2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Herkese çok teşekkür ediyorum yanlız değilmişim herşeyi kafaya takmaktan hasta olucağım yoksa azıcık salmam lazım bu arada kızlar ben en son bir yaş kontrolüne gittim birdaha kontrole şu tarihte gel demedi kan testi falan birdaha ne zaman veriliyor birde balık yağı kullanan arkadaşlar öneriniz varmı

Sosyal medyam yok kafam raad ben

Bendede sosyal medya yok ne kadar eksik kaldığımdan haberim yok böylece
Bebeğinizin ne kadar oyuncağı var
Birkaç kitap almıştık bizde resimli bir iki de arabası var birde dandik legoları vardı kendi evimdeyken aylarca bunlarla oynadı ama tek tek verdim eline haftada birikide lego çıkarıp oynatıp hemen kaldırdım lego yu çok sevdi takıp çıkardı biz de arada kitap okuyup yazı yazıyorduk hesap bilmem ne ordan yazı yazmayı gördü anneme gelince çok oyuncak olmadığı için kalem kağıt defter veriyorum bir iki arabası var gene başka oyıncak yok sadece bunlarla idare ediyor sürekli kitap okuyor çiziyor bizim okumamızı istiyor etkinlik vs çok seviyor acaba diyorum oyıncağı olmadığı için mecbur mu kaldı çocuk

Oyuncakla oynamıyor zaten. Sesli düğmeli şeyleri seviyor sadece. Onlardan da bıktı. Kap kacak tencere tava en güzeli

Ay vallahi öyle. Yok şu etkinlik, bu oyuncak falan yalan harbiden ya. Ev doldu şimdiden oyuncakla. Ver elime 5-6 cuval cok rahat doldururum şu etkinlik bu etkinlik diye aldım durdum hep. Ama uygulama, oynama 0 yani. Saydıklarınla oynuyor benimki de… bence almayanlar, almayın kalsın. Valla boşa gidiyor

Sosyal medyam yok kafam raad ben
Ay en guzelii

Benim gözlemim 2 yaş sonrası gibi oyuncak. Hatta cinsiyet oyuncakları 4 bile diyebilirim. Ondan önce karışık her şeyle oynuyorlar.

Kızlar bebeğim penguen gibi yürüyor. Çoğu zaman da içe basarak yürüyor. Normal mi bu zamanlarda. Ortopediye götürmeyi düşünüyorum.

Kızlar bebeğim penguen gibi yürüyor. Çoğu zaman da içe basarak yürüyor. Normal mi bu zamanlarda. Ortopediye götürmeyi düşünüyorum.
Benimki yaşında yürüdü 2 aydır yürüyor ve tam bir penguen bence daha yürümeleri oturmadığı için normal ama içe basma için götürebilirsin sanırım o konuda bilgim yok.

İçe bastığını ayakkabıda mı anladın nasıl anladın merak ettiğimden soruyorum
Evde ev ayakkabısı oluyor ya şöyle yumuşak olanlardan. Sol ayakta patik düzgün duruyorken sağ ayakta patiğin alt kısmı hep ayağının yanına geliyor ve sürekli düzeltiliyorum. Sağ ayağı sola kırarak bastığı da oluyor. Ortapediye randevu aldık. Ben de düz tabanım belki onun etkisi de vardır.

Osman Gönülal’da gördüm sanırım düz tabanlığı 5 yaşına kadar sorun görmüyoruz demişti. Ama önden görüş almak iyidir için rahatlar, yapılacak bir şey varsa da aksiyon alırsınız

18.ayda vitamin vs rutin tahlil istedi. Biz 9.ay gitmistik

Kizlar merhaba, dun ozel aşılarin en sonuncusu vardi.Muayenede kizimin 15 aylik kilo dusuk cikti 9.4 boy 77cm. Persentilde 25. Sizin persentil nasil cikmisti.

Kizlar merhaba, dun ozel aşılarin en sonuncusu vardi.Muayenede kizimin 15 aylik kilo dusuk cikti 9.4 boy 77cm. Persentilde 25. Sizin persentil nasil cikmisti.
Canım hep aynı persentilda gidiyorsa sorun görmüyorlar bir yaşında yani 12 aylıkken hangi persentilda idi başka bebeklerle kıyas yspma biri kalkar p97 der diğeri p75 inan her bebek kendine özgü

Emzirip oruç tutan anneler nasıl yapıyorsunuz, bu ara aşırı düştü memeye. Çok acıkıyorum birden kötü oluyorum oruca cesaret edemedim evde tekken. Sağıp gece öyle vereyim dedim biberonla, süt çıkmadı gece emmesinden nasıl uzaklaştırabilirim kucakta vs asla durmuyor

Geçen sene tutmuştum ben oruçta artmıştı sütüm hurma çerez hoşaf vs çok tükettim,
Valla o gece kesme işini biberonla ancak halledebilmiştik başka türlü olmadı bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…