2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın bu ay..darısı bize inşallah..aynen benim annemde çorap ve minderle peşimde koşardı yerlere oturma yere basma diye bende gülerdimm..şimdi iyi anlıyorum annemii..sende sıcak yer memleketindensin bende antalyalım ama ankarada oturuyoruz buranın soğuna alışamadım her kış yatak döşek yatıyorum..şuan bebek derdinden ziyade kendi derdime düştüm..iyileşemedim bir haftadır..Allahım bu ay düşünmedim çok stres yapmadım inşallah bu sefer nasip etmiştir diyodum da adet ağrım başladı yine..Rabbimden hayırlısı demek daha zamanı gelmedi..s

Sağ göğsünde mi taşıman gerekiyomuş abla öyle yaparsın o zaman. Şunların gideceği zaman bir an önce gelsin inşallah ya sende eski düzenine dön.. Bende iyiyim reglim işte bitmesini bekliyorum yeni umutlar yeşertmek için

İnanmıyorum nolmuş bu teste kız parçalamışsın resmenben çizgi görüyorum canım orda sanki sen sabah bidaha yapsanaaa
Kuzucum ya evet rahat görünsün diye çıkardım :)))) inş hayırlısı bilmiyorum artık umut etmek istemiyorum fazla. Gecikirse yaparım artık pazara kadar sıkıcam dişimi Can'ım.

Kızlarr doktordan cıktm ignemi yaptı bu sefer 3 yumurta oluşmuş ikisi 19-20 mm birisi 16-17 mm...bal tarcin da yaptım bu ay.kesin yapın derim gecen aykinden iyi oldu bende kesinliklee..denemekden ne cıkar dedim :) doktor da 16lıgı duşunme dedigine gore buyuklugu de onemli...bu ay iyi hisler var icimde bakalım hayırlısıyla insallah bu ay olur da rahim filmi korkumdan kurtulurum :)))

Hayırlısı olsun Can'ım çok sevindim. Bu arada bal tarçın çörekotu mu denedin.

Canım sana rahim filmi çekmeden mi klomen+catlatma iğnesi verdi

Aman canım dikkat et soğuklara. Sadece ağrı başladı dimi gelen bişey yok yani

Hadi bakalım olur belki canım. Genelde düşünmedikleri , kafasına takmadıkları ay oluyor diyorlar :))

İyi aksamlar kizlarr bende butun gun yazamadim sizlere yogundum baya.. Ben bu kahve olayina katilmiyorum kizlar ya hamile kalmaya calisirken ne etki edebilirki yani hamileyken hadi dikkat edersinde biz kendimizi avutuyoz valla.. Bende ilk zamanlar agir kaldirmamaya calisiyodum ay sanki hamileymisiz gibi.. Akisina burakmak lazim herseyi. Bu ay test bile yapmiyorum yanlizca icimden geldigi zaman ve saatte o kadar.. Hayirlisi insallahh

Ya kizlar birsey sorucam ben iki aydir gebe kalirim diye sac boyatmadim regl olunca falan yaptırırım derken vaktım olmadı gidemedim de şimdi yine hamilemiyimdir diye yaptiramiyorum beyazlar çıktı iyice daha 20yasimda başlamıştı gebelikte bu unluler nasıl boyatiyorlar ya

evet canım sağda taşısın demiş hoca pazartesi olsun diye bekliyorum gtmeleri için sonra yine bir haftalığına geleceklr off off

Canim bitkisel boyalar var eczane urunu oluyorlar eczaneden alabilirsin ama biraz pahali oluyor bir kutusu normal boyanin iki kati oluyor ama dogal oluyor o sekilde yapabilirsin icin rahat etsin dersen.. Ama daha olusmamis bebege etki etmez normalde boyasan bence

aynen canım benim saçlarda boyancak duruyor 2 aydır bekletiyorum..ben boyucaktım da arkadaşın doktoru ona saç boyama tavsiye etmem demiş..ondan kaldı..adet olunca boyucam artık..çikