2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebesi benimki gibi hala yürümeyen var mı ya ? Cok kafama takıyorum bu ara. Daha yeni koltuk kenarında sıralamaya başladı. Onda da yorulunca ağlıyor. Oturmaya korkuyor. Yüksek mi geliyor ona nedir? Çok guzel ayağa kalkıyor ama geri oturamıyor. Bu durumu yaşayan annelerim varsa ne önerirsiniz ? Ne yapmak gerek ?

Türkiye'de çocukların yürüme ortalaması 15 ay sanırım 18 aya kadar da normal kabul ediliyor. Rahat olun bence elbet yürüyecek

Benimki de yürümüyor hala 15ayı doldurmak üzere. Kendi kalkmaya yürümeye başladı ama biz teşvik edince. Kendi kendine çok nadiren. Dışarda yürümüyor. Korkuyor. 2 ay önce ilk adımlarını atmıştı. Ben de takıyorum uzun süredir ama zaman istiyor bence çocuklar. Eşimin kuzeninin oğlu benimkinden 3 ay büyük. Bir ay kadar erken doğmuştu. O da bir aydır yürüyormuş. Temel şeyleri yapıyorsa endişe etmeyin diyorlar ayakta kalma, sıralama vs.

Türkiye'de çocukların yürüme ortalaması 15 ay sanırım 18 aya kadar da normal kabul ediliyor. Rahat olun bence elbet yürüyecek
Ay çoğu yürüyor ya. Bayramda sıkboğaz edecekler muhtemelen niye yürümüyor niye yürümüyor diye. En cok ona geriliyorum
Bizde ilk adım falan da yok. Anca tutunup sıralıyoruz o kadar. Ay benim de kuzenimin oğlu benimkinden 1 ay kücük. O 3 aydır yürüyor. Biz hala emeklemeyiz her seyi geç gidiyor benim kızın ya. Oturması 8-9 ayı buldu. Emeklemesi tam yaşında oldu. Şimdi yürümesi gecikiyor. Her seyimiz geriden geliyor bizim

Anlıyorum canım seni cidden çok sabır gerektiren bir duygu. Dediğim bebeğin annesi de diyor kafayı yiyecektim diye. Bayram geliyor havalar ısınacak yürüsün gezsin istiyor insan ama napalım sağlıkları iyi olsun da. Düşünmemeye çalış, konunun üzerine gidince sadece kendimizi üzüyoruz

Gerçekten öyle o kadar haklısın kii tesekkur ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…