- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Hımm anladım canım boşver o zamancanım hangi başlıkta gördüğümü bile hatırlamıyorum..onun için zor gibii:)
1 ay sonra evlenmişsiniz bizdenBende aynen canimadetolunca agliyorumm hep mayista benimde 3 yil olacak .. Benden sonra evlenenenherkesin cocugu oldu cevremde. Kimseye birsey anlatmiyorumben aileden ameliyat flnoldugun icin kendimicok yipranmis hissediyorm cocuk muhabbeti yapmak istemiyorum kimseyle.. amannn isteee hayat nasip kismet insallah
benim de yakın arkadaşımla aynı gün evlendik 7 eylül 2013 onun şimdi oğlu var ilk aydan hamiş kaldıHımm anladım canım boşver o zaman
1 ay sonra evlenmişsiniz bizdenbizimle aynı gün evlenen arkadaşımız var çocukları kendşnş kurtardı konuşuyo filan 15 günde hamşle kalmış ben öyle istemedim tabi ama bu da çok geç oldu
Ben öyle evlenip hemen hamile kalanları banel buluyorum yaa sanki çocuk için evlenmiş gibibenim de yakın arkadaşımla aynı gün evlendik 7 eylül 2013 onun şimdi oğlu var ilk aydan hamiş kaldı
Biraz var ama çok değil. Biz daha yolun başındayız 2. Ay bu ay denemelerde. O yüzden daha alışamadım herşey bi belirti gibi geliyor.. Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize.vücut ısında artma var mı
hayırlı olsun canım darısı bizlere inş hiç bir bilgim yok ama doktoruna gidince danış aşılama zor bir süreç mi ben de rahim filmi çekinince açık çıktı olmadı aşılama için gel demişti bana da ....maliyeti ne kadar tutuyor sürekli hastaneye git gel süreç nasıl oluyor eşler bir kez mi gidiyor anlatır mısın canım?arkadaşlar bugun hamile oldugumu öğrendim....4 ocakda ilk aşılamamdı ve tuttu çok şükür...ama bende aşılamadan beri çok akıntı oluyor....acaba bu normalmidir...bilen varmı???
yakın arkadaşım ama çocuk meselesini açınca bir tek kelime etmiyor ya çok şaşırıyorum insan biraz moral verir demi şaşırıyorum diyemeyeceğim bu insanlara şaşmıyorum artıkBen öyle evlenip hemen hamile kalanları banel buluyorum yaa sanki çocuk için evlenmiş gibi
Aynen canm 1 yil istemedim tam istiyrm derken kocaman bir myom bir bucuk yilimi yediHımm anladım canım boşver o zaman
1 ay sonra evlenmişsiniz bizdenbizimle aynı gün evlenen arkadaşımız var çocukları kendşnş kurtardı konuşuyo filan 15 günde hamşle kalmış ben öyle istemedim tabi ama bu da çok geç oldu
Benimle ayni gun evlenen arkadasimin da 1.5 yasina geldi cocugu.. Ben den bir yil sonra evlenenlerin cocuklari oldu.. Arkadaslarim arasinda benden baska cocugu olmayan yok yani ailemdexe oyle.. Annem diyo bana cekseydin diyo ooo 7 cocuk dogurmus annrm massallah bende tik yokbenim de yakın arkadaşımla aynı gün evlendik 7 eylül 2013 onun şimdi oğlu var ilk aydan hamiş kaldı
hehe bu anneler de bazen elden kırıcı oluyor benimki de öyle amma da takıyorsun kafana ondan olmuyor diyorBenimle ayni gun evlenen arkadasimin da 1.5 yasina geldi cocugu.. Ben den bir yil sonra evlenenlerin cocuklari oldu.. Arkadaslarim arasinda benden baska cocugu olmayan yok yani ailemdexe oyle.. Annem diyo bana cekseydin diyo ooo 7 cocuk dogurmus annrm massallah bende tik yok
Belkş ne diyceğini bilmiyodur canım yaa birde çekmeyen bilmez gerçekten bu böyleyakın arkadaşım ama çocuk meselesini açınca bir tek kelime etmiyor ya çok şaşırıyorum insan biraz moral verir demi şaşırıyorum diyemeyeceğim bu insanlara şaşmıyorum artık
İnşallah bu ay 9 aydan geriye saymaya başlarsın canımayın 16sı olmuş kaldı 8-9 gün..kaç ay daha böyle gün sayarım acabaa
benmkide torun istiyorum artık bi çocuğu yapamadınız diyohehe bu anneler de bazen elden kırıcı oluyor benimki de öyle amma da takıyorsun kafana ondan olmuyor diyor
Aminn canım..Allah razı olsun..inşallah hep beraber sayarız en yakın zamanda doğuma yaklaşan günlerimizi..Belkş ne diyceğini bilmiyodur canım yaa birde çekmeyen bilmez gerçekten bu böyle
İnşallah bu ay 9 aydan geriye saymaya başlarsın canım
benmkide torun istiyorum artık bi çocuğu yapamadınız diyobiliyo tabi durumu takıkıyo öyle
ahhh bir hamiş olsam kazakları patikleri örmeye başla diyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmm hehehehe şimdi bir şey olmayınca naz da yapamıyorum anneme hele bir hamile kal diyor hemenBelkş ne diyceğini bilmiyodur canım yaa birde çekmeyen bilmez gerçekten bu böyle
İnşallah bu ay 9 aydan geriye saymaya başlarsın canım
benmkide torun istiyorum artık bi çocuğu yapamadınız diyobiliyo tabi durumu takıkıyo öyle
Sana da Günaydın canımKızlaaarrrr günaydınnnn2 günüm kaldı Bat'a ölüyorum heyecandan Şu ifadeleri bulcam diye de 1 saat bakıyorum yaa telde ayrı yerde pc de ayrı yerdeler sayfa büyüklüğünden dolayı karıştırıyorum
Herkes uyuyo galiba topikte ses seda yokSana da Günaydın canım
günaydın canım hadi bakalım merakla beklioruz güzel haberler ver bize :)Kızlaaarrrr günaydınnnn2 günüm kaldı Bat'a ölüyorum heyecandan Şu ifadeleri bulcam diye de 1 saat bakıyorum yaa telde ayrı yerde pc de ayrı yerdeler sayfa büyüklüğünden dolayı karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?