- 25 Aralık 2021
- 3.395
- 4.736
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #78.961
Kapı eşiğinde ya bu duayla ya da direk salladım selaya yürüsün gelecek cumaya diyerek bebeği sallıyorsun koltuk altından tutup kız o kadarrAy ben bunu bilmiyorum, burada okundu geçti. Bilsem yapardım
Ben kendim indirmiştim, oradan kullanıyorum ama kendi kendine nasıl iner onu bilemiyorum.Kadinlar kulübünün uygulamasi varmis,tlfnuma inmis nasil olmus o? Ben bir yerden uygulamada indirmedim kizlar
Vallahi aklim almadi,ekranda cikiyorsa yanlislikla dokunmusumdur belki,kizdan nereye basiyorum belli degil ama özellikle bir yerden indirmedim yaniBen kendim indirmiştim, oradan kullanıyorum ama kendi kendine nasıl iner onu bilemiyorum.
Göğüs pedini bana zorla aldırmaya çalıştılar arkadaşlar almayınca hediye getirdikerKesinlikle göğüs pedi çok gereksiz kapalı şekilde dolapta duruyor.
Süt saklama poşetleri
Alt değiştirme ünitesi
Şu meşhur dişlik varya sophie onu da hiç kullanmadık.
Cigit ürünleri harika ben herşeyinden çok memnunumKizlar ben de cigit urunlerini soracagim daha uygun gibi kiyafetleri nasil bugun e bebek lcw ve pancodan 9-12 12-18 ay kiyafet aldik 4bine yakin tuttu :/
Hala çözmeye çalışıyorlar bu kadar zor olmamalı ama bebeğim ben yokken bişey yiyip içmiyormuş ona canım çok sıkılıyorUmarım yardımcı olurlar saatler konusunda
İgm mi igg mi kuzum ?Kızlar hamilelikte toksoplazmayı duydunuz mu benimki yüksek çıkmış üstündende üç hafta geçti tahlilin sonuca yeni baktım internetten araştırınca korkunç şeyler yazıyor gebelik sonlanmasına kadar
Güncel olan igm sanırım geçmişte geçirmemişimİgm mi igg mi kuzum ?
Evet kuzum belki igg dir bağışıklıktır diye dedim ama igm ise doktorunla görüşmende fayda var… tekrar tahlil ver olmazsa belkide geçirdin atlattın bile. 3 hafta olmuş sonuçta… sende evde var mıydı evcil hayvan genelde kedi kumundan, köpek dışkısından falan çok geçer. Yoksa da meyve sebzeden etten de geçebiliyor tabiGüncel olan igm sanırım geçmişte geçirmemişim
Aa benim kizımda da var ucuk mu yani,sivilce diye düsünmüstümKızlar kızımın dudağı kızardı önce bir yere çarptı diye düşündüm ama uçuğa da benziyor uçuk çıkaran olmuş muydu? Çok üzüldüm nerden bulaştıbi kere benim gözümde çıkmıştı uçuk ama dikkat etmiştim değmesin ellemesin diye
Şöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.Aa benim kizımda da var ucuk mu yani,sivilce diye düsünmüstüm
Çarpıp kabuk bağlamış da olabilir. Geçmiş olsun.Şöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.
Salya kaynaklı da olabilir belki.Şöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.
Bir anda çıktı ben yatağa koyarken yoktu. AmaSalya kaynaklı da olabilir belki.
Ay aynı yerde evet öyle bir sey ucukmuymusŞöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.
ÜzücüHala çözmeye çalışıyorlar bu kadar zor olmamalı ama bebeğim ben yokken bişey yiyip içmiyormuş ona canım çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?