- 17 Mart 2010
- 26.728
- 68.451
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
- #7.121
İyiymişY
Yok kadrolu öğretmenim başkada güvencem yok![]()
Hangi hastane?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymişY
Yok kadrolu öğretmenim başkada güvencem yok![]()
Ben Erzurumdayim tek özel hastane var Buhara doktorum hastanede tahlil falan yaptırmaz yazar kağıda gidin aile hekimine yaptirin sonucunu bana atın burada para vermeyin der. İlk gebeligimde de kürtaj olmam gerekiyordu şehir Hastanesi'nde arkadaşına yolladı bizi burada aynı işleme 3000 bin vermeyin dedi.İyiymiş
Hangi hastane?
Bazı yerlerde de küçük yer başka alternatif yok diye fiyatı iteliyorlar.Ben Erzurumdayim tek özel hastane var Buhara doktorum hastanede tahlil falan yaptırmaz yazar kağıda gidin aile hekimine yaptirin sonucunu bana atın burada para vermeyin der. İlk gebeligimde de kürtaj olmam gerekiyordu şehir Hastanesi'nde arkadaşına yolladı bizi burada aynı işleme 3000 bin vermeyin dedi.
Muayyene de 380 ya da 400 ödüyoruz evet bazı yerler aşırı fiyat istiyor. 750 TL ye muayyene gidiyordu arkadaşım ulturasyon fotoğraf attı bizim hastanenin aynısı ulturasyon aleti. Onun dışında da doktor çok önemli ama illa fiyat artınca doktor iyi diye bir şey yok. Aynı hastanede okuldan arkadaşım başka doktora ben başka doktora gidiyorum o hastaneden 1000 TL'den aşağı çıkamıyor çünkü doktoru a dan Z ye bütün testleri yapıyor. Siz de 600 TL mesela odaya giriyoruz en fazla 15 dakika.Bazı yerlerde de küçük yer başka alternatif yok diye fiyatı iteliyorlar.
Demekki onlar da sürümden vs kazanıyor.
Muayene de uygundur o zaman.
Yılbaşından önce 300-350 olan muayene 600 oldu burda.
Normal kadın doğumcular 500Muayyene de 380 ya da 400 ödüyoruz evet bazı yerler aşırı fiyat istiyor. 750 TL ye muayyene gidiyordu arkadaşım ulturasyon fotoğraf attı bizim hastanenin aynısı ulturasyon aleti. Onun dışında da doktor çok önemli ama illa fiyat artınca doktor iyi diye bir şey yok. Aynı hastanede okuldan arkadaşım başka doktora ben başka doktora gidiyorum o hastaneden 1000 TL'den aşağı çıkamıyor çünkü doktoru a dan Z ye bütün testleri yapıyor. Siz de 600 TL mesela odaya giriyoruz en fazla 15 dakika.
Bizim doçentler 360 TL üniversite Hastanesi'nde ilk gebeligimde gidiyordum ama üniversite hastanesindeki doçentler doktordan çok öğretmen olmuşlar artık ilk hedefleri stajerlerine canlı denek bulmak o yüzden tövbe ettim doçentlereNormal kadın doğumcular 500
Doçentler 600 öyle yapmışlar.
Aynen 15 dakika maksimum.
ben medipole gidiyorum 950 muayene yine ucuzmuş oralardaNormal kadın doğumcular 500
Doçentler 600 öyle yapmışlar.
Aynen 15 dakika maksimum.
Çok abartılı fiyatlar ben öğretmenim 760 dakika ders anlatacağım ki 950 TL kazanabileyimben medipole gidiyorum 950 muayene yine ucuzmuş oralarda![]()
Seninle özelden kese hakkında konuşmuştuk senin gittiğin hastanenin ulturasyon cihazı da benim hastanemle aynı fiyat değişimi neyden kaynaklı bilmiyorumben medipole gidiyorum 950 muayene yine ucuzmuş oralarda![]()
Hangi şehir?ben medipole gidiyorum 950 muayene yine ucuzmuş oralarda![]()
E o zaman bunlar neden 2000 demiş başkasına da yanlış hatırlamıyorsam 3500 ? Herhangi bir farkı yok aynı test bu sonuçta. Sanırım bazı yerler akıllılık etmeye çalışıyorBen şimdi kendi hastanemi aradım 175 TL dedi sigorta karsiliyormus çoğunu
Kim kimden ne koparırsa derdindeE o zaman bunlar neden 2000 demiş başkasına da yanlış hatırlamıyorsam 3500 ? Herhangi bir farkı yok aynı test bu sonuçta. Sanırım bazı yerler akıllılık etmeye çalışıyor
Aynen öyle yoksa başka neden böyle bir fark olsun ki 100 200 bişey değil farkKim kimden ne koparırsa derdinde
1 tup kan alıp kendi laboratuvarlarinda bakacaklar ense ve burun da zaten normal muayyeneAynen öyle yoksa başka neden böyle bir fark olsun ki 100 200 bişey değil fark
Valla hiç gerek yok boşuna o kadar para vermeye devlette aynısını yapıyor. Ona vereceğime gider bebişime kıyafet alırım1 tup kan alıp kendi laboratuvarlarinda bakacaklar ense ve burun da zaten normal muayyene
Hahah yemin ederim de ben de bir şey oluyor ya böyle diyorum ki buna onu vereceğim çocuğuma şunu alırım tek değilmisimValla hiç gerek yok boşuna o kadar para vermeye devlette aynısını yapıyor. Ona vereceğime gider bebişime kıyafet alırımya da erik alır tuzla yerim ayy canım çok erik istiyor bu aralar hep yiyorum ya
Eskiden kendime alırım diyordum şimdi bebişime alırım diyorumHahah yemin ederim de ben de bir şey oluyor ya böyle diyorum ki buna onu vereceğim çocuğuma şunu alırım tek değilmisim![]()