- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.741
Benim bebede öyle konuşmuyor anne, baba, dede falan 2. Kelime yok.Hangi sehirdeydin canim? Klima acik mi sürekli? Bir de nasil giyiniyor? Biz de iyiyiz sükürtek sorunum.bebegimin konusmamasi umarim daha da gecikmez
Oyy maşallahhTeşekkür ederiimşimdiden diyoruum. Yürüdüğü için o kadar mutlu kii, yürüyor diye kendini alkışlıyor, kahkahalar ata ata geziyor evin içinde. Dün aksama kadar uyku uyumadı. Gezecekmiş. Çok mutlu yürüdüğü için saf kızım benim
Karpal tunel mı oldun , ben amelıyat oldum bılegımden rahatladımSağolasın canım. İhlas arkadaşta var çok güzel temizliyor gerçekten ama çok ağır geldi bana. Bebekten sonra bileklerim fena onu kaldıramam gibi. Piranteche hiç bakmadım. Karcher güzel ama malzeme kalitesi iyi değil diyen çok var etrafımda o yüzden ona da o para emin olamadım. Polti diye bi marka buldum hepsi içinde ama onu da kullanan yok etrafımda. Yorumlarda bi öyle bi böyle bakalım ne olacak. Sağolasın cevabın için
Suan sorun deıl canım 2 yaşından sonra dert edin onu .. Ses çıkarıyor mu senı anlıyor mu tamamHangi sehirdeydin canim? Klima acik mi sürekli? Bir de nasil giyiniyor? Biz de iyiyiz sükürtek sorunum.bebegimin konusmamasi umarim daha da gecikmez
Yok balımsudem34 biizi unuttun mu kızz??
Eskısı gıbı aktıf deıl maalesef bebelerın peşinde koşmaktan düzenli gıremıyor kımse , ama bılgı alışverişini alısverış tuyolarını özledimYok balım
Hiç bildiirm gelmiyor
Aktif mi burası hala onu bile bilmiyorum
Kimler var kimler yok
Bende arada girip cikiyorum valla
Valla balım daha doğmadan aldığım sampuani bitmedi iyi stoklamisim onu kullaniyorumEskısı gıbı aktıf deıl maalesef bebelerın peşinde koşmaktan düzenli gıremıyor kımse , ama bılgı alışverişini alısverış tuyolarını özledim
Az mı kupon kovaladdık
Benım de arkadaşlarım verdı yepyenı kıyafetler, ben de kızımın kuculenlerı bakıcının köyüne yolladım, öyle bır dongü, tek tuk şeyler alıyorum , çoook uzun bir aradan sonra bez aldım , ne zamann aldım bilmiyorum sleepy külot bez almışım 5 numara , kalıbı kucukmusValla balım daha doğmadan aldığım sampuani bitmedi iyi stoklamisim onu kullaniyorum
Bebek losyonu sürmeye üşeniyorum o bile duruyor
Bez geçen bir ara denk geldi stoklu aldım baya var
Mama vermiyorum yemek yiyor market sütü içiyor
Kıyafet desen ablam yurt dışından iki çanta dolusu getirdi hiç bir şeye ihtiyacı yok
Oyuncak desen abiden kalanlara bayılıyor onlarla oynuyor
Ama çok yaramaz benim tosba
Kurtlu bunlar folik asit bebeleri. Benimki de durmuyor evi işi talan ediyor. O uyuyunca da pilim bitiyorBenım de arkadaşlarım verdı yepyenı kıyafetler, ben de kızımın kuculenlerı bakıcının köyüne yolladım, öyle bır dongü, tek tuk şeyler alıyorum , çoook uzun bir aradan sonra bez aldım , ne zamann aldım bilmiyorum sleepy külot bez almışım 5 numara , kalıbı kucukmusonu takıyorum suan bolca bıtsın dıye ama külot bez rahatlıkmıss yaa
Bız folık asıdi fazla mı ıcık acaba ya , dusunmuyor deılımuyuyana kadar ful enerjı asla yorulmuyor, bi tek kıtap okurken oturuyor
Dün benim kız erken uyudu 22.30 da , bır bardak çay sldım içeyim dıye koltuğa uzandım , uyumus kalmışım , çayı da ıcemedım , bulasıklar öylece kalmış allah affetsınKurtlu bunlar folik asit bebeleri. Benimki de durmuyor evi işi talan ediyor. O uyuyunca da pilim bitiyor
Hayır canım. Öyle bi dünya yok.Kızlar ya bizimkiler balta girmemiş ormanda yaşayan amozondaki yerliler gibi hayır da öğretemedim hayır diyorlar ama kelime olarak gözümün içine baka baka yaramazlıklara devam beş dakika yorulmaları yok evde durmak istemiyorlar siz otorite kurabildiniz mi birde benimkiler eylülde kreşe gidecekler belki orda eğitilirler bende mi sıkıntı anlamadım ne uyku eğitimi verebildim ne yemek özgürlüklerini ilan ettiler yaşıyorlar
Bepantol sensiderm canımKızlar isilik için bişey kullanıyor musunuz?
Teşekkürler cnmBepantol sensiderm canım
Evet yokum 3 tane bebeyle uğraşmak daha zor canım iyiyim sen nasılsın
Ya benimki sadece hareketli olsa yine iyiBenım de arkadaşlarım verdı yepyenı kıyafetler, ben de kızımın kuculenlerı bakıcının köyüne yolladım, öyle bır dongü, tek tuk şeyler alıyorum , çoook uzun bir aradan sonra bez aldım , ne zamann aldım bilmiyorum sleepy külot bez almışım 5 numara , kalıbı kucukmusonu takıyorum suan bolca bıtsın dıye ama külot bez rahatlıkmıss yaa
Bız folık asıdi fazla mı ıcık acaba ya , dusunmuyor deılımuyuyana kadar ful enerjı asla yorulmuyor, bi tek kıtap okurken oturuyor
Bunlar çok normal değil mi? İki çocuğum da böyle olduğu için yapmayanlar garip geliyor banaYa benimki sadece hareketli olsa yine iyi
Isırma saç çekme cikcikleme huy edinmiş nerden ne şekilde edindi hiç bir fikrim yok
Gelene geçene yapıyor
Bende sinir oluyorum bu duruma
Eşya fırlatma huyu var
Sulugunu benim telefonu alıp alip fırlatıyor sağa sola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?