• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Burada ozellikle anne olanlar gulucektir belki bana ama ben ilk 2 ay nasil uyuycak ona taktim kafayi. Hicbisey degik o aklimi kacirtiriyo. Nasi yaticak ya nefes alamazsa basini mi beklicem buna sardim. Sanirim bilmemekten ama insanin yasi ilerledikce korkulari cidden artiyomus.. benim isim yurtdisina da gitmeli. Bi sure donmem diyorum okey ama sonra? Okdr kafam karisik ki.. su akar yolunu bulur diyorum kendimi avutuyorum
Benim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan

Kızlar muayene oldum.
6+4 kalp atımı var dedi.
Haftası ile uyumlu dedi.
Eski cihaz olduğu için kalp atımı dinleyemeyiz dedi. Kan tahlili istedi şimdi.
Toksoplazma filan bakacak.
Daha önce erken doğumum olduğu için tam teşekküllü bir hastanede takiplerini yaptır dedi.

Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Ben dün öylesine gittim aile hekimim açtı sonra bir sürü kan aldı kilo tansiyon kan Grubu testi istedi aylık olarak idrar enfeksiyon testi bakarsak iyi olur dedi. Özel hastanede kadın doğum doktoruna gitmeme rağmen eksik testlerin var dedi. Aylık görüşelim dedi

Benim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan
yeni mi aldiniz

Siz nerede yaşıyorsunuz ki?

Günde 3 adete düşürdüm ama vicdanım sızlıyor. Eşimde yeterince baskı yapıyo moralim çok bozuk cuma doktorumla görüşücem bu konuyu randevum var ama yüzde bir milyon asla içme dicek eminim. Fakat anksiyete bozukluğum ve panik atağım var ataklarım tutuyo nabız yükseliyo içmediğim zaman napıcam bilmiyorum siz doktorunuza sordunuz mu
Doktorunuzla görüşmemi fırsatınız oldu mu 😢

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum. Bugün tam 8. Hafta artık minik mercimek 3 aylık oluyor herşey normal dedi sizde durumlar nedir ☺️
Galiba hepimiz bilinçaltında 3 ayı bitirmeye çalışıyoruz 😃 ben de şu kadar gün sonra 3 ay bitiyor diye hesaplıyorun

Back
X