- Konu Sahibi sunshine__
-
- #81.241
Ya şaka yaptım zaten 157 boyunda 80 kilo insanım. Bu kıyafetleri zayıf olsam da giymem o ayrı. Nasıl şaka olduğunu anlamadınızOkul yemeği için iddialı değil mi bunlarBir de siz hangi mevsimi yaşıyorsunuz arkadaşlar burası 0° kar yağıyo
Ya şaka yaptım zaten 157 boyunda 80 kilo insanım. Bu kıyafetleri zayıf olsam da giymem o ayrı. Nasıl şaka olduğunu anlamadınız
Benim kız da bu durumda. Ben hiç zorlanmıyorum zamanla öğrenir diye düşünüyorumMaşallah. Benim kız elini bıraktığımızda direk çömeliyor ya korkuyor gibi hiç kendi duracak gibi değil. Korkusunun nedeni ne olabilir acaba yataktan düşmesi olabilir mi diye düşünüyorum
Bence kimse kibarlıktan diyemediYa şaka yaptım zaten 157 boyunda 80 kilo insanım. Bu kıyafetleri zayıf olsam da giymem o ayrı. Nasıl şaka olduğunu anlamadınız
Ben düşme sebebi mi diye sorguluyorum kendimi suçlama şeysiBenim kız da bu durumda. Ben hiç zorlanmıyorum zamanla öğrenir diye düşünüyorum
Ben yaşımı geçtikten sonra yürümüşüm. Annem hep bir defa adimlarken düşünce korktun ondan sonra cesaret edemedin der. Ama bence yataktan düşmek korkutmaz gibi geliyor. Her bebeğin kendi zamanı var. Benimki bunları çok uzun zamandır yapıyor ama bir adım daha ekleyeyim demiyor, hep aynı hiç ilerlemedi. Bence benim kızım da benim gibi yaşını geçince yürüyecek, hiç dert değil.Maşallah. Benim kız elini bıraktığımızda direk çömeliyor ya korkuyor gibi hiç kendi duracak gibi değil. Korkusunun nedeni ne olabilir acaba yataktan düşmesi olabilir mi diye düşünüyorum
Ben de sorguluyorum hayatta neden bu kadar zorluk var diye sevgili çocuğum. Ve bu daha bir başlangıç...Ulan ya sabah sabah
Yok yok düşme ile ilgili değildir. Benim kız da aynı durumdaBen düşme sebebi mi diye sorguluyorum kendimi suçlama şeysitabi birde yürüse tatlı olur akşama kadar edi ile büdü gibi takılıyoruz fıtı fıtı arkamdan gelsin istiyorum gizliden
Şokla okuyordum benYa şaka yaptım zaten 157 boyunda 80 kilo insanım. Bu kıyafetleri zayıf olsam da giymem o ayrı. Nasıl şaka olduğunu anlamadınız
Bizimkide öyleydi iki aydır çok güzel yürüyor ayakkablı ayakkabısız merdiven bile çıkmayı öğrendi hafif destek istiyordu sadece bıraktığım an çöküyorduMaşallah. Benim kız elini bıraktığımızda direk çömeliyor ya korkuyor gibi hiç kendi duracak gibi değil. Korkusunun nedeni ne olabilir acaba yataktan düşmesi olabilir mi diye düşünüyorum
Aynı boydaymışız tatlıyız yinedeYa şaka yaptım zaten 157 boyunda 80 kilo insanım. Bu kıyafetleri zayıf olsam da giymem o ayrı. Nasıl şaka olduğunu anlamadınız
Tandır ekmeği veriyorum ben çok seviyorlar ekmeği gerçektenKızlar bebelerinize ekmek veriyor musunuz, veriyorsanız ne veriyorsunuz? Arkadaşım karabuğday ekmeği yapmıştı ondan verdim sevdi. Bebem ekmek seviyor ekmek kafalım benim. Geçen gün biz yemek yerken eşim seviyor diye beyaz ekmek almıştım. Yıktı ortalığı ekmek için azıcık azıcık verdim nefsi körelsin diye. Ama sırf şekere dönüyor ve katkılı. Önerebileceğiniz ekmek markası bebeler için var mı ya da ekmek tarifi de olur.
Maya köy'ün karabuğdaylı bu ekmeğini buldum. Başka varsa gönderin gelsin
Mayaköy Glutensiz Karabuğday Ekmeği 400gr (BİOKENT TAZE) - Biokent Store
Mayaköy Glutensiz Karabuğday Ekmeği 400gr (BİOKENT TAZE) ve daha fazla sağlıklı, güvenli ve bebek ek gıda ürünlerini Biokent Store online satış mağazasından satın alabilirsinizbiokent.com
Onu pembiş parmaklıklar arkasına koy.Eki Görüntüle 3510413 Eki Görüntüle 3510414 Bugun biri benim robot süpürgemi sökmüş. Kaçarken de delil bırakmış
Ben de öyle düşünüyorumOnu pembiş parmaklıklar arkasına koy.
Bu suçun 3 gün yatarı var yalnız. Bir dna incelemesi bir parmak izi incelemesi akar burda. Ama sanki şüpheli çok uzağa gidememiş gibiEki Görüntüle 3510413 Eki Görüntüle 3510414 Bugun biri benim robot süpürgemi sökmüş. Kaçarken de delil bırakmış
Bence kesin evden biriBu suçun 3 gün yatarı var yalnız. Bir dna incelemesi bir parmak izi incelemesi akar burda. Ama sanki şüpheli çok uzağa gidememiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?