- 11 Haziran 2021
- 86
- 169
- 43
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.881
			O 
		 ofsistimcidden
 tavsiyelerine katılıyorum  Bugün pazar eşinizle çıkın dolaşın hava güzel ise
 Bugün pazar eşinizle çıkın dolaşın hava güzel ise 

Günaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi

Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de  söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
 Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de  söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı? takılma böyle şeylere Allaha sığın inan güzel geçecek
 takılma böyle şeylere Allaha sığın inan güzel geçecek 
 bazen ben en çok oğlumu dert ediyorum çoğu zaman halsiz uykulu oluyorum bazen kasık ağrım yükseliyor bu yüzden yalnız bırakıyorum gibi hissediyorum onu ama sabır geçecek bunlar Allahın yardımıyla sonra iyiki diyeceğiz
  bazen ben en çok oğlumu dert ediyorum çoğu zaman halsiz uykulu oluyorum bazen kasık ağrım yükseliyor bu yüzden yalnız bırakıyorum gibi hissediyorum onu ama sabır geçecek bunlar Allahın yardımıyla sonra iyiki diyeceğiz 
 ama endişe etmek yerine bol bol dua et ve kendine olumlu telkinlerde bulun.. Belirtisiz olmasını o kadar çok isterdim ki 9 ay boyunca hayalimdir hep enerjik olmak mide bulantısı yanması kasık ağrısı çekmemek... Elhamdülillah şuan iyiyim ama geliyor gelmekte olan bana vurmasına az kaldı hissediyorum bugün iki kere midem kalktı korkuyorum
 ama endişe etmek yerine bol bol dua et ve kendine olumlu telkinlerde bulun.. Belirtisiz olmasını o kadar çok isterdim ki 9 ay boyunca hayalimdir hep enerjik olmak mide bulantısı yanması kasık ağrısı çekmemek... Elhamdülillah şuan iyiyim ama geliyor gelmekte olan bana vurmasına az kaldı hissediyorum bugün iki kere midem kalktı korkuyorum 

Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
 Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
		 duyan ya da deneyen var mı bir de ilk hamileligimde makas bıçak testi yapmıştım tutmuştu deneyen var mi
 duyan ya da deneyen var mı bir de ilk hamileligimde makas bıçak testi yapmıştım tutmuştu deneyen var mi