2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yok canim o nasil soz olur mu. Zaten can havliyle insan tepki veriyo. Suan alsa bile tam emcek saniyorum isirip birakiyo. Kaldim oyle. Napicam bilmiyorum. Sagiyorum ediyorum ama. Moralim bozuldu.
😓😓🙏🏻🙏🏻
Benim üst ön dişlerinin kaşındığı dönemde çok ısırıyordu mememi. Sonra dişleri çıkınca unuttu ısırmayı. Şimdi yine yeni üst dişler geliyor bu sefer meme pek değil ama omuz bacak parmak ne bulursa ısırıyor. Bugün dişlerini uyku öncesi soğuk suyla masaj yapayım dedim parmağımı bi ısırdı çekemedin de ucu bembeyaz oldu kopacak gibi hissettim ve şu an orası bildiğin kan oturmuş duruyor. Kaşıntısı zirve yaptı yani bakalım diş etleri patlayınca ısırma huyu da geçecek mi..

Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi canım sizin uyku işinde bi gelişme var mı? Memede uyutmayı bırakıcam diyordun en son. Ben bir uyku seminerine katıldım orada öğrendiklerimi uygulayarak memede uyutmayı bıraktım en azından ama kucakta hatta daha çok omuzda yürüyerek uyuyor şu an. Mayıştırıp beşiğe geçirme işini asla yapamıyorum daha minikken daha kolaydı şu an mayışık koyunca kalkıp ayağa kalkmaya çalışıyor. Gece de yine en az 3 kez o da iyi günündeyse hani normalde 5 kez fix uyanır. Gece uykusuna yatırırım 12ye kadar saat başı uyanır. Moralim çok bozuk artık sinirlerim laçka oldu. Her uyutma sonrası ağlıyorum sinirim bozulup da, ya ben depresyona girdim galiba. Nası girmeyeyim ki en sonunda bi uyku eğitimcisine parasını verip kendimizi emanet edeceğim sanırım 😢😢
Merhaba canım,
Tam olarak anlattığın gibiyiz biz de. Emerek uyumayı azalttım bayağı. Dandini dandini ninnisi eşliğinde omzumda mayışıyor. Ya ayağıma alıyorum ya kolumda uyuyor. Gece 4 5 vardır bizim de galiba. 8.30da en geç uyuyor akşam. Ama ya 2 saat sonra ya da 11.30 civarı uyanıyor. Bizim düzenimiz çok değişti. Çocuk da adapte olamıyor bence. Bebekler düzen, rutin sever ama bizde de o yok şu an bilemiyorum ne olacak 😔 ama ben yine de uyku eğitimi almam. Çünkü ne olursa olsun bu çocuklar gece illa ki uyanacak. Gündüz kaç kere uyutuyorsun?

Merhaba canım,
Tam olarak anlattığın gibiyiz biz de. Emerek uyumayı azalttım bayağı. Dandini dandini ninnisi eşliğinde omzumda mayışıyor. Ya ayağıma alıyorum ya kolumda uyuyor. Gece 4 5 vardır bizim de galiba. 8.30da en geç uyuyor akşam. Ama ya 2 saat sonra ya da 11.30 civarı uyanıyor. Bizim düzenimiz çok değişti. Çocuk da adapte olamıyor bence. Bebekler düzen, rutin sever ama bizde de o yok şu an bilemiyorum ne olacak 😔 ama ben yine de uyku eğitimi almam. Çünkü ne olursa olsun bu çocuklar gece illa ki uyanacak. Gündüz kaç kere uyutuyorsun?
İki kere uyutuyorum artık. Eğitim alan çocukların gece de uyuması uzuyor diyorlar. Arkadaşıma bi de doktoru gece emzirmeyi bıraktırdı çocuk 2 gece ağladı 3. gece uyanmadı bi daha. Bi yatıyor sabaha kadar uyuyor 🙄 artık öğrenilmiş çaresizlik mi yoksa emmek için uyanmak bi alışkanlıktı o alışkanlığı mı bıraktı bilmiyorum

Bizim günde 2 uyku yapıyo toplamı genelde 2 2.5 saat oluyo. Yani sabahtan 1 saat uyuduysa öğleden sonra 1.5 ya da sabahtan yarım saat uyuduysa öğleden sonra 2 saat falan bi şekilde tamamlıyor onu 🙂
Maşallah maşallah. En son 2 aylıktı 2 saat uyuduğunda 🤣 ama 2.5 saat uyku minimum uyku miktarı onu tamamlıyor yani çok güzel

Back
X