2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Murat tuğsuz beyin gelistiren muziklere gectim spotify de var oneririm cevşen de dinletiyorum arada.
Arada deneyeyim canım sağolasın bu gece rutini değiştirecek gücüm kalmadı. Yağmur sesine uyuyor çok şükür anasına çekmiş.
Yıkarız ay misler gibi yıkar paklarız çocuklarımız biz süper anneleriz

Oturma odasına geldik anakucağında sallıyorum 4ten beri deli dana gibi dolanıyor yatakta
Beşiğin yanına çöktüm şuan totomu ge sağ bacağımı hissetmiyorum uyuştu vayyy be totom uyuşacak kadar analık yapıyoruz bu neydi arkadaş harbi ya (cümlelerim saçma sapan olabilir, şu saatte uyuşuk bacak ve totoyla sorumluluk kabul etmiyorum )

Hadi kızlar yeni challeng başlatıyorum
“Ben bebeğime bakarken bir gün totom uyuşmuştu” var mı artıran

Ben de daha küçükken mustela kullanmıştım hemen geçirmişti. Bu sefer işe yaramadı. Sanırım cildi alışınca da etki etmiyor.
Bence de olabilir kuzum. Bu arada dediğin krem watsons ta indirimde 150 tl orada. Sen kaça aldın bilmiyorum ama. Ben hemen 2 paket kaptım

Çok iyi yapmışsın. Kelime konusunda benimki sadece 2 kelime var mesela. Normal dedi ona. 2 ye normal deniliyorsa, 5-6 ya cok iyi diyebiliriz. 18 ayda 10 kelimesi olması lazım demişti. Seninki muhtemelen 10 kelimeye de çıkarır yani. Benimkine Allah kerim

Ben her gece ve sabah tuvalete kalktığımda gidiyorum diye ağlıyor dönene kadar. Benimki çok edepsiz

Konuşma konusunda youtube de bir uzman gördüm, iletişime mecbur kalmasından bahsediyordu kısaca bişeyler istemesi lazımmış etkinlikleride var benim aklıma hiç gelmemişti her dediğini hemen yapmıyorum konuşması için zaman veriyorum artık yada bekliyorum söylemeye çalışacak mı diye bu şekilde ekranda gösterebiliyoruz belli bir süre yinede annemlerde ihtiyaç olmuyor kardeşim çok güzel bakıyor sağolsun 9 yaşında erkek ama böyle böyle dili açıldı bir ay içinde dört beş kelime daha öğrendi

Kizlar ozellikle sınır cizme konusunda aklimda üç kitap var okuyup onereceginiz var mı ?
1.Cocuk egitiminde pozitif disiplin

2. Cocugunuza sınır koyma

3.denemedigim yol kalmadi
Keşke kitap okuyabilsem maalesef bundan sonra yapamayacağım ama ben pskolog yanında çalışmıştım o bana karikatürden oluşan çocuğa yapıp yapmaması gerekenleri nasıl öğreteceğimize dair bir kitap vermişti hepsi canlandırmalı eski bir kitap sanırım bulursan ismini yazayım buraya

Hangi kremi kullaniyorsunuz kortizonlu?
Benim bebegimde de kizarikli egzama var hatta kasidigi icin kanatmis Locoderm pomad dedi doktoru

Möö hav hav kelimeden sayılıyormu kedi demiyor mesela veya köpek hav hav onun için

Kızlar hiç fitili aranızda kullanan varmı bebeğim ateş düşürücü içmiyor kıyamet kopuyor evde
Evet kuzum kullanıyoruz. Yazın covid olunca vermişti dr bugün de 39 derece ateşle gittil hastaneye fitil yaptılar. Calpol dolven geçiremedi ateşi paranox fitil düşürdü. Paranox ile calpol aynı aileden 6 saatte 1 verebilirsin bunları ya da paranox/calpol ateş çıktı 4 saat sonra dolven şeklinde dönüşümlü. Popodan yapıyosun biraz popo yanaklarını kapatıyorsun çıkarmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…