2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Yok canım kendiliğinden oldu ama umudu kesmiştim anladım ki Allah'tan hiç bi zaman umut kesilmez
Kesinlikle öyle umut kesmemek lazım yani özel olmazsa hani şöyle durdum böyle bekledim şunu içtim bunu yaptım diyeceğin bir şey var mı yoksa oluruna bıraktığın bir dönemmiydi canım

Biraralar bende antidepresan kullandım üniversite yıllarımdı hala da kötü hissettiğimde deli gibi hapımı arıyorum ama atmıştım bidada almadım. İçtiğimde içten çok mutlu oluyorum ama dışardan acayip donuk düşünceli duruyomuşum. Şimdilik idare ediyorum ama benimde problemlerim var gitsem kesin bişey çıkar hangimizin problemi yok ki
testte pazar pazar keyfimi kaçırdı abla ama napalim bekleyip görcez. Hastalanırsam iyi bi dr dan randevu alcam. Para harcamaktan mahvolduk ya 1.5 senedir Allah beterinden korusun. Millet bi kere kaçak ilişki yaşar hamile kalır biz oh keyifli socak ortam olmuyo veletleruğraştırıyolar bizi

Allah izin verirse gircem tabi ama şuan 21im;-)

Bende 26 bitti 27 den gidiyorum işte kızlar siz baya erken çıkmışsınız yola ne güzel çıtır anneler olcaksınız

Çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..film değil ama alttan ultrasonla bakmıştı doktor olsa görünürdü heralde dimi..bazen adetim yoğun pıhtılı oluyorda acaba öyle bişey olabilir mi diye düşünmüştüm..

arkadaslar merhaba adetım ayın 25ınde ama benılk defa ıkı gun boyuncaa aralıklarla bel agrısı yasadım halada suan yasıyorum bel agrım olurdu ama oda olsa bıle adet donemınde olurdu acaba bu hamılelık belırtısımıdırkı ya

çok istedikçe olmuyor :) bizimkiler çok nazlı olacaklar heralde ama bak hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun yeterki de poposunu çok kızartacağım

Kesinlikle öyle umut kesmemek lazım yani özel olmazsa hani şöyle durdum böyle bekledim şunu içtim bunu yaptım diyeceğin bir şey var mı yoksa oluruna bıraktığın bir dönemmiydi canım
Ben hiç bişey yapmadım canım hattâ hamile kaldığıma sevindiğimi gören şaşırdı sen istiyo muydun diye. Bebekle ilgili ettiğim tek dua hayırsız bi evlat olacaksa hiç verme Allah'ım dı. Ama istiyodum tabi ki hattâ önceden uzun süre beklerdim son zamanlarda nasıl olsa olmcak diye hemen kalkmaya başlamıştım o arada oldu çok şükür. İnşallah gönlüne verir Rabbim

inşallah öyledir canım..ama bel ağrısı biraz daha geç ortaya çıkan bir belirtiymiş..ama tüm belirtiler gibi bu da kişiden kişiye değişebilir tabi..

cümlemizin canım dua et

Söylemişsin canım pardon. Hep dua edicem size ama dediğim gibi 2 yıl kadar hiç korunmadık ve şimdi tedavisiz oldu seninde en kısa sürede olur inşallah
Amin hayırlısı inş canım hepimiz de seviniriz inş ben de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun beklerim diyorum hep ama tabii Rabbimiz daha çok bekletmez inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…