- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.241
Napıyorsunuz kızlar? Bayram hazırlıkları mı? Pek yazmıyor kimse
Bebeğin normal yemek hazırlığını yaparsam o bile iyiuzaktayız bi de
Boşver ya kötü halimizi de yazalım bizi bir biz anlıyoruz anne olalı . Kızım mutfak sandalyesinde oturacağım diye tutturuyor ondan da masaya çıktı. Ben de akşam namazı kılacaktım dedim kılarım gözümün önünde zaten maalesef düştü dudağı kanadı. Eşim aldı baktı dişler yerinde şükür ama bana hakaret etti çocuğu kucağından indirmesi ben de ağlaya ağlaya mutfağı toparladım kızım yanıma geldi ben ruhsuzlaştım alamadım tekrar alıp odaya götürdü.Ben de öyle valla hafif hastalandı ondan beri aşırı düştü bana sabahtan kucak istiyoiyi değilim bi yanda o ağlıyo bi yanda ben düzelir diye bekledikçe daha da artıyor sürekli ağlaması. Bunları da yazmak istemediğimden yazmıyorum pek, gündemim hep aynı
Geçmiş olsun canımBoşver ya kötü halimizi de yazalım bizi bir biz anlıyoruz anne olalı . Kızım mutfak sandalyesinde oturacağım diye tutturuyor ondan da masaya çıktı. Ben de akşam namazı kılacaktım dedim kılarım gözümün önünde zaten maalesef düştü dudağı kanadı. Eşim aldı baktı dişler yerinde şükür ama bana hakaret etti çocuğu kucağından indirmesi ben de ağlaya ağlaya mutfağı toparladım kızım yanıma geldi ben ruhsuzlaştım alamadım tekrar alıp odaya götürdü.
Bayramda sünnetimiz var arkasınada büyük bir mevlüt ayarlıyoruz kayınvalidemlerdeNapıyorsunuz kızlar? Bayram hazırlıkları mı? Pek yazmıyor kimse
Yürümeye başlayınca kısır döngüye giriyor zaten hep benzer şeyler ortalık karışmaca dışarıya çıkmak istemece bol bol hareketBen de öyle valla hafif hastalandı ondan beri aşırı düştü bana sabahtan kucak istiyoiyi değilim bi yanda o ağlıyo bi yanda ben düzelir diye bekledikçe daha da artıyor sürekli ağlaması. Bunları da yazmak istemediğimden yazmıyorum pek, gündemim hep aynı
Ben yeşil mercimek kırmızı ve sarı mercimek çorbası da yapıyorum ya hu çorba içirmeyin midesi doluyor yemek olsun diyorlar da bizimki hala nohutu fasulyeyi vs çatalla ezmeden yemiyor bu ara hepten mamaya döndü. :/ sünnetini hayırlı uğurlu olsun ins.Oğluma hep aynı çorbaları yapıyorum kemik yâda tavuk suyu ve bol sebze hepsinde oluyor
Yayla, bakliyat yada tarhana çorbası değiştirerek bunları yapıyorum bana diğer çorbalara nazaran daha besleyici geliyor
Sizin farklı bir çorba tarifiniz varmı
Teşekkür ederiz büyüğün sünnetini yapmıştık sıra küçüğe geldiBen yeşil mercimek kırmızı ve sarı mercimek çorbası da yapıyorum ya hu çorba içirmeyin midesi doluyor yemek olsun diyorlar da bizimki hala nohutu fasulyeyi vs çatalla ezmeden yemiyor bu ara hepten mamaya döndü. :/ sünnetini hayırlı uğurlu olsun ins.
Bakliyat dediğim çorbaya yeşil mercimek kırmızı mercimek bulgur pirinç sebze kemik suyu oluyorBen yeşil mercimek kırmızı ve sarı mercimek çorbası da yapıyorum ya hu çorba içirmeyin midesi doluyor yemek olsun diyorlar da bizimki hala nohutu fasulyeyi vs çatalla ezmeden yemiyor bu ara hepten mamaya döndü. :/ sünnetini hayırlı uğurlu olsun ins.
