyacim olan demire sizin yoktur sizin ihtiyaciniz olan B6 ya benim yoktur. Buyuzden ozellikle multivitamin ve mineral tavsiyeleri asla tavsiye ile alinmamalidir.

Merhaba Sağlık bakanlığı onayının nasıl alındığını biliyor musunuz ? İçeriğine zararlı hiç bir maddeyi yazmayip alındığını da biliyor muydunuz ? Ben doktoruma şöyle güveniyorum; yenilemeyen ek hiç bir şeyi içine katmiyor mesela ben onun güneş kremini de kullanıyorum ağzıma bile sıkabiliyorum ayrıca bebeklerde bile kullanılabiliyor. Mesela yutulan vitaminlerin de kapsül şeklinde olduğu için kapsülün içini açıp tozunu maske yapabiliyorum çok araştırdım asla merdiven altı bir ürün değil. Türkiye'nin demiyorum Dünyanın En yüksek gebelik oranı da (yaptığı vitaminler ile gebe kalma oranı ) bu doktorda ama mesela bunların hiç birini ben onun ağzından ogrenmedim hep hakkındaki makaleleri ve bilimsel arastirmalarinin geçmişini okudum ordan öğrendim zaten en önemlisi de benim kendimi iyi hissetmem ve aklımın takılmaması. Bir örnek daha vereyim ben Akdeniz ateşi ve fibromiyalji hastasıyım hiç bir alternatif ve modern tıp bana çare olamadı sadece günü kurtariyordum benim ataklarım gelince sürekli enfeksiyon ve ateşle geliyordu ve 2 haftada bir antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordum ama doktorumla tanıştıktan sonra resmen hayatım degisti ben 3 aydır hasta olmuyorum size şaka gibi gelebilir ama ömrünü hastalıkla geçiren bir insan için ne kadar bulunmaz bir nimet olduğunu anlatamam size. Daha birçok ekleyebilecegim madde var ama liste uzar gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…