- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.101
Benimki de almaz ama almamasını tercih ederim yaÇorap bile almayan kayınvalideler var diyeceklerim bu kadar
Aaa biz yaptırdık mı acaba bakayım aşı takvimine.Ozel asinin son hatirlatma asisi bexsoro mu ne adı
Hepsi ayrı dert bacımÇorap bile almayan kayınvalideler var diyeceklerim bu kadar
yani şimdi şımarıklık gibi olmasında benimki alıyor (gereksiz pahalı şeylerde bence ) ama verirken mesela bu elbise için özellikle dikte ederek “bayramda giydirirsin, bayramda giysin bunu,bayrama tam olur” gibi söylemlerden sonra soğudum elbiseden. O öyle söylüyor ama ben şöyle duyuyorum “sen gider saçma sapan bişey alırsın, millet içine çıkacak çocuk, Allahtan ben varımda torunum güzel bi kıyafet giyebilecek. Bayramda asilik yapma kesin bunu giydir” bence böyle dedi ama kelimeleri farklıydıBenimki de almaz ama almamasını tercih ederim ya
Ben de ben de almasın zevki yok hiç zatenBenimki de almaz ama almamasını tercih ederim ya
Hiç hazır süt vermedim. Kendimiz alırken günlük pastörize cam süt alıyoruz. En masumu o gibi.Hazır süt veriyor musunuz kızlar gece süt versem mi diye düşündüm de hanginden almak lazım
Bize doktor 18 aylığa kadar inek sütü yok dedi. Versem cam pastorize sütlerden veririm.Hazır süt veriyor musunuz kızlar gece süt versem mi diye düşündüm de hanginden almak lazım
Doktora sormuştum 1 yaş kontrolünde emdiği için devam sütüne gerek yok demişti. Emmeyen bebeklere sanırım devam sütü veriyorlar.Hazır süt veriyor musunuz kızlar gece süt versem mi diye düşündüm de hanginden almak lazım
Hazır süt değilde devam sütü mü versem o zaman gecelere çare bulmam lazımDoktora sormuştum 1 yaş kontrolünde emdiği için devam sütüne gerek yok demişti. Emmeyen bebeklere sanırım devam sütü veriyorlar.
Biz devam sütü veriyoruz 2 yaşına kadar gece isterse verebilirsiniz demişti normal sütü önermemiştiHazır süt değilde devam sütü mü versem o zaman gecelere çare bulmam lazım
Siz naptıniz ne durumdasınız? Bizde de çoklu besin alerjisi var ben de doktor bulamadim. Katı diyet yapıyorum tam düzeldi gibi oluyor sonra yine hafif kan görüyorum. Moral kalmıyor bu şekildeNe güzel kısa sürede atlatmışsiniz. Darısı bize inşallah. Yenidoğan döneminde bile uyuyamazdı, gazdır koliktir derken kakada mukus ve ikinci ayda kan görünce anladık biz de. Süt ve yumurtadan sonra da bizim kanlı kakalar devam etti. Balık, et(kuzu dâhil), tavuk, domates bizim kesinleşen alerjenler. Kanlı kaka yaptığı zamanlar nasıl canı yanıyor yavrumun, o halini tekrar görmek istemem, doktor alerjen tükettirip diyeti açmak isterse ne yaparım hiç bilmiyorum. Su an bile paranoyak raddesine geldim ya o da kötü yaparsa ya bu da kötü yaparsa diye diye. Rahat olduğunda gülümsemesi ömre bedel ama kısacık sürüyor o hâli. İş yapmak zaten mümkün değil, tuvalete bile gidemiyorum zaman oluyor ki. İnşallah hepsi geçer gider de yavrum rahata erer.
Su an ikincinin düşüncesi bile kabus gibi geliyor bana yaaHerkese söylüyorum ben daha üremem diye Benim de bu zamanları unuttuğum günler gelsin. Daha iyi bir doktor peşindeyim ben de, inşallah kızıma şifa olacak bir doktor bulabilirim. Yaşayanlardan rahatlatıcı şeyler duymak bin psikoloğa bedel, çok teşekkür ederim. İnşallah oğlunuzun da emme ve uyuma(benimkinin de inşallah) sorunu en kısa zamanda çözülür.
Açık süt alıyorum köy sütü kaynatıp veriyorum ben düzenli belli bir miktarı geçmemek şartıyla verecek ne varki gazozlar meyve suları sütten daha zararlıdır diye düşünğyorumHazır süt veriyor musunuz kızlar gece süt versem mi diye düşündüm de hanginden almak lazım
Biberonu neden kesiyorsun çok küçük değiller mi dahaNimenrix dir sanırım bizde geçen ay vurdurduk.
Ben emzirmiyorum fakat bu güne oruç tutacaktım gece kızım ağladı annem duymasın sahuru rahat yapsın diye uyuttum falan sonra dedim oğlanı babası yataktan kesin düşürür gidip kendi yatağına koyayım e yatağına koyarken uyandı birde onu uyuttum derken tam yemek yemeye giderken ezan okudu.
ben biberonu kesmek istedim iki gün okadar ağladıki dayanamadım yok ne denesem olmuyor biberonu meme ile bağdaştırdı sanırım emzik de almıyor
Bizde dün aşısı için gittik sağlık ocağınaKizlar merhaba, dun ozel aşılarin en sonuncusu vardi.Muayenede kizimin 15 aylik kilo dusuk cikti 9.4 boy 77cm. Persentilde 25. Sizin persentil nasil cikmisti.
Öğretmenler öğretmeyin diyorlardı aramızda vardır belki sınıf öğretmeniMerhaba arkadaşlar, erken yaşta harf öğretiminin ileri yaşta bir zararı var mı bilgisi olan yanıtlayabilir mi
Merhaba, teşekkürler öncelikle. Uzun zamandır iyiyiz. İnşallah siz com daha kisa surede atlatirsiniz ve bugünleriniz hemen geride kalir.Siz naptıniz ne durumdasınız? Bizde de çoklu besin alerjisi var ben de doktor bulamadim. Katı diyet yapıyorum tam düzeldi gibi oluyor sonra yine hafif kan görüyorum. Moral kalmıyor bu şekilde
YA sevindim canim osman hocaya soru sormuslar persentil 90 da diye o da 2 yasindan once hicbir onemi yok uzar uzar iyi beslenir uzar kilo alir ama 2 yas sinrasi genetik ne derse o olur diye cevap verdi. Ben beslenmenin uzamaya etkisi oldugunu dusunuyorumBizde dün aşısı için gittik sağlık ocağına
Persentil 10 da doğdu en başlardaydı
Sonra düzeldi 80-90 lara çıkmıştı şimdi tekrar düşüyor gibi 50-75 lerde tam net persentilde değil arada sadece boyuna çok şaşırdık biranda uzamış
Iyiz sukur suan teli alma firsatim oldu bugun sabahtan kizimi alip 2 ogrencimle bildiri sunmaya gittik.ordan goz ameliyati olan arkadasimi aldim eve geldik. Ardindan kizimla markete gittikKızlar neredesiniz anam, bana buranın bildirimini düşmemis ki hic, en son ne zaman girdim kim bilir. Ben de kimse konuşmuyor zannediyorum,Kirmizimartenicka haber etmese bir daha bulamazdım sizi
İyi misiniz analar
İyi diyelim iyyigkdjdksbsl olalımKızlar neredesiniz anam, bana buranın bildirimini düşmemis ki hic, en son ne zaman girdim kim bilir. Ben de kimse konuşmuyor zannediyorum,Kirmizimartenicka haber etmese bir daha bulamazdım sizi
İyi misiniz analar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?