2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya kraltv acaba zeka geliştirici miydi allah razı olsun o kanaldan. 90lar kültürümüz de sayesinde bomba gibi.

Kirmizimartenicka
KralTv ile basladigim hayatima DreamTv ile devam ettimHazirliklari atlamamda etkisi cok buyuk DreamTvnin

Bu arada KralTv sendromu diye bi rahatsizlik var bizim jenerasyonda gorulmus ve literature girmis

Ahhh ne güzel zamanlardı. Anthonyin öldüğü zaman geldi aklıma Nasıl etkisinde kalmıştım

Ahhh ne güzel zamanlardı. Anthonyin öldüğü zaman geldi aklıma Nasıl etkisinde kalmıştım

Ya evet
O yas cocugu icin nasil bi dram ya..Bu nedenle biz cok hassas ruhlariz bence hepimiz y kusagi olarak..Heidi Seker Kiz Candy falan cok duygusal cizgi filmlerdi..Pokemondan sonra hersey degisti eski duygusal cizgi filmlere elveda dedik

Ya evet
O yas cocugu icin nasil bi dram ya..Bu nedenle biz cok hassas ruhlariz bence hepimiz y kusagi olarak..Heidi Seker Kiz Candy falan cok duygusal cizgi filmlerdi..Pokemondan sonra hersey degisti eski duygusal cizgi filmlere elveda dedik
Çok doğru tespit
Birde çoğu kişinin hatırlamadığı bewerly hilal ve georgia vardı
Canım çocukluk

Kız sen benimle mi yaşıtsın
Aa yok olanaz ben ortaokula giderken türkiyede cep telefonu yoktu muhtemelen

Ben de tv izledim ama kac yasinda izlemeye basladim bilmiyorum köy ortaminda buyudugum icin etraf insan doluydu annem hep hasan deden sana cok bakti su bskti komsunun kizlari bizden cikmazdi der. Yani cok kucuk yaslarda cok da tvye maruz kalmamisizdir . Bebek dunyaya geldiginde şemalar olusturmaya baslar. Örüntü olusur. Tv yani ekran bu şemalarin olusmasina engel bir nevi. Cunku ekrandaki gorsel bebegin/cocugun şema olusturacagi bir surede ekranda kalmiyor hizli bir akış var. Ekranin baska zararli sonuclarini yazmiyorum cogumuz biliyoruz zaten.

Çok doğru tespit
Birde çoğu kişinin hatırlamadığı bewerly hilal ve georgia vardı
Canım çocukluk
Ya bayılırdım beverly hills ve georgia’ya. Babaannemler yüzünden Yalan Rüzgarı’na da maruz kalmışlığımız vardır
Bakalım bizim bebeler neyi sevecek, kimin şarkılarını dinlicek

Ya kraltv acaba zeka geliştirici miydi allah razı olsun o kanaldan. 90lar kültürümüz de sayesinde bomba gibi.
Kral tv yi hatırlayamadım ama Dçocuk vardı binde bir denk gelirdik onada
Ne tv ne telefon hiç bakmadık valla apartmanda büyüdük birde üstüne ne sıkıcı bir çocukluk mp 4 sadece

Kral tv yi hatırlayamadım ama Dçocuk vardı binde bir denk gelirdik onada
Ne tv ne telefon hiç bakmadık valla apartmanda büyüdük birde üstüne ne sıkıcı bir çocukluk mp 4 sadece

Mp4 zamanı ben lisedeydimDcocuk da hic yok bende,ben senden baya buyugum demek ki
Ya bayılırdım beverly hills ve georgia’ya. Babaannemler yüzünden Yalan Rüzgarı’na da maruz kalmışlığımız vardır
Bakalım bizim bebeler neyi sevecek, kimin şarkılarını dinlicek

Georgia bende yok, Yalan Rüzgarı izlenmesi ise hayal meyal..
Bizim bebelerin nasil olacagini hayal bile edemiyorum.Benim su anda z kusagiyla bile kusak farki yasadigim oluyo epey isyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…