- Konu Sahibi sunshine__
-
- #2.941
Bende azaltamıyorum canım, günde bir paket içiyordum ilk haftalarda 3 e düşürdüm ama o kadar stresliyim ki günde 5-6 tane içiyorum yaniKızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuzben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz o zaman bende içmeye başlıyımCanım selam ben de aynısını kullanıyorum 8+1 im hiç bir sorunum olmadı ayrıca o ilaç değil içinde hiç bir kimyasal ürün yok bildiğin dağlardan toplanan bitkilerin toz haline getirilmiş hali için rahat olsunhatta 4 gün önce mfk ile randevum vardı benim takibimi o yapıyor üzerine basa basa sordum bana uzun uzun anlattı kontrolüm 1 saat sürdü, ben çok rahatladım. Ayrıca bildiğin folik asiti ne kadar biliyorsun bir de onu düşün
Merhabaa hayırlı bayramlar hepinize. Benim de Kasım sonu Aralık başına gibi geliyor doğum. Ne kadar çok konuşulmuş maşallah. :) şu an 6+5 teyim. Henüz kalp atışı duyulmadı. Bir çok konu konuşulmuş gibi ama annenin psikolojisi konusunda bir yorum görmedim :) benim sebepsiz ağlamalarım, iç sıkıntılarım ve kaygı düzeyimde bir artış söz konusu, varmı benim gibi olan?
Büyük ihtimalle 1 kez daha beta isteyebilirKızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuzben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye
Canım doktor keseye göre sadece tahminde bulunabiliyor bebek oluşunca tam haftalar hemen hemen belli oluyor kırmızılar gelmediği sürece içini rahat tutKızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuzben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye
Ankara’da ofisi.Kizlar iyi akşamlar bu mfk nerde acaba İstanbul mu başka şehir mi
İyi akşamlar kuzu Ankara da ÇukurambardaKizlar iyi akşamlar bu mfk nerde acaba İstanbul mu başka şehir mi
Ben günde 1,5 paket içerdim. Bazen 5 bazen 10 içiyorum maalesef bırakamadımKızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuzben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz o zaman bende içmeye ba
Bu urunler aaglik bakanligindan onayli mi? Smdi sizin yazismalariniz uzerine actim internet sitesine baktim iso9001 helal vs var fakat saglik bakanligi yazisi goremedim ben?Canım selam ben de aynısını kullanıyorum 8+1 im hiç bir sorunum olmadı ayrıca o ilaç değil içinde hiç bir kimyasal ürün yok bildiğin dağlardan toplanan bitkilerin toz haline getirilmiş hali için rahat olsunhatta 4 gün önce mfk ile randevum vardı benim takibimi o yapıyor üzerine basa basa sordum bana uzun uzun anlattı kontrolüm 1 saat sürdü, ben çok rahatladım. Ayrıca bildiğin folik asiti ne kadar biliyorsun bir de onu düşün
Tabiiki canım sen o konuşanlara aldırma sen annesinin en doğrusunu sen ve doktorun bilir ve için şu konuda rahat olsun inan adam paraci bir adam değil yani sadece aman benim vitaminlerim satılsın da anne bebek umurumda değil demiyor. ben ona hamile kalmadan gittim beni bana niye geldin Parana yazık değil mi diye azarladı, muayenenin yarı parasını aldı üzerine de 500 liralık vitamin hediye edip yemek yedirip gönderdiTeşekkür ederim içimi rahatlattiniz o zaman bende içmeye başlıyım
Merhaba sana daKızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuzben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye
Sağlık bakanlığı onaylı olup içeriği daha çok hasta yapan o kadar çok ürün ve ilaç var ki inan bana canım halka mal olmuş insanlar onlardan daha güvenilir aktarlar daha güvenilir maleseffffBu urunler aaglik bakanligindan onayli mi? Smdi sizin yazismalariniz uzerine actim internet sitesine baktim iso9001 helal vs var fakat saglik bakanligi yazisi goremedim ben?
Hamilelikte bir doktor bile hazirlamis olsa kendi seciminiz olarak icmenize birsey diyemem ama saglik bakanligi onayi olmayan takviyeleri tavsiye etmenizi tasvip etmiyorum
Nerde bu adam neredeTabiiki canım sen o konuşanlara aldırma sen annesinin en doğrusunu sen ve doktorun bilir ve için şu konuda rahat olsun inan adam paraci bir adam değil yani sadece aman benim vitaminlerim satılsın da anne bebek umurumda değil demiyor. ben ona hamile kalmadan gittim beni bana niye geldin Parana yazık değil mi diye azarladı, muayenenin yarı parasını aldı üzerine de 500 liralık vitamin hediye edip yemek yedirip gönderdi
Niye en iyi doktorlar Ankara'da yaaaaİyi akşamlar kuzu Ankara da Çukurambarda
Ben hala parlament uzun içiyorumCanım doktor keseye göre sadece tahminde bulunabiliyor bebek oluşunca tam haftalar hemen hemen belli oluyor kırmızılar gelmediği sürece içini rahat tutben de malesef ki sigara içiyorum önceden 1.5 paket içerdim şimdi en en fazla 7-8e düşürebildim sana tek tavsiyem sigarayı içerken bir iş yapma yani mesela kadınlar kulübünde takılırken ya da yemek yaparken içme çünkü her seferinde bunları yaparken aklına otomatik olarak sigara gelecek. Ben de kk'da birinde okumuştum denedim çok işe yariyor hiç bir iş yapmazken mesela artık havalar düzeldi çıkıp balkonda etrafa boş boş bakarak içiyorum ve o sigara gerçekten bitmek bilmiyor böylelikle diğer sigaramı daha geç yakıyorum tavsiye ederim ha bir de evet ben de Winston slime geçtim
O bahsettiklerinizin cok buyuk bir orani tarim bakanligi onayli takviyeler. Bu urunlerde tarim bakanligi amblemi bile gormedim. Ne yazikki yaratilan algi cogunlugun yaptigi yanlislarin dogru gibi gorunmesi cok buyuk ve geri donulmez hatalara yol aciyor.Sağlık bakanlığı onaylı olup içeriği daha çok hasta yapan o kadar çok ürün ve ilaç var ki inan bana canım halka mal olmuş insanlar onlardan daha güvenilir aktarlar daha güvenilir maleseffff
MerhabaBu urunler aaglik bakanligindan onayli mi? Smdi sizin yazismalariniz uzerine actim internet sitesine baktim iso9001 helal vs var fakat saglik bakanligi yazisi goremedim ben?
Hamilelikte bir doktor bile hazirlamis olsa kendi seciminiz olarak icmenize birsey diyemem ama saglik bakanligi onayi olmayan takviyeleri tavsiye etmenizi tasvip etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?