• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sorun olması için canım 1 2 hafta falan geriden geliyor bir de bebeğin duruşu da önemli ölçümde ama hafta 1 neden bilmiyorum kanama alanı mi var
Kanama alanı yok. Yerleşim yeri gayet iyi dedi. Tiroid ve şeker takibi yapılıyor. İlaç başlanacak endokrinle birlikte ilerliyor sürecim belki ondan her haftada çağırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıklı bir süreç dilerim size de 🙏🏻🌺

Kanama alanı yok. Yerleşim yeri gayet iyi dedi. Tiroid ve şeker takibi yapılıyor. İlaç başlanacak endokrinle birlikte ilerliyor sürecim belki ondan her haftada çağırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıklı bir süreç dilerim size de 🙏🏻🌺
Hepimiz inşallah ❤️

Kızlar benim için de tahminde bulunabilir misiniz 🙈

Eklentiler

• 79484B07-091F-419C-B8DF-11EFCB6E9ADC.webp
    79484B07-091F-419C-B8DF-11EFCB6E9ADC.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 48
İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda

Merhaba. 7+2 olduk bugün doktor kontrolüm vardı. Orada dikkat etmemiştim doktora sormadım ama aklıma birşey takıldı. 5. Haftada embriyo gelişimi artı 2 önden gidiyordu yani sat 5+2 iken ultrasonda 5+4 çıkıyordu. 6. Hafta tam gününde görünüyordu. Bu hafta bir gün geride. Bugün 7+1 çıktı. Bu bir sorun göstergesi mi sizce yani gelişimi mi geriliyor? Doktor herşey yolunda görünüyor dedi ama bir önde bir geride olması endişelendirdi. Sizin düşünceniz nedir? Hep bir kaç gün geriden gelse geç döllenme deniyor da böyle olması bir sıkıntı değildir umarım. Bu arada her hafta kontrole çağırıyor sancılarım var ve eski kayıplarım var ondan mı bilemiyorum.
Her gittiğinizde farklılıklar olacaktır 1-2 saat sonra bakıldığında bile olabiliyor sonuçta makine ile ölçüm yapılıyor 1 mm bile 1gün demek olur bazen 1-2 haftalık gerilik bile önemsenmiyor 3.haftadan sonra takibe alınıyor gerilik.ilk kızımda karın çevresi hep geriydi 3-4 kez ölçer ortalama alırdı doktorum o aynı andaki ölçümler bile farklılık gösteriyordu bebeğin hareket etmesi pozisyonu falan etkiliyor endişelenmeyin

Çok sabırlısınız bunca vakit iyi beklemişsiniz.
Kaset test filan yapmadınız mı?
E nabıza bakın bazen erken düşüyor.
Ya da hastanenin laboratuvar sonuçlarına.
Kaset test yaptım negatifti hep kanı bekliyorum şimdi olsaydı çıkar mıydı ultrasonda bir bilginiz var mı

Back
X