Kızlar selam,
15gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğim için ses kısılması öksürük atakları hiç enerjim yoktu buraya giremiyordum geceleri uyuyamıyordum. antibiyotik tedavisine başlamıştım Hastalığımı neredeyse atlattım derken yoğun Kanamalarım başladı öyle böyle değil ama bilmesem regl oldum derim. Bugün kontrolüm sonrası da kendimi iyi hissettiğim için okuyabilldiğim kadar okumaya, bildiğim kadar yanıtlamaya çalıştım.
5 Mayıs akşamı yoğun kanamayla kontrole gitmiştim. Bugün tekrar gittim Allah’ıma şükürler olsun bebiş iyi durumu kalp atışı stabil 10+1 im ama 10+4 ölçüldüm. Bebişin boyu da büyümüş

plasenta damarlara yakın yere denk gelmiş buradaki kılcal damarların kanayabileceğini söyledi perinatolugum. Şuan bir kanama alanı yok . Ama koyu siyah gibi kahve gibi hafif peçeteye gelen lekelenmeler devam ediyor ama normalmiş. Lekelenmelerin tamamen geçmesini bekliyoruz rahim ağzı yetmezliğim olduğu için dikiş planlanacak o zamana kadar ve bundan sonra inşallah hiç kanamaz

Kanaması olanlar ve telaşlananlar için bi nebze de olsa iç rahatlatmak için paylaşmak istedim