2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Evet cnm rabbime şükürler olsun 7haftalıkta olsa yaşadım

Rabbim tüm isteyenlere versin inş

Kuzuuummm.sakin ol lütfen.dün bizde acaip büyük bi kavga ettik.ben kestirip attım.bitsin diye.odama kapandim.o ise aldı içkisini eline.6 saat sonra geldi ve yattı.sabahta bişey yokmuş gibi günaydın falan.dengesiz oluyorlar cookk.ki ben tüp bebekle hamile kaldım.stres olmamam lazım.ağlamaktan gözlerim çıktı resmen.bide 7 tanede sigara içtim.nasıl affetcem bilmiyom.bebeğime bişey olursa gebertirim bu adamı.ben eşimin 2. Evliliğiyim.benim ilk.onun iki oğlu var.bu çocuğu ikimizde çok istiyoz.ama dün çok sinirlendim.neymiş eski karısı cocukları dövuyomuş.bizimkide alcam velayetlerini dedi.bende Delirdim.anasının bakmadığı na ben bakmam.boşanalim dedim.çocuklar beni hiç sevemedi.anaları çok doldurdu.yataklarinin altından tavuk kemikleri topladım.kakalarini çamaşır sepetine sürmüşler. Falan falan.evlilik çok zor.

Senin durumun daha zormus canım benim de en buyuk korkum hamile kaldıktan sonra ya da cocuk olduktan sonra problemlerin devam etmesi...insallah aranız iyi olur bir an evvel...ben cok zor bir kararın eşiğindeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Evet canım bana da sürpriz oldu eşim pek ince düşünmezdi :-D amin inşallah

Demek bebişin şokundan inceldi bak ne güzel olmuş Allah daim etsinn
Anladım cnm
Rabbim tamamına erdirsin inş
Kalp atışlarını dinliyeceksin
Çok güzel heyecanlar

Ben senden bir yaş Küçüğüm kaç yıllık evlisin

Dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur
Kaç yaşındasınız kızlar kaçırmışım o mesajları yemek hazırladım yedik o sırada bakamadım
canım bazen böyle durumlar oluyo evliliklerde malesef hatta hayatta oluyo sonuçta annen ve babanlada tartıştın belki ya da onlara çok kızdın. Eşlerde bi zaman sonra böyle oluyo yaşıyosun kızıyosun hiç barışmıycak affetmeyeckmişsin gibi oluyo ama Allah eşlerin arasına öyle güzel bi bağ veriyo ki kopamıyosun kolay kolay. Şuanda eşin neden gelip seni teselli etmiyo diye kızıyosun onlarda bazrn gurur yapıyo ya da haklı olduklarını düşünüyolar kendilerince. Barışırsınız hiç bişey kalmaz inşallah

Eniyi koca senin ki derler.elindekinden daha iyisi yok.sabret.ilk 5 yıl oluyormuş böyle şeyler.düzelir inşallah

canım çikolata kistinin olduğunu nasıl anladın? belirtisi felan oluyor mu?
Benim çok agrilarim oluyo 4 senedir var ultrasonda çıkıyor ama ağrısı olmayanda da oluyormuş vajinal ultrasonda anlaşılıyo cnm lanet bi hastalık ilerlerse gebe kalamiyon küçükken ilac tedavisi uyguladm fayda etmedi büyüdü zaten yok olmasi mümkün değilmiş

panik atağın habercisi olabilir canım seninki de ama kendini o düşünceye sokma beni de eşim sakinleştiriyor nefesini şöyle al falan diye ben 5-6 yıldır panik atağım anneme 1 ay hastanede uykusuz yorgun bakmıştım sonra okulumun da son senesiydi okula dönmem lazımdır finaller falan vardı hepsi üst üste gelince patlak verdi...
teste kulak asla şimdi günün geçince yeniden yap bakalım gülüm kırmızıları görmeden moral bozmak yok

İnşallah duyarım ya 7 haftadan önce pek duyulmuyomuş. 3 yıllık canım sen? Bu arada ederim tabi ki zaten öğrendiğimden beri ediyorum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın diye
tedavi ile mi hamile kaldın canım

benim de tek derdimi anlattığım annem benim de kilolarım başıma bela sinirim de var ama sadece kendime yapıyorum sen yine de pozitif düşün canım bol bol dua et ben de adetim geçsin bir dualarıma başlayacağım inş her şey güzel olacağına inanıp bol bol dua edeceğiz burada sıkıldıkça da yaz hepimiz moral vereceğiz birbirimizi kader birliğimiz var

olumsuz düşünme canım severek mi evlendin görücü usulumü bazen kavgalar bir bakıyorsun eften püften çıkıyor ama nasıl alevlendiğini de bilemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…