2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benimki yiyor ama peşinden emmek istiyor ben bunu bir yere bırakıp da halen gidemiyorum

Aynı ya bütün gün meme ile vakit geçiriyor iyi mi kötü mü tek fikrim yok

Biz bu hafta 5 numara beze geçtik 4 numarayada 2 aylıktan geçmiştik
Büyük kullanmak zorunda kalıyorum çok kaka yaptığı ve her seferinde taştığı için doğdu doğalı kaka da çişde taşar farklı bezlerde kullandım çokda itinalı bağlıyorum ama benimde imtihanım kaka temizlemek sanırım kocaman bir bez 5 numara
Buarada bizim gece uykuları memeden kesilince düzeldi çok şükür uyku sıkıntısıda kalmadı gündüz 2 uyku yapıyor gece de 11 saat uyuyor 9 buçuk ay için yeterli sanırım
Üçten 2 ye düştü son bir ayda
Yemekde artık 9. Ayı bitireceğimiz için sofraya bizle oturup bizle kalıyor herşeyi yiyor maşallah çok farklı bebek bir gün beni üzmedi niye ağlıyorsun dedirtmedi ha var ha yok gibi inşallah ikincimiz de böyle olur

Ben de özel doğum günü yapmıycam. Pasta alıp evde kendimiz yeriz. Süs falan bile düşünmüyorum.

Bizim de her gece çişler çıkıyor. Ben de 5 numaraya geçeceğim. Önden yukardan çıkıyor özellikle.

Benimki yiyor ama peşinden emmek istiyor ben bunu bir yere bırakıp da halen gidemiyorum
Yok öğün yedikten sonra emme isteği olmuyor belli bir süre su tüketimi nasıl bebeğinizin?Bazı bebekler memeyi su olarak da görebiliyor belki yemeklerden sonra direk o yüzden memeye yöneliyor olabilir

Kumsari'ye özelden de yazdım belki mailinde görür diye, dönmedi. Sohrab'a da yazdım, o da henüz dönmedi. Sudem geçen günkü etiketime cevap vermişti, daha iyiyim demişti.

İnşallah hepsi çok iyidir, yakında gelsinler isterim.

Kız ben deli gibi bi sürü 3 almışım tatile gidince onları evde bırakmıştım kalmış. Şimdi onu kullanıyorum o bitince 5e geçeceğim
3-4 numara kullanmaları gerek aslında idare ediyorsa ne güzel
Bizede bir sürü 2 numara hediye gelmişti bilmiyorlarki ben 4 numara kullanıyorum küçücük bebeye şimdi onları yenidoğana ayırdık

Girmiyorlar artik canim sanirim,Sohrab birden yogunlasti is hayatiyla sanirim.Kumsarinin de mahkemesi vardi iyidir umarim

3-4 numara kullanmaları gerek aslında idare ediyorsa ne güzel
Bizede bir sürü 2 numara hediye gelmişti bilmiyorlarki ben 4 numara kullanıyorum küçücük bebeye şimdi onları yenidoğana ayırdık
Canim senin gebelik nasil.gidiyor? Kac haftalik oldu su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…