- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #81.221
Senınkı susasdıgı ıcın mı kalkıyor o zamanBize de öyle dedi. Ben 150 ml suya bir ölçek mama koyuyorum. Daha erken uyanmıyor. Gerçekten açlıktan kalkmıyormuş yani. O biberonu eme eme uyuyor ama. Hatta bu gece iki kere yaptım böyle.
Biz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçerBu arada ben dogum günü için bunları aldım. Elbise bir yaş guzel oldu ama ayakkabı 6-12 almıştım küçük geldi. İade ettim, bir büyüğünü sipariş verdim. Yanında toka da göndermişler. Süsleme işini kız kardeşim yapacak, biraz balon bir iki süs vs. O çok güzel yapar böyle şeyleri. İlk yas olduğu için ailelerle evde kutlamak istedik. İnşallah güzel olur.
Ayy çok güzel olmuş, ellerinize sağlıkBiz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçersüslemeyi böyle yaptım börek,pogaca vs tabaklama da ekledik masaya koymadım Allah'tan pastanın tadı da güzel ve tazeydi
Teşekkür ederimAyy çok güzel olmuş, ellerinize sağlık
Çok güzel olmuş pembe bayılırım:) nice sağlıklı ömrü olsun yolu bahtı açık olsun daima inşallahBiz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçersüslemeyi böyle yaptım börek,pogaca vs tabaklama da ekledik masaya koymadım Allah'tan pastanın tadı da güzel ve tazeydi
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş pembe bayılırım:) nice sağlıklı ömrü olsun yolu bahtı açık olsun daima inşallah
Çok sevindim sizin adınıza.rabbim dermansız dert vermesin,evlatlarımızla sınamasın bizi.çok tesekkür ederim cevaplarınız içinEstağfurullah ne kusuru. Bizim geniz eti büyüklüğü sorunumuzda vardı. Öksürüğü tetikliyordu ameliyatsız halletmeye çalıştık ama olmadı 4 yaşında ameliyat oldu. Sonrasında bir süre daha bülent hoca ilaç tedavisi uyguladı ve sonra gerek kalmadı. Okul dönemleri hasta olsada olmasada sabah akşam hava kullandık. Astım hastalarına verilen bir hava. Yaz döneminde bırakıyorduk. Hasta olduğu dönemlerde de ekstra havalar kullanıyorduk 6 ayda bir solunum testine götürüyorduk. Bu sene tamamen bıraktık ilaçları gerek yok artık dedi ağustosta solunum testi güzel çıktı çok şükür.
Bizim doktorumuz 7.-8. aydayken artik gece beslenmesine ihtiyacı yok dedi sadece su verin dedi dişlerine de iyi gelir, biz bıraktık o zamandan 1-2 hafta sonra gece beslenmesiniGece beslemesini kesme konusunda bir sey dedu mi doktorlariniz? 1 yasta birakacagiz demisti bizimki su an birakmaktan cok uzak bir noktadayizBu hafta 1 oluyoruz
Sanmıyorum 300 ml su mu içersin geceSenınkı susasdıgı ıcın mı kalkıyor o zaman
Aminnn hepimizinkini inşallah. Sizde sıkmayın canınızı o günler banada hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçti kendini unutturdu da 2. Çocuğu yaptırdı:) hepsi geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin kimseyeÇok sevindim sizin adınıza.rabbim dermansız dert vermesin,evlatlarımızla sınamasın bizi.çok tesekkür ederim cevaplarınız için
Geçenlerde duruşmaya femen olarak mı katılsam diyordum vazgeçirdi arkadaşlar, o da bi seçenekYarınki okul yemeğinde hangisini giysem?Eki Görüntüle 3509998
Sebebi neydi ki?Geçenlerde duruşmaya femen olarak mı katılsam diyordum vazgeçirdi arkadaşlar, o da bi seçenek
Not: kurdelalı siyahı giyip “siz öğrencilerime en büyük hediye benim” vibe’ı verebilirsin
hahaha yok kıyafet seçimi üzerine ofiste çıkan tartışma diyelimSebebi neydi ki?Duruşmanın konusu ile mi alakalı?
Ikisinden birini sececeksen siyah olanYarınki okul yemeğinde hangisini giysem?Eki Görüntüle 3509998
İyi olmana sevindimÇok teşekkür ederim çiçeğim. İyiyim çok şükür, buralardayım aslında. Okuyorum ama pek yazamıyorum.
Bebesi hasta olan herkese çok geçmiş olsun, keşke bebeklerimiz hiç hasta olmasa
Benim fındığım da ayakta duruyor, desteksiz bazen ayağa kalkıyor, iki üç adım atıyor bazen. Bayağıdır böyle, bakalım ne zaman yürüyecek.
Siyah bence deYarınki okul yemeğinde hangisini giysem?Eki Görüntüle 3509998
Maşallah. Benim kız elini bıraktığımızda direk çömeliyor ya korkuyor gibi hiç kendi duracak gibi değil. Korkusunun nedeni ne olabilir acaba yataktan düşmesi olabilir mi diye düşünüyorumÇok teşekkür ederim çiçeğim. İyiyim çok şükür, buralardayım aslında. Okuyorum ama pek yazamıyorum.
Bebesi hasta olan herkese çok geçmiş olsun, keşke bebeklerimiz hiç hasta olmasa
Benim fındığım da ayakta duruyor, desteksiz bazen ayağa kalkıyor, iki üç adım atıyor bazen. Bayağıdır böyle, bakalım ne zaman yürüyecek.
Okul yemeği için iddialı değil mi bunlarYarınki okul yemeğinde hangisini giysem?Eki Görüntüle 3509998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?