• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynı fikirdeyim.şöyle doğum cantasi hazirlik kismina ışınlansak :) Allah yardimcimiz olsun
Hıç öyle düşünme bence dogum zamanlarındada insan diyor ki keske henüz karnımdayken daha çok dinlenseydim.
Keşke şu, bu işlerimi daha çok yapsaydım.
O sebeple her anın değeri başka
Ikisinide tam tadını çıkara çıkara yasamak gerek. 🥰🥰😇

Tamam işte aynısı bende de var 😂 eğer burun akintin yeşil değil şeffafsa allerjik canım. Hele benim birde köpeklere ağır allerjim var ve bir köpek sahibiyim hamile olmadan önce ne güzel ilaclarla bastırıyordum ama şimdi o da olmuyor ben de hava temizleme makinesi almayı düşünüyorum onunla rahat ederim bir de buhar makinem var onu da gece calistiriyorum öyle rahat ediyorum öksürüğe iyi geliyor
Aynen dediğin gibi canım agirlastiginda isteyken falan musluk gibi akıyor tutamıyorum. Ama benim anlamdıgim şu hamile olmadan önce böyle birsey yoktu yeni cikti ve ise gidince kötüleşiyorum evde iyiyim çok şükür isyerimde depo biraz tozlu toza karşı mi alerjim oluştu acaba

Öncelikle geçmiş olsun sakin olun şiddetli ağrınız yoksa uzanın dinlenin en koza zamanda bir kontrole gidin gebelikte kanamalar olabilir 12.haftaya kadar heran herşey mümkün kanama alanı oluşmuştur hemen kötü düşünmeyin
Gittim geldim dr sagliksiz boş kese olduğunu soyledi 😭

9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek

IMG_20230425_162617.webp

9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek
İlaçla düşürursun parça kalırsa vakumlu kürtaj yaparlar 🥺

Cok geçmiş olsun böyle durumlarda tek doktorla karar vermemek gerekmiş zaten en az üç doktora gidin

Back
X