2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tabiiki siz de kendinizce savunduğunuz şeyde çok haklısınız aşı için ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben sadece 1 doz oldum o da öğretmen olduğum için mecburiydi zaten o da allerji yaptı ölüyordum sonra da bir daha vurulmadim. Ama ben de şunu savunuyorun zaten ömür boyu veya 5 yıl kullanmayacağım bu vitaminleri o yüzden benden birşey götüreceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. İçinde 20yi geçkin bitki var ve hepsini tek tek araştırdım mesela en basiti içinde papatya var papatyanın bana ne zararı olabilir? Ayrıca mfknin sadece 1 vitamini yok ben şahsen öykümü anlattım bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu benden amh tsh ve eşimin sperm değerlerinin testini istedi ve ona göre şu şu vitamini kullanabilirsiniz dedi ben 3 hafta sonra hamile kaldım zaten kafasına göre vermiyor. Ayrıca mesela magnezyum verdi 1 ay sonra karaciğer enzimlerine ve demirine baktır dedi baktırdım tamam sınırın üzerine çıkmış kullanmayı bırak dedi ha bu da benim gibi riskli hastalıkları olan biri için yapabileceği top noktası, daha doktordan ne bekleyebilirim ki. Ben sizi anladım siz de elbette haklısınız ama benim ne kadar evhamlı biri olduğumu bilseydiniz tamam ya bu kıza ben bunları niye anlatıyorum zaten farkında derdiniz emin olun

Kızlar nasılsınız belirtileriniz varmı? Benim biraz koku hassasiyeti var bide halsizim. Yarında burda doktora gideceğim inşallah (maksat konu değişsin çaktırmayın)

Kızlar nasılsınız belirtileriniz varmı? Benim biraz koku hassasiyeti var bide halsizim. Yarında burda doktora gideceğim inşallah (maksat konu değişsin çaktırmayın)
Hafif bulantı ekşime hep var bu yüzden hep birşeyler özellikle tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum tikiniyorum medpamid ve gaviskonla ayaktayım diyebilirim

Hafif bulantı ekşime hep var bu yüzden hep birşeyler özellikle tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum tikiniyorum medpamid ve gaviskonla ayaktayım diyebilirim
Ben çok acıkıyorum yaa elim ayağım gidiyo yemek yiyom daha beter halsizlik geliyo

Dokuz ayın sonunda duba gibi olacağından korkuyor musun sende
Allahtan normalde de sürekli yemek yemek isteyen biriyim ama tatlı yemek istemiyorum artık eğer 9ay boyunca tatlıyla arama giren mesafe bozulmazsa sonumdan ümitliyim. Yoksa tık alırız kiloları sonra bizim halimiz nanay

Evet düşünüyorum. Bu dönemde ilaç kullanmak da çok tercih edeceğim bir durum değil. sanırım yatkınlık olduğu için şimdiden zorlamaya başlayacak gibi. Teşekkür ederim tavsiyen için.

Ben size doktorun verdigini nie iciosunuz deniyorum. Tam sizin solediginizi savunuyorum kan testine gore ic birak denmis. E ben de bunu savunuyorum zaten. kafaya gore icilmesin diyorum.
Tavsiye de edilmezse tadindan yenmez diyorum

Kızlar ikili tarama yi ne zaman yaptıniz yâda ne zaman yapılıyor bilgi verir misiniz 7+2
11-14 arası yapılıyor ama ben yaptırmayı düşünmüyorum ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…