- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.721
İlk ve tek Çocuk olunca anayüreği hala acemiOna da az peynir az karpuz yedirben hiç değişik bişey yapmıyorum, sofrada ne varsa ondan yer. Genelde de yemiyor zaten.
Ben de biz ne yersek ondan veriyorum ama örn ben kahvaltı yapmicam 4 kaşık yulafı 1.5 çay bardağı suda haşlıyorum içine elma/armut/şeftali rendesi/muz koyuyorum. Ceviz, tahin/karadut özü ekliyorum yiyor.Her sabah ne hazırlasam bebek için kahvaltı diye düşünüyorumkendim olsa kahvaltı yapmam az peynir az karpuz öğlene doğru yer bitirirdim. Bebeklere kahvaltı ne hazırlıyorsunuz
Geçen akşam ona ayrı yemek yaptık yemedi biz karpuz peynir yapıyorduk o da karpuz peynir yaptıOna da az peynir az karpuz yedirben hiç değişik bişey yapmıyorum, sofrada ne varsa ondan yer. Genelde de yemiyor zaten.
Benimkinin yediği çok az şey var zaten bazen onları da yemiyor. Her öğün bir sıkıntı benim için o yüzden tavsiye veremiyorumHer sabah ne hazırlasam bebek için kahvaltı diye düşünüyorumkendim olsa kahvaltı yapmam az peynir az karpuz öğlene doğru yer bitirirdim. Bebeklere kahvaltı ne hazırlıyorsunuz
Mutlaka deneyeceğim. Ben normalde bebekten önce kahvaltı yapmıyordum tek öğün besleniyorduk uzunca bir süredir. Bebek olunca değişti o yüzden kahvaltıda hala biraz zorlanıyorum.Ben de biz ne yersek ondan veriyorum ama örn ben kahvaltı yapmicam 4 kaşık yulafı 1.5 çay bardağı suda haşlıyorum içine elma/armut/şeftali rendesi/muz koyuyorum. Ceviz, tahin/karadut özü ekliyorum yiyor.
Gözün aydın canım ben de o süreçten geçtim, evlat konu olunca insan çok üzülüyor böyle şeylerde. Her eşikten rahatça atlatayım inşallah bebekler ve anneler olarakKızlar benim üşengeç kızım da yürümeye başladıyürümüyor diye anlatıp canınızı sıkmıştım. Güzel haberi de vereyim istedim
Ah inşallah canım benim çook teşekkür ederimGözün aydın canım ben de o süreçten geçtim, evlat konu olunca insan çok üzülüyor böyle şeylerde. Her eşikten rahatça atlatayım inşallah bebekler ve anneler olarak
Hadi gözün aydın canımKızlar benim üşengeç kızım da yürümeye başladıyürümüyor diye anlatıp canınızı sıkmıştım. Güzel haberi de vereyim istedim
Teşekkür ederiimHadi gözün aydın canımyeni maratona hoş geldin
Halı ve koltuk için ihlas varKızlar aranızda halı koltuk yıkama makinası olan var mı? Bir de buharlı temizleyici? Almayı düşünüyorum ama buharlı temizleyici çok fonksiyonlu olsun dolap seramik fayans parke cam Duşakabin ve duvar silmesini istiyorum. Bunların hepsini tek bir şeyde yapan var mı biliyor musunuz? Bir de sanırım hem halı koltuk yıkama hem de buhar makinası aynı anda olan yok değil mi? Bunları araştıracak çok fazla bir vaktim ve kafam yok gerçekten yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Gözün aydın canımTeşekkür ederiimgeç bile kaldık
Teşekkür ederiimGözün aydın canımkeske daha geç yuruseydı dıcegın günler yakın
Sağolasın canım. İhlas arkadaşta var çok güzel temizliyor gerçekten ama çok ağır geldi bana. Bebekten sonra bileklerim fena onu kaldıramam gibi. Piranteche hiç bakmadım. Karcher güzel ama malzeme kalitesi iyi değil diyen çok var etrafımda o yüzden ona da o para emin olamadım. Polti diye bi marka buldum hepsi içinde ama onu da kullanan yok etrafımda. Yorumlarda bi öyle bi böyle bakalım ne olacak. Sağolasın cevabın içinHalı ve koltuk için ihlas var
Buhar makınesı de pirantech aldım canım , pıtantec cok su bırakıyor dolapları kurulamak gerek hemen
Üst komsum da karcher aldı , o bıraz pahalı
İyiyiz canım. Havaların aşırı ısınmasıyla benim kız genelde isilik, dişlerden huysuz bir de kulak arkasında egzama var.Kızlar nasılsınız? Bebeleriniz nasıl,her sey yolunda mi?
Hangi sehirdeydin canim? Klima acik mi sürekli? Bir de nasil giyiniyor? Biz de iyiyiz sükürİyiyiz canım. Havaların aşırı ısınmasıyla benim kız genelde isilik, dişlerden huysuz bir de kulak arkasında egzama var.ama buna da şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor
İstanbuldayız canım, klima sürekli açık neredeyse hatta gece klimalı odaya getiriyorum bebeği ara ara açıp kapatıyorum klimayı da ama dışarı çıkar çıkmaz isilik olup dönüyoruz. Evde de çok hareket ediyor sürekli terliyor hassas cilt hatta o kadar hassaski hala konağı varHangi sehirdeydin canim? Klima acik mi sürekli? Bir de nasil giyiniyor? Biz de iyiyiz sükürtek sorunum.bebegimin konusmamasi umarim daha da gecikmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?