Okul ev çok yorucu artık. Tükenişlerdeyim.Bayramda sünnetimiz var arkasınada büyük bir mevlüt ayarlıyoruz kayınvalidemlerde
Onun hazırlıkları var haftasonu alışverişe çıkacağız kıyafet içinsen nerelerdesin
Bence öğünlerin çok iyi. İlla değişik bişey ekleyeceksen, ben yulaflı, avokadolu, meyveli, bebe bisküvili, kuruyemişli veya yoğurtlu bişeyler ayarlıyorum bi öğün. Bu saydıklarımın hepsi yok içinde, kafama göre.Teşekkür ederiz büyüğün sünnetini yapmıştık sıra küçüğe geldi
Ben çorbayı çok yoğun yapıyorum sıvı olmuyor öğlen öğünü olarak veriyorum sabah bizim gibi kahvaltı yapıyor akşam yemeğide yiyor dün içli köfte yedi
Öğlen ne vereyim bilmiyorumki abur cubur veriyor arkadaşlarım ben yedirmiyorum halen hem daha küçük diye besleyici olsun bir öğünü de sıvı gıda olsun istyiorum anne sütü almadığı için köyden inek sütü içiyor ama asla doymuyor sütlede ozaman tamamen katı yedirirsek fazla olmazmı
Çalışan anneleri tebrik ediyorum evde bile işlerin yetişmediği oluyorOkul ev çok yorucu artık. Tükenişlerdeyim.
Ayyyy maşallahdün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik
Ben öksürüp hapşırırken kaçırıyorum. Pelvik egzersiz iyi geliyor diyorlar ama yapmadım.Ay arkadaşlar grubu aşağılarda zor buldum. Uzun zaman olmuş yazmayalı, herkes iyidir umarımmm.
sezaryenden sonra benim idrar kesem bozuldu bence ya. Birden çişim geliyo cok sıkışıyorum zor yetişiyorum resmen. Bazen 1-2 damla kaçıyor hatta. Boyle bir sorunu olan var mı? Zamanla geçer mi bu durum gerçekten merak ediyorum. Çok su içmenin de etkisi vardır mutlaka ama gerçekten zor tutuyorum gibi oluyor.
Normal doğummu yapmıştınBen öksürüp hapşırırken kaçırıyorum. Pelvik egzersiz iyi geliyor diyorlar ama yapmadım.
idrar yolu iltihabı olabilirmi acaba ben bu sorunlar sadece normal doğuranlarda olur sanıyordumAy arkadaşlar grubu aşağılarda zor buldum. Uzun zaman olmuş yazmayalı, herkes iyidir umarımmm.
sezaryenden sonra benim idrar kesem bozuldu bence ya. Birden çişim geliyo cok sıkışıyorum zor yetişiyorum resmen. Bazen 1-2 damla kaçıyor hatta. Boyle bir sorunu olan var mı? Zamanla geçer mi bu durum gerçekten merak ediyorum. Çok su içmenin de etkisi vardır mutlaka ama gerçekten zor tutuyorum gibi oluyor.
Bende olmuyor canım sezaryenliyim, bende hamileyken de kaçırma olmuyorduAy arkadaşlar grubu aşağılarda zor buldum. Uzun zaman olmuş yazmayalı, herkes iyidir umarımmm.
Yok maalesef aylardır var bu sorunumNormal doğummu yapmıştın
idrar yolu iltihabı olabilirmi acaba ben bu sorunlar sadece normal doğuranlarda olur sanıyordum
Normal sezaryen düşük sonrası kürtaj hepsi var bende. 6 gebelikNormal doğummu yapmıştın
idrar yolu iltihabı olabilirmi acaba ben bu sorunlar sadece normal doğuranlarda olur sanıyordum
Bende kaçırmaya çok müsaitimdir hamileykende oluyordu doğumlardan sonra olmuyor çok şükür iki normal doğum yaptımBende olmuyor canım sezaryenliyim, bende hamileyken de kaçırma olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?