• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar selamm dün bebişi gördük dr kalp atımını da gördü dayanabilirsen 1 ay sonra dayanamazsan haftaya gelin dinleyelim kalbini dedi 🥹 3 gündür çok fazla öğürme yaşıyorum kusma vs yok şükür ama durduğum yerde aniden öğürmeye başlıyorum. bir de normalde de şeker gibi biri sayılmam ama şu sıra tersime denk gelmesin kimse çok sinirli hissediyorum 😂😂

Ay çok doğru diyorsun canım ya gerçekten herşey çok pahalı bende ondan sormak istedim bende oruyorum ilk kızımda iki tane hem kıza hem erekege kulancagim battaniyem var kızım küçük zibinlarindan yıkamayı da düşünüyorum çünkü çok lazım oluyor o zaman öbür kiyafetleri bakalım denk geldikçe alamayi düşünmüyorum sona biramiycam 😂❣️💋
En azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yok 😂 buldukça almak lazım yavaş yavaş 3 cü aya yaklaşıyoruz Allah’ın iziniyle 🥰

Artık her şey o kadar pahalı ki yani erkeni felan yok. Ben bir kaç giysi aldım takım olarak uygun buldum da şöyle hem kız hem erkek sade bir şeyler. Battaniye yelek felan örüyorum. Maalesef hiç kullanmadığım için süt pompasını bilmiyorum ama yazam olursa bende bilmiş olurum 😂
Allah şimdi size kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla bol sutlerinizi sağın bı onu da arastiyim bı bu kiwi marakayi da çok alan olmuş ondan sormak istedim cevabınız için çok tesekur ederim ❣️♥️
Amin hepimize inşallah ❤️

En azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yok 😂 buldukça almak lazım yavaş yavaş 3 cü aya yaklaşıyoruz Allah’ın iziniyle 🥰
Hepsiburada da e bebekin çok güzel indirimleri oluyor ben 30 TL'ye çok güzel zıbinlar bulmustum. Bebeklere külotlu çorap giydirmek hakkında uzmanları dinlemiştim külot çorap giydirmemeye karar vermiştim o dönem külotlu çorap yerine ne giydirilir diye bakarken çoraplı pijamalar bulmuştum e bebekte ama e bebek Trendyolda pahalı Hepsiburada da daha uygundu aklınızda bulunsun 🍀 Amazon var bir de orada da koton ve defoctonun bebek ürünleri çoğu siteden daha uygun 3 tane zibini 50 TL ye almıştım

Ay evet ya hemde bir sürü inan iyi olurdu ama insan yine almak istiyor çok beğeniyorum sanki ilk çocuğum 😂ay maşallah size ben dhaa bir buçuk ay bile olmadı ya ama şükür iyiyim şu anda umarım böyle gider 😄🤰🤲

Ay evet ya hemde bir sürü inan iyi olurdu ama insan yine almak istiyor çok beğeniyorum sanki ilk çocuğum 😂ay maşallah size ben dhaa bir buçuk ay bile olmadı ya ama şükür iyiyim şu anda umarım böyle gider 😄🤰🤲
Öyle dediğime bakma bugün 8 haftalık olduk daha bir ay var bakalım 😂

Hepsiburada da e bebekin çok güzel indirimleri oluyor ben 30 TL'ye çok güzel zıbinlar bulmustum. Bebeklere külotlu çorap giydirmek hakkında uzmanları dinlemiştim külot çorap giydirmemeye karar vermiştim o dönem külotlu çorap yerine ne giydirilir diye bakarken çoraplı pijamalar bulmuştum e bebekte ama e bebek Trendyolda pahalı Hepsiburada da daha uygundu aklınızda bulunsun 🍀 Amazon var bir de orada da koton ve defoctonun bebek ürünleri çoğu siteden daha uygun 3 tane zibini 50 TL ye almıştım
Hepsi burada ya silmiştim tekrar yükleyeyim bari, teşekkür ederim takip ederim 🙏🏼 bir kaç şey aldım da em önemli zıbın çok pahalı ve çok kullanılıyor 🥰

Hepsi burada ya silmiştim tekrar yükleyeyim bari, teşekkür ederim takip ederim 🙏🏼 bir kaç şey aldım da em önemli zıbın çok pahalı ve çok kullanılıyor 🥰
Aynen öyle 🍀 braunun ateş ölçerini de indirime girince almanı öneririm çok önemli

Lolipop aldırdım eşime işe yaradı aslında küçük şekerleri devamlı ağızda tutmak işe yarar gibi
Evde var kızım için almıştım dur bi deniyim 😂
Ay kıyamam yaa mahvediyordur surekli istifra etmek allah yardimcin olsun kuzum benim bebek için nelere katlanıyor bu analar 🙄
Ay sorma canim
İlkinde de çok zorlandım kız bebek zorlar dediler
Bunda erkek hissediyorum ama ilk hamilelik gibi istifram kız erkek fark etmiyor herhalde
Kizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
Ben lansinoh tekli elektrikli pompa almıştım çok iyi gerçekten kızımda çok ise yaradı güzel çekim gücü de kiwiyi o zamanlar arkadaşım almıştı hatta bime gelmişti sakın alma çöp dedi o yüzden buna dönmüştüm he keşke ikili olandan alsaymışım şimdi ona pişmanım zamandan tasarruf

