• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İkisi de zorunlu degil
İkili test %85 dogruluk payi ile calisio ve devlet karsiliyo
Fetal dna %99.9 dogruluk ile calisiyor ozelde yaptiriliyor yurtdisina gonderiliyor ornekler (tr de yapan da var)
Down sendromunu ikili test diger tum anomaliler fetal dnada cikiyor
tüm anomaliler derken tam olarak hangi hastalıkları tespit ediyor down sendromu dışında bunun cevabını bir türlü bulamadım. mesela allah korusun sma falan bu testte çıkıyor mu?

ben araştırmalarıma istinaden bir kaç farklı yani farklı derken daha fazla şeye baktıkları ve fiyat olarak 3 gruba aytırdıklarını gördüm sizinki hangisinden? en detaylısı 12-13 bin falan çünkü galiba

detaylı nipt seçtik bizde. 6200 verdik. az çnce şirketten kız aradı dubai laboratuvarına ulaşmış kanda bebeğin dna sı yeterli mi diye bakılıyıormuş. yeterli ise yarın çalışmaya başlanacakmış

Folik asit içinde folicus plus çok modemi ağrıyordu ocean aldım. Benim hiç Folik asit kullanmamayim diye bir düşüncem olmadı. Arkadaşımin bebeğinin kafatası folik asit eksikliği yüzünden kapanmadı kürtaj olmak zorunda kaldı. Bence doktorların çoğu Folik asit diye bu kadar üstünde duruyorsa kullanmak gerekir zaten 12. Hafta bitince isteseniz bile kullanma diyorlar. Bunların dışında kendime Bebeğin ile alakalı olumsuz bir şey olursa Allah korusun senin keşke diyeceğin bir şey olmasın diyorum. 🍀
canim ocean mummy mi kullaniyorsun bir de en son folat degerin kacti

IMG_0109.webp
10 haftalık olmuşuz 🥰 nub teorisinden anlayan var mı? Cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz?

tüm anomaliler derken tam olarak hangi hastalıkları tespit ediyor down sendromu dışında bunun cevabını bir türlü bulamadım. mesela allah korusun sma falan bu testte çıkıyor mu?
Sma babadan once ornek aliniyor babada tasiyicilik varsa yonlendirme yapilio bunda sma ciktigini sanmiyorum. Atarim bulursam hangilerine bakiliyo

Sma babadan once ornek aliniyor babada tasiyicilik varsa yonlendirme yapilio bunda sma ciktigini sanmiyorum. Atarim bulursam hangilerine bakiliyo
Sen hastanede mi çalışıyon kız nasıl biliyon herşeyi 😅

canim ocean mummy mi kullaniyorsun bir de en son folat degerin kacti
Ocean folat Allah nasip ederse haftaya 12. Hafta oluyor doktor folik asit yerine belki onu tavsiye eder hiç folat değerime baktirmadim ama hamilelik istediğim için hamilelik öncesi de kullanıyordum 🌼

Genceciksiniz maşallah bende 24 yaşımdayım😊 inşallah bir sonuç çıkmaz, tabii ki bildiği daha fazla güzel sonuçlar alalım inşallah🌸
Ben de 24 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Kendimde erken hissediyorum. Acaba bir ben mi böyleyim? İlk çok üzülmüştüm hatta. Bu nedenle kendimi çok eksik hissediyorum. Sınıf öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum. Kpss ye hazırlanıyordum çok ani oldu benim için. Bir yandan da türlü zorluklarla bebek sahibi olmak isteyen insanlar varken böyle düşünmemin çok yanlış olduğunu da hissediyorum. Eskiye oranla şimdi daha mutluyum ama arada hala üzülmüyor değilim.

Back
X