• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba kızlar arkadaşımın bebeği cinsiyet tahmini alabilir miyim 🙈🙈 melegim can melegim can

Eklentiler

• 9E2FEF90-00CA-40AD-9DB6-70840120F029.webp
    9E2FEF90-00CA-40AD-9DB6-70840120F029.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhaba, 6+2 hamileyim.2 gündür kahverengi leke geliyor peçeteye. Doktorumla görüştüm korkulacak bir şey yok istersen beta bakalım gebelik sağlıklı ilerliyor mu diye dedi. Başına bu haftalarda kahverengi lekelenme gelen oldu mu? Sonuç ne oldu? İlk gebeligimde kalp atışını duymaya gittiğimde duyamamistim ve bir süre sonra zorunlu kürtaj olmuştum..şuan da da kalp atışı daha yok. Korkuyorum
Evet bu haftada normal ben de 6. Haftamda 3 gün kahverengi leke yaşadım yerleşme kanamasıydı ama her ihtimale karşı progestan başlandı

Günaydın kuzular, gerçi öğlen oldu 😂
Midem çok kötü yine bir kaç gündür prilamda artık bir işe yaramıyor gibi, doktora gideceğim rapor almaya inşallah alırsam çünkü bu şekil çalışamıyorum..
Su konusuna gelince, ben normalde bile su içmeyen aramayan bir insanım ve su içmeye zorlanıyorum dün tuhaf bir sarı akıntım oldu açıkçası biraz korktum. Suladığımı hiç hissetmiyorum 😕

Son aylar abartmazsak yemeyi olur bence.
İnsallah
Balik napiosunuz? S Seray94 sudem34 sudem34
Ben normalde asiri asiri balik severim olurum. 2 tane yerim fln. Suan acaip tiksiniyorum haftada 1 zorla yiyorum evde hic yapasim olmuyo ama yenek zorundayız
Sizde de var mi bole bisi? Napicam ben?

İnsallah
Ben normalde asiri asiri balik severim olurum. 2 tane yerim fln. Suan acaip tiksiniyorum haftada 1 zorla yiyorum evde hic yapasim olmuyo ama yenek zorundayız
Daha hiç yemedim.
Ton balık severim o da hamilelikte yenmiyor zaten. Hatta ev ton dolu duruyor öyle.
Olmadı doktora balık yağı filan yazdırırız.

İlk hamileliğimde dikkat ediyordum . Fırında filan yiyodum.

İnsallah
Yemek zorunda değilsin tiksinirken zorlama kendini balık yerine başka faydalı şeylere yönel bu halin geçince yersin eğer şimdi zorlarsan ve tiksinirsen bi daha yiyemez duruma gelirsin.. mesela ben şuan omlet yiyemiyorum düşünmek bile tiksindiriyor.. 🥴
Gerçi ben herşeyden tiksiniyorum besleniyorum bile sayılmaz günde iki öğün zor yiyorum hafif şeyler oda 😞

Daha hiç yemedim.
Ton balık severim o da hamilelikte yenmiyor zaten. Hatta ev ton dolu duruyor öyle.
Olmadı doktora balık yağı filan yazdırırız.

İlk hamileliğimde dikkat ediyordum . Fırında filan yiyodum.
Ton balığı üç kere falan yedim tiksindim galiba görmek bile istemiyorum artık 🤣

Ceviz ilk günler iyi yiyodum. Hem kabızlık için de ideal aslında. Bu ara aksatıyırum. Tekrar başlasam. Hatta direk kırıp yiyodum.

Yemek zorunda değilsin tiksinirken zorlama kendini balık yerine başka faydalı şeylere yönel bu halin geçince yersin eğer şimdi zorlarsan ve tiksinirsen bi daha yiyemez duruma gelirsin.. mesela ben şuan omlet yiyemiyorum düşünmek bile tiksindiriyor.. 🥴
Gerçi ben herşeyden tiksiniyorum besleniyorum bile sayılmaz günde iki öğün zor yiyorum hafif şeyler oda 😞
Ama senin miden kotu. Bende ole bisey yok. Herseyi yiyorum ama balik fikri aklimi kacirtiyo🤦🏽‍♀️ ustelemiyim ozmn solediginiz gbi sudem34 sudem34 olmadi gidince sorym doktora balik yagi isini haftaya gidince yazarim burdan da
Btw: ton baligi yemeyin agir metal mi bisi oluyomus yasak hamileyken

Back
X