Normal ateş ölçer mi yoksa alnına dayandığın mı? Çünkü onları çok önermiyorlar normal ateş ölçer daha iyi
Normal ateş ölçer dijital braununki koltuk altı ağız ve makat ölçümü yapıyor bebek çocuk ve yetişkin modu ayrı ben almıştım eve Cidden çok iyi bir de kanz in alından ve kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım aynı zamanda mama ısısı da ölçüyor

Normal ateş ölçer dijital braununki koltuk altı ağız ve makat ölçümü yapıyor bebek çocuk ve yetişkin modu ayrı ben almıştım eve Cidden çok iyi bir de kanz in alından ve kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım aynı zamanda mama ısısı da ölçüyor
Güzelmiş mamayı da ölçüyorsa şu otomatikleri hiç tavsiye etmiyorlar çünkü ve çok pahalı gereksiz buluyorum evde var bir tane de 30 tl almıştım daha iyisini alayım, not alıyorum hepsini 😂

Güzelmiş mamayı da ölçüyorsa şu otomatikleri hiç tavsiye etmiyorlar çünkü ve çok pahalı gereksiz buluyorum evde var bir tane de 30 tl almıştım daha iyisini alayım, not alıyorum hepsini 😂
Ben bir ara bunalımdaydim komple bebek eşyaları aldım 😀 nevresim takımı hariç her şeyi almışım o süreçte 😀 Park yatak almıştım içinin yatağını beğenmemiştim o zaman airwave diye bir marka buldum yatak sungerden falan değil böyle değişik bir maddeden yapılmış yıkanabiliyir falan ondan da almıştım o dönemde cidden çok iyi bir yatak yüzüstü yatmistim nefes alabilmistim kolaylık düşünürsen onu da araştır

Öyle dediğime bakma bugün 8 haftalık olduk daha bir ay var bakalım 😂
Ay geçmiyor zaman sonra bı bakiyorsun doguruyorsun 😂🤦🏼‍♀️
Evde var kızım için almıştım dur bi deniyim 😂

Ay sorma canim
İlkinde de çok zorlandım kız bebek zorlar dediler
Bunda erkek hissediyorum ama ilk hamilelik gibi istifram kız erkek fark etmiyor herhalde

Ben lansinoh tekli elektrikli pompa almıştım çok iyi gerçekten kızımda çok ise yaradı güzel çekim gücü de kiwiyi o zamanlar arkadaşım almıştı hatta bime gelmişti sakın alma çöp dedi o yüzden buna dönmüştüm he keşke ikili olandan alsaymışım şimdi ona pişmanım zamandan tasarruf
Ay öylemi diyorsunuz teşekur ederim ya fikir alayım dedim çok sağolun bı ona bakayım ben ♥️♥️❣️❣️

Merhaba ben 3.5-4 sene önce tüp bebek hakkında birkaç soru sormuştum belki orda denk gelmişizdir 🤗 ben iyiyim 8+4üm daha çok şükür bulantılar başlamadı, siz nasılsınız ? Benim 3 kaybım var bu doğal yollarla mfk vitaminleriyle oldu ve bu sefer devam ediyor çok şükür 😍

Evet olabilir. Bende 8+5im ama dün 7+5 çıktı bebek. Umarım sağlıkla devam eder gebeliklerimiz. Sizin adınızada çok sevindim mfk vitaminlerini çok duydum.

Valla ben herseyi verecektim esimin kuzenine besige kadar eşim 2. İstemiyor diye iyi ki vermemisim 🙄🙈

ben vermiştim yürütec, anne yani beşik, yeni doğan kıyafetler, raflı yatağı vs.. herşey vardı. Verdim gitti neyse yenisini alırız ne yapalım🤣

Merhaba. Bugün 5+6 kalp atışını duyduk ☺️ Bekleyen herkes tüm sürecini sağlıkla geçirsin 🙏🏻 Ancak aşırı sancım ağrım var :KK43: Karnımın altından bacaklarıma doğru inen şiddetli kramp oldu iki defa. Nefesimi kesti. Az az ağrım adet sancısı gibi sancılar batmalar falan oluyor onu çok ciddiye almıyorum ama şiddetli sancı korkutuyor. Doktor rahim büyüyor bu yüzden olabilir dedi ama bu kadar şiddetli ağrı beklenmez diyor. 3 gün sonra yeniden çağırdı. Bu ara sık görüşelim dedi. Böyle ağrı sancı yaşayan oldu mu?

ben vermiştim yürütec, anne yani beşik, yeni doğan kıyafetler, raflı yatağı vs.. herşey vardı. Verdim gitti neyse yenisini alırız ne yapalım🤣
Olsun canim yeni yeni alirsin herseyi valla esim herseyi ver diyordu smdi iyi ki vermemissin diyor ama iste kiyafet mecbur alcaz kiz da olsa biri yaz bebegiydi smdi ki nasip olursa kış bebegi olacak🙈

Back
X