Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kızlar birşey soracağım mama içen bebişler hala devam ediyor mu aynı düzende, azalttınız mı 1 yaş sonrası yavaş yavaş bırakmak gerekiyor sanırım ihtiyacı yoksa
Ya kızlar birşey soracağım mama içen bebişler hala devam ediyor mu aynı düzende, azalttınız mı 1 yaş sonrası yavaş yavaş bırakmak gerekiyor sanırım ihtiyacı yoksa
Gündüz mamalarını kestim. Gece uykusuna geçmeden 180 ml veriyorum sadece. Çok sancılı geçti ilk bir hafta. Biberonu sadece beslenme amaçlı değil sakinleşmek, rahatlamak için de kullanıyorlar çünkü.
İlk iki gün sabahları ve akşamları verdim, öğleyi tamamen bıraktım. Sonra sabahı da bıraktım.
Benim için de zorlayıcı oldu. O mama diye ağlamaları insanın canını acıtıyor. Bazen ben de ağladım. Ama istikrarlı davrandım. Açıkçası bu süreçte dedim ki emziriyor olsaydım memeyi bırakma zamanı geldiğinde çok zorlanırdım.
Her bebek benimki gibi biberona bu kadar düşkün olmayabilir tabii. Yine de bir iki haftada yeni düzene alıştı diyebilirim. Gece uykusu öncesi mamasını da 18 ay civarı keseceğim sanırım.
Benimkinin doktoru bırakmamı istedi o sebeple bir haftada gündüzü tamamen bıraktım. Siz biraz daha zamana yayabilirsiniz.
cevremde mama kullananlar genelde gece mamasını kesiyo gündüz ihtiyaca göre veriyolar günde 2 veya 3 kere azaltarak verebilirsin ek gıda yiyolar ama yetersiz gelebilir gelişimi açısından gündüz için erken mamayı kesmeniz
Arkadaşlar ist Anadolu yakası alerji doktoru öneriniz var mı? Bebeğimin yüzü hep sivilce gibi . Arada bir geçiyordu ama bir aydır hiç geçmiyor . Alerji doktoruna götürmem lazım ama bulamıyorum