2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Dün gece ilişki oldu bugün yapmicaz yarın yapıcaz böyle iyi değil mi
Aynen kuzum.11 gün muhtemelen yumurtliycaksin.12 ve 14 gün de ilişki olsun ama.olurda geç yumurtlrsan diye.her gün protein al ve bir saat yat..esinde varsa nar ve Kavrulmamış badem kabak çekirdeği yesin.Allahın izniyle hamileliğini duyariz.Ol deyiverir inşaallah.

Nar aldı yiyor Türk Kahvesi de içiriyorum 15 güne kadar o şekilde yapıcaz inşallah rabbim nasib eder hepimize

slm kızlar narı ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor ki

Nar ne işe yarıyor canım ?

Kahve çay kola yasak aman deyim sakın.kafein yumurtaya zarar veriyo.embriyolog söyledi.narı da o önerdi.

ben de çok çay içiyorum bir de akşam eşimle içiyoruz. ecrinny bu aralar kremsi beyaz akıntın oluyor mu canım.?

Kızlar ben demir eksikliği tedavisi görmüştüm doktorum çay içiyorsan bu sürede içme veya azalt dedi çünkü çay demir eksikliği ve kansızlığa sebep oluyormuş

Kızlar ben 4hafta 3günlük hamileyim, öğrendiğimden beri çay kahve içmedim, siz ne yapıyosunuz alternatif ıhlamur falan da zararlı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…