2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sabah tahlil vermiştim ya sonuçlar çıkmış.
Ferritin düşük 21 çıkmış.
Çok çay içiyorum bırakayım bari.
Ya da kan ilacı yetmiyor bilemedim.
B12 referans arasında ama abartı değil.
Sabah doktora atacağım sonuçları bakalım ne diycek

Benim son tahlilimde kansızlık çıktı 10,5, günde ikiye çıkardı demir ilacını. Aslında çay kansızlık yapmazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer limon seviyorsan içine damlat öyle iç annem hep öyle içer kansızlık olmasın diye

Kizlar selam
Bugun bnmde doktor kontrolum vardi
2168gr olmus karya hanim. Bi yuzgorumlugu verdi hemen dondu arkasini sonra. Hersey yolunda simdilik
37den sonra istedigi gibi gelebilir. 37den once gelmeye kalkarsa icerde tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi
Yazmaya utandim aslinda ama. Belki iyi haber de okumak istersiniz die dusundum
❤️🧿
Maşallah maşallah maşallah teyzesi yesin onu uslu kız dursun yerinde sağlıkla büyüyor ( inşallah tosun doğar 😁)
Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Şimdi gördüm haberi Rabbim yardımcın olsun gözün aydın haberini de yanına alınca sağ Salim sağlıkla ver bize inşallah
Süt için strese girme benimde ilk üç gün gelmemişti ilk doğumumda kanallar hala tıkalı malum ve erken Doğumda üstelik seninki .. üç gün hayata küsmüştüm ben kötülük etmişim meğer sonra bir açıldı kanallar tam açıldı seninde öyle olur inşallah yeme kendini stres daha da geciktirir gelecek sütün İnan buna ❤️ İki üç gün kaşık biberonla mama içmesinde sorun olmaz ilk sütün gelince hemen vermeye başlarsın daha başındasın meme reddi olmaz korkma.. bugün bende kaşık biberon aldım mama da alacağım biliyorum ki yine hemen sütüm gelmeyecek bu sefer psikolojik olarak hazırım düşün yani 🥰
Ağrın bir gün daha olur endişe etme sezeryan ağrısı uzun sürmüyor Eve çıktıktan sonra da kısa sürecek hemen ayaklanacaksın merak etme .. yalnızca bilmediğim tek konu epidural ben genel anestezi olmuştum
Tuvalete çıkabildin mi önemli olan o İnan ki ilk gaz ve tuvalet olayını atlattıktan sonra rahatlayacaksın
Bebek kaç kilo doğdu küçük demişsin kaş haftalıktın sen

Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Çok şükür güzel haber gelmiş🤗 inşallah ikiniz de iyi olacaksınız dualarımızdasınız artık kendini yorma üzme canım bebeğin emin ellerde sen de öyle, ne kadar rahat olursan o kadar kolaylaşacaktır inan bebişten de güzel haberler alacağız inanıyorum🙏🏻🙏🏻

Yorma balım kendini su akar yolunu bulur.
Allah büyük geçsin sancın inşallah🙏
Öyle tabi yavrum biz tedbir alalım da gerisi Allah’tan en güzelini Versin hepimize inşallah
Senin uyuman dinlenmen ve stres olmaman lazim. Bak ornekler de var. Lutfen. Cok ama cok ozen gosterip atlatlatmalisin bu sureci
Anneni ablani cagir onlar yapsin ne yapilacaksa. Ben inaniyorum dinlenince toparlayacaksin ama lutfen kendine bebegine vucuduna sans tani biraz
Yataktayım kalkmıyorum ama uyuyamıyorum saat 12 ye geliyordu yattık uzunca süre telefonu da almadım ama yok uyuyamadım 😒

Anam sayiyla icmiomusun? Ztn ust limit 200mg kafein yani 2 bardk turk kahvesi veya 4 bardak e xay. Ama ust limit bu 3u ztn gecmemen lazim. Senin girtlagin hic durmuo
Öyle tabi yavrum biz tedbir alalım da gerisi Allah’tan en güzelini Versin hepimize inşallah

