• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok korkma.. ama bence doktorunu degistir mayacim cunku gercekten 5. Haftada kalp duyulmasi imkansiz izmirdesin sanirim hangi doktora gidiyorsun
Ben de 5+4 gördüm kalp atışını HCG seviyesi ile ilgili ben gittiğimde de 30 binin üzerindeydi HCG

Kızlar selam ben 6+4 oldum ama ultrasonda 5+4 çıktı bugün kese var dedi bebek var gibi dedi cuma günü özele gitsem kalp atışını duyarmiyim

Aaa gercekten mi vallahi o kadar okudum arastirdim bilmiyordum
Evet canım ben de giderken 2 hafta sonra kalp atışı için çağırır kesin dedim ama çok şükür gittiğimizde kalp atışı oluşmus gösterdi bize eşimle ben zararlı olduğu için kalp atışı dinlemek istemedik ekranda izledik 🧸❤️

Bayada büyümüş kuzum istersen 12 haftalıkjen nub teorisine göre bakalım. Bu şekilde kıza benziyor plesentası sagda bebek solda duruyor. Ama bu haftalarda yanışma oluyor canım net olarak 6 haftalık oldugu zaman daha rahat tahminde bulunabiliyoruz
Böyle mi canım? Bu ultrasonda 6+6 yız bir daha ki ultrason 12ci haftamda

Eklentiler

• 7DA29B1B-0650-446D-8686-3E9D14A5DDF2.webp
    7DA29B1B-0650-446D-8686-3E9D14A5DDF2.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 69
Herkes rüyasında erkek görüyor bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler yeter ki 🥰
Aynen öyle inşallah 😃 senin ulturasyon cihazında benimki ile aynı 4d resim veriyor bu ulturasyonlar tekrar gidince aklında olsun 😃

Kızlar idrar sonucum çıkmış
Eritrosit 11 çıkmış korkmalı mıyım?
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Screenshot_2023-05-08-20-16-06-106-edit_cn.wps.moffice_eng.webp

Back
X