- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
- #6.341
Bence tamamen tesaduf ama ayni seyleri yasasam seninle ayni tepkiyi verirdim. Zaten onemli olan gebelikte saglikli beslenmek. Kesin bilmiyorum ama dengeli beslenince beyaz un sekerli gidalar dln yemeyince de cikar mi gebelik sekeri bir arastirmak laizm. Dikkat edince belki gerek kalmaz.Tamamen tesadüf de olabilir. İlk gebeliğimde çok araştırmadan rasgele doktora gittim. Özelde ama şeker yüklemesi geç yaptırdı zamanı filan geçmişti çocuk iki hafta önden gidiyordu sanki iyi bir şey gibi anlattı sanırım normal gitmesi sağlıklı olan vs. Yükleme sonrası erken doğum yaptım. Şeker çıkmadı ama
İkinci de de şeker yüklemesi sonrası yine çıkmadı ama doktor şeker tansiyon coraspin her türlü önlemi aldı. Yine erken doğum riski oluştu.
Doktor rahim kapasitesi ile alakalı yorumu yaptı ama bende olumsuz bir algı yarattı.
Hatta bir ara canan karatay ile doktorlar davalık mı olmuştu ne yaptırmayın diye ısrar ediyordu filan.
Her testi her şeyi yaptırdım ama bu sefer sadece şekeri istemiyorum. Diğerlerine doktoruma bırakacağım.
Ama dediğim gibi şeker var gibi diyet yapacağım zaten.
Ama gece tostlarini yeme sen boyle durumlar yasadiysan