- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #81.121
Hangi model anakucağı bakıyorum şimdiAnakucagını hala kullanıyoruz artık kafası en ust kısmına degıyor ama, mamayı onda ıcıyor..Acelya A kesınlıkle anakucagını al
Pierre cardının kı var bizdeHangi model anakucağı bakıyorum şimdi
Bide ilk zamanlar anakıcağında uyutanilir miyim acaba yaza kadar oğlum parkbeşikte yatmalı yaz gelince yere alacağım onu yerler çok soğuk kışın küçük bebeği parka geçirmeyi dğşündüm
Bazen 2 bazen tek uyku yapıyor benim bebeğimGündüz tek uykuya geçen var mı
Oğlum çok güzel uyuyordu iki gündür tek uyku yapmaya başladı biryaşını dolduracak haftaya
Biz bayadır tek uyku uyuyoruzGündüz tek uykuya geçen var mı
Oğlum çok güzel uyuyordu iki gündür tek uyku yapmaya başladı biryaşını dolduracak haftaya
Tek uykuya gecmedi ama iki uykunun suresi cok kisaldi ve uykuya gecmekte cok zorlaniyor ozellikle ilk uykudaGündüz tek uykuya geçen var mı
29 biz de.Ben bu hafta inanilmaz duygusalim ya.
Bebegime bakip bakip duygulaniyorum nasil gecti 1 sene diye.Haftaya dogumgunumuz
Ayağında deneyip al canım. Markadan markaya değişiyor.Kızlar ev botu ve ayakkabıyı kaç numara almalıyız?
Online alıyorum her seyiAyağında deneyip al canım. Markadan markaya değişiyor.
Ben 22 numara aldım büyük olur sandım tam tersi zor giydiriyorum ve çabuk ayağından sıyrılıyor pandıf tarzında bizimkiOnline alıyorum her seyi
Bazen 2 bazen tek uyku yapıyor benim bebeğim
Biz bayadır tek uyku uyuyoruz
Videolarda 15-18 ay arası geçiş olur diyor demekki erkende olabiliyor muşTek uykuya gecmedi ama iki uykunun suresi cok kisaldi ve uykuya gecmekte cok zorlaniyor ozellikle ilk uykuda
21 numara ayakkabısı kalın çorapla giydiriyorum, ayağını ölçüp ordan tahmin yapabilirsin numaraya göre.Kızlar ev botu ve ayakkabıyı kaç numara almalıyız?
Tek uykuya düşürmeye çalışıyorum ben. İkinci saçma sapan bir saate denk gelmiş oluyor, gece uykusunda zorlanıyoruz 12 1i buluyor o şekilde. İlk uykusunu geciktirmeye çalışıyorum o yüzden. Sabah çok erken kalkmıyor tabi onun etkisi var. 9 ile 10 arası değişiyor uyandığı saat. Erken kalksa 2 uyku yapardıkGündüz tek uykuya geçen var mı
Biz işte o sacma sapan durumdayız, dun tek uyku yaptı, ama aksam 6 gıbı nasıl uykusu geldi, 2 saat dayansa dıye bekledım, aglamaya basladı, kucagıma aldıgım an uyudu, cok uyumasın diye kucağımda tuttum yarım saat, uyandı neyse bu sefer de uykuyu alamadı dıye agladı, gece 12 de zor uyuttum sonra da, tek cıft arasında sacma bı yerdeyiz suanTek uykuya düşürmeye çalışıyorum ben. İkinci saçma sapan bir saate denk gelmiş oluyor, gece uykusunda zorlanıyoruz 12 1i buluyor o şekilde. İlk uykusunu geciktirmeye çalışıyorum o yüzden. Sabah çok erken kalkmıyor tabi onun etkisi var. 9 ile 10 arası değişiyor uyandığı saat. Erken kalksa 2 uyku yapardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?