Yataktayım kalkmıyorum ama uyuyamıyorum saat 12 ye geliyordu yattık uzunca süre telefonu da almadım ama yok uyuyamadım 😒
Buara bende uyuyamiorum. Senin de uyuyamaman cok bormal. Ama uykudan cok dinlenmen onemli. Relax relax yat yatakta en onemlsii bu amdilik ztn yarim saat snra ilacin var

Anam sayiyla icmiomusun? Ztn ust limit 200mg kafein yani 2 bardk turk kahvesi veya 4 bardak e xay. Ama ust limit bu 3u ztn gecmemen lazim. Senin girtlagin hic durmuo

Buara bende uyuyamiorum. Senin de uyuyamaman cok bormal. Ama uykudan cok dinlenmen onemli. Relax relax yat yatakta en onemlsii bu amdilik ztn yarim saat snra ilacin var
Bak yarım saat kaldı ilaca kasıklarım batmaya başladı alarm veriyor istesem de unutamam ilacı 😂
Hormonlar tabi ya uykumuza da ettiler 😂

Bak yarım saat kaldı ilaca kasıklarım batmaya başladı alarm veriyor istesem de unutamam ilacı 😂
Hormonlar tabi ya uykumuza da ettiler 😂
Bende esine sinirlendim yine. Asla alttan almio. Dik kafa. Okdr uykusuzum ki hirsimdan uyumadim ama dayanamiorum. Yaticam smdi

Bende esine sinirlendim yine. Asla alttan almio. Dik kafa. Okdr uykusuzum ki hirsimdan uyumadim ama dayanamiorum. Yaticam smdi
Patlat kafasına bi tane bugün bende hep cinlendim kocama oda agresifti çatıştık durduk 😂
En son neye sinirlendim biliyor Musun bensiz uyumaya alışmış beyfendi uyurken kaçıyor resmen 😒😒😒

Kızlar aralıkta doğum yapacağım Allah nasip ederse İstanbul Avrupa’da sezaryen uygun doktor lazım bana yani kendi doktorum 50 bin diyor çok fazla bu fiyat hangi hastaneye gidiyorsunuz ücretler nasıl acil yazar mısınız

İnşallah sütün hemen gelir sağ Salim doğdu ya çok şükür yakında kuvezden de çıkar kucağına alırsın Allah'ın izniyle testleri de temiz çıkar inşallah bize mutlaka yaz

Ispanak tüketsen çok güzel kan yapıyor bebeğe de faydali

Merhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim bu 2. Gebeligim ilk gebeligim normal dogum oldu ve normal olmasina rağmen 4 gün sütüm hic gelmedi ve bebegim sarılık oldu , normal doğum yapip başına böyle olay gelen oldumu ve acaba doğum yapar yapmaz sütümün gelmesi için napmam lazm kızlar bi bilginiz varmı? Ilk gebeligimde malesef bebegim mamaya alıştığı için sütüm geldikten sonrada beni emmedi memeyi istemedi hic ,bundada aynisi olucak diye korkuyorm , allah nasip ederse bunu emizdirmeyi cok istiyorm 😕
Neden sürekli benzer soruları kopyala yapıştır gibi soruyorsun? Burası grup soru sorma kısmı değil. Gruba yazdığın ilk günden beri cok dikkatimi çekiyor sadece kendine odaklisin kendi soruların sorunların olunca yazıyorsun grupta 2 gündür hepimiz bir haber bekliyoruz geçmiş olsun tarzı bir mesaj atmak çok zor olmamalı. Seni ilgilendirmiyorsa işlerin vb siralayacagin bahaneleri varsa sürekli ilk doğumunun zor olması sütünün gelmemesi de bizi ilgilendirmez. Açarsın normal forumdan sorunu sorarsın. Koskoca insanlarız aynı süreçlerden geçiyoruz bu kadar duyarsızlık beni geriyor

Back
X