• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    258
İyi cesaret hee benim yaşımda 32 Bazen bende düşünür oluyorum 3.hani kız olur sonra yok oda erkek olur felan kaza kurşuna gitmezsem kapadım ben yeter 2 tane diyorum 😁
Evet bende 3. belki kız olur diyorum ama nasıp tabi, ne gelirse kabulümüz. Cesaretli değilim aslında çok korkuyorum ama bi yandan da gurbetteyiz, kimsemiz yok bari kalabalık bir aile olalım istiyorum 😄

Evet bende 3. belki kız olur diyorum ama nasıp tabi, ne gelirse kabulümüz. Cesaretli değilim aslında çok korkuyorum ama bi yandan da gurbetteyiz, kimsemiz yok bari kalabalık bir aile olalım istiyorum 😄
Aslında haklı bir istek olabilir. Kuzenim Kanada da yaşıyor. 3 tane çocuğu var bakıyorum boy boy hepsinin arası 2 buçuk 3 yaş. Orada kendi yuvasını kurmuş. Çok tatlılar.

oll bacımmm ollll elee hoşşştur kalabalık😃 ah o korkular yokmuu gönlüne göre versin rabbim 🤗

O zaman sen bana ikinciyi nasıl düşündüğünü anlatır mısın 😂
Ya aslında ben hiçbir zaman tek cocukta kalmayı düşünmüyordum. Hatta oğlum 3/4 yaşına gelince kardeşi olur diyordum hep. İlk dogumumu 26 yaşımda yaptım. Eşim de istiyordu yaşımız geçmeden. Ama sağlık sorunlarım oldu erteledik, sonra yurtdışına taşındık once bir dil öğrenelim dedik. Derken aradan 9 sene geçmiş oldu. Oğlumda sürekli kardeş diye ağladığı için daha fazla ertelemek istemedik. Şimdi 3. yü isteme sebebimde tek çocuk büyütmenin zorluğunu yaşadım, istiyorumki yaşları yakın olsunda beraber oynasınlar. Çünkü 9 senedir oğlumun oyun arkadaşı benim. Gerçekten yorucu birşey bu. Korona zamanlari mesela kafayı yedim evin icinde. Şimdi 2. ve 3. ikiz gibi büyüsün istiyorum. Ama inşallah pişman olmam 🥹

Amin canım, hepimizin gönlüne göre versin Rabbim😍Benim gönlümde de mini bir aşiret kurmak var işte napalım 😂😂
Eğer kendinde o cesareti buluyorsan yap canım bence 🤩 hemen hemen aynı yaşta sayılırız bana da mutlaka kardeşi olsun falan diyorlar. Aslinda ben de hak veriyorum onlara . Yaşım da ileri sayilir ,tek başıma desteksiz kafayı yer miyum acaba 2 çocuk olsa ,başarır miyim onu bilmiyorum.

Eğer kendinde o cesareti buluyorsan yap canım bence 🤩 hemen hemen aynı yaşta sayılırız bana da mutlaka kardeşi olsun falan diyorlar. Aslinda ben de hak veriyorum onlara . Yaşım da ileri sayilir ,tek başıma desteksiz kafayı yer miyum acaba 2 çocuk olsa ,başarır miyim onu bilmiyorum.
Zor olacağı kesin. Şuan bile çok zorlanıyorum. Oğlan 10 aylık oldu, aşırı hareketli,uykuları düzensiz...Çok yordu beni aylardır. Ama zor olan bebeklik dönemi. O süreci atlatınca gerisi kolay. Şubat gibi hamile kalsam aralari 2 yaş olur, beraber büyürler, bende 2/3 seneye rahat ederim diye düşünüyorum. Sende topla cesaretini bir tane kardeş yap, ilerde yalnız kalmasın bebeğin😍

Zor olacağı kesin. Şuan bile çok zorlanıyorum. Oğlan 10 aylık oldu, aşırı hareketli,uykuları düzensiz...Çok yordu beni aylardır. Ama zor olan bebeklik dönemi. O süreci atlatınca gerisi kolay. Şubat gibi hamile kalsam aralari 2 yaş olur, beraber büyürler, bende 2/3 seneye rahat ederim diye düşünüyorum. Sende topla cesaretini bir tane kardeş yap, ilerde yalnız kalmasın bebeğin😍
Canım benim zaten tüp bebekti. Şimdi birkaç embriyomuz var ama tabiki transfer, ilaç kullanımı vs süreçler biraz yorucuydu. Gözümde büyüyor 😅 kendiliğinden olsa keşke

