- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #80.701
Ben de çoğunlukla kavanoz mamalardan veriyorumKızlar bu yeme konusunda dışarı çıkınca ben mama veriyorum çünkü mama sandalyesi haricinde yemek yedirmek işkence herkesin yediren dahil üstü başı batıyor yemeğe üç seferdir gittik dışarıda sadece köfte yedirdik bizim yediğimiz yerden onlarda köfte yaptırdık siz nasıl yapıyorsunuz
Kimse yok maalesef ailelerimiz 10-12 saat mesafede yalnızız burdaOlur olur hepsi olur. Etrafında varsa yardım edebilecek biri, yükünü gene alır biraz
Tek büyütmek zor. Ben de tek büyütüyorum iyi bilirim zorluğunu. İki cocuk ilkinden de biraz daha zorlayıcı olur haliyle. Ama enazından ikisi birden çıkar gider. İki defa delirmezsin de tek delirmede halledersinKimse yok maalesef ailelerimiz 10-12 saat mesafede yalnızız burda
Günooo kızı sallarken kızılcık şerbetinin kalanını izliyoruzGünaydın
Ben de aynen. Ya lost izlerim, ya kitap dinleyip candy crush oynarım, ya duolingodan dil öğrenirim. Ayakta sallamalar olmasa boş vaktim yok.Günooo kızı sallarken kızılcık şerbetinin kalanını izliyoruzbir bölümü anca 2-3 günde izliyorum.
Şimdi prime’da cross diye diziye başladım dedektif dizisiBen de aynen. Ya lost izlerim, ya kitap dinleyip candy crush oynarım, ya duolingodan dil öğrenirim. Ayakta sallamalar olmasa boş vaktim yok.gece 1.30-4.30 nöbetindeydim.
Severim aslında ama lost bitmiyordu. 4. Sezon 7. Bölüme geldim ama kaç ay oldu.Şimdi prime’da cross diye diziye başladım dedektif dizisiöneririm sevenlere. 4:30da oturma odasına geçtik anakucağına koydum Allahtan ayakta sallama yapmıyorum anakucağında sallanırken uyuyor. Sızmışım sonra ben de izlerken. Dedim eşime bu gece 4 nöbeti sende, ben uyurum. Dün gece 4te uyanırsan beni uyandır mike tyson’ın maçı var demişti ama uyandırınca ıhhh dedi döndü k.çını uyudu
İstedigi şeyi değil de bir şeyi soruyorsak bazen gösteriyor (su nerede, bu nerede gibi). Bunlar bence yeni yeni başlıyor/başlayacak. Ben o kadar takılmıyorum artık ya, kendi zamanı var hepsinin.Hanımlar bebişleriniz istediği bir şeyi işaret parmağıyla gösteriyor mu off bu annelik delilik gerçekten her şeyi kafaya takıyorum bebeğim 11 aylık sadece meme diyor normal mi işaret parmağını kullanmıyor daha
Ben bir şey izlemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki bomboş bir şey izleyip hiçbir şey yapmadan/düşünmeden zaman geçirmeyi özledim valla.Günooo kızı sallarken kızılcık şerbetinin kalanını izliyoruzbir bölümü anca 2-3 günde izliyorum.
Yenilmis eşimin morali bozuktuŞimdi prime’da cross diye diziye başladım dedektif dizisiöneririm sevenlere. 4:30da oturma odasına geçtik anakucağına koydum Allahtan ayakta sallama yapmıyorum anakucağında sallanırken uyuyor. Sızmışım sonra ben de izlerken. Dedim eşime bu gece 4 nöbeti sende, ben uyurum. Dün gece 4te uyanırsan beni uyandır mike tyson’ın maçı var demişti ama uyandırınca ıhhh dedi döndü k.çını uyudu
Cok erken yaa ben cok kucuk bebek goruyorum kizimi gezdirdigim icin 14 15 aylik bebekler qnca o dedigini yapiyorHanımlar bebişleriniz istediği bir şeyi işaret parmağıyla gösteriyor mu off bu annelik delilik gerçekten her şeyi kafaya takıyorum bebeğim 11 aylık sadece meme diyor normal mi işaret parmağını kullanmıyor daha
Bız yurutec kullandık, ama parmak ucuna basma olayı sadece koltukla sıralarken oldu, cok kısa sure, suan cok guzel yuruyor.. Yurutec sayesınde erken yurudugunu dusunuyorum hattaAnnemde öyle diyor daha basmayı bilmiyor düzelecek öğrendikçe diyor ama işte oğlumun videoları izleyince panikliyorum o hiç parmak ucu yürümemiş. Yürütec hiç kullanmadım o yaparmış diyorlar
Alt acmayı kullanıyor musun hala, biz sökeli cok olduEki Görüntüle 3503918 benimki de perdeyi cekmekle mesgulCietli kitaplari cok seviyor kitap okuyorum dramatize ederek dinliyor top oynamaya bayiliyor sarj alwtiyle oynuyor elinde oyalaniyor bayagi gunluk disari parklara cikariyorum. Sahile geciyoruz buyuk park var her yasa hitap eden. Guzel oluyor
Etkinlik olarak kucukken yaptiriyordum suan bu aylarda ne olur ki bilemedim. Ben sarki turku ilahi vs soyluyorum degisik degisik cocuk sarkilari tabii. Yuzume nakiyor hosuna gidiyor. Yollarda kedi gorunce izlemeyi seviyor durup izliyoruz vs vs
Benım kızın da davulu varKirmizimartenicka ben çok gıcık oluyorum kız çocukları arabayla oynamaz zihniyetine. Araba kullanıyoruz sonuçta. Nil küçükken hiç bebekle oynamazdı. Bir sürü kamyonu falan vardı. Küçük otobüs tayo setleri (çizgi filmi var). Dinozorlarla çok oynardı. 5 yaştan itibaren bebeklerle barbielerle oynamaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?