Canım benim zaten tüp bebekti. Şimdi birkaç embriyomuz var ama tabiki transfer, ilaç kullanımı vs süreçler biraz yorucuydu. Gözümde büyüyor 😅 kendiliğinden olsa keşke
Haklısın canım tüp bebek süreci zor tabi, anlayabiliyorum. Hakkında hayırlısı olsun, bakarsın kendiliğinden oluverir, güzel bir sürpriz olur sana 🥰

Ya aslında ben hiçbir zaman tek cocukta kalmayı düşünmüyordum. Hatta oğlum 3/4 yaşına gelince kardeşi olur diyordum hep. İlk dogumumu 26 yaşımda yaptım. Eşim de istiyordu yaşımız geçmeden. Ama sağlık sorunlarım oldu erteledik, sonra yurtdışına taşındık once bir dil öğrenelim dedik. Derken aradan 9 sene geçmiş oldu. Oğlumda sürekli kardeş diye ağladığı için daha fazla ertelemek istemedik. Şimdi 3. yü isteme sebebimde tek çocuk büyütmenin zorluğunu yaşadım, istiyorumki yaşları yakın olsunda beraber oynasınlar. Çünkü 9 senedir oğlumun oyun arkadaşı benim. Gerçekten yorucu birşey bu. Korona zamanlari mesela kafayı yedim evin icinde. Şimdi 2. ve 3. ikiz gibi büyüsün istiyorum. Ama inşallah pişman olmam 🥹
Ya ben ikinciyi istiyorum ama eşim iş ev beni bunlar çok düşündürüyor. Şu an bile kendimi kesesim var. Çok bunaldım çok yoruldum . Kardeşi de olsun istiyorum ama nasıl bilmiyorum

Ya ben ikinciyi istiyorum ama eşim iş ev beni bunlar çok düşündürüyor. Şu an bile kendimi kesesim var. Çok bunaldım çok yoruldum . Kardeşi de olsun istiyorum ama nasıl bilmiyorum
benim gibi düşünen biri daha varmış 😭 2. Çocuk fikri beni aşırı korkutuyor ya

benim gibi düşünen biri daha varmış 😭 2. Çocuk fikri beni aşırı korkutuyor ya
Zengin olsak hiç düşünmeden patır patır yapardım valla . Bakıcı tutardım oh mis. Şimdi işe başlıcam bakıcı bulamadım . Evimiz biraz ulaşıma uzak olduğu için gelmiyorlar . Mecburen babaannesine bıracakacağım. Her gün bırak al ben yorulacağım. Ev işleri zaten bu üstümde . Korkmakta haklıyız yani

Bende çok yoruluyorum canm. Bazen bekar olduğum günleri acayip özlüyorum. Ama bir kaç sene zorluk çeker, büyüdüklerinde rahat ederim diye düşünüyorum. İnşallah onlar büyüyene kadar akıl sağlığımı tamamen kaybetmem 😂😂

Bende çok yoruluyorum canm. Bazen bekar olduğum günleri acayip özlüyorum. Ama bir kaç sene zorluk çeker, büyüdüklerinde rahat ederim diye düşünüyorum. İnşallah onlar büyüyene kadar akıl sağlığımı tamamen kaybetmem 😂😂
Bende ya acayip özlüyorum sorumsuzca gezdiğim günleri 😂 bugünlerime de şükür ama o günleri de özlüyorum 😂

Bende ya acayip özlüyorum sorumsuzca gezdiğim günleri 😂 bugünlerime de şükür ama o günleri de özlüyorum 😂
Kadınlar kulübünde açılan konulara bakıyorum bekarlar evlenemedik diye üzülüyor, evliler bekarlık günlerini özlüyor 😅 İnsan neye sahip değilse onu istiyor demekki. Bende çok özlüyorum bazen. Evde 9 yaşında hiç susmayan bir oğlan, sürekli kucak isteyen bir bebek... Ama geçecek bizde rahat edeceğiz inanıyorum 🤩

Arkadaslar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler iyidir. Makale calismam icin anketi doldurursaniz cook sevinirim💖
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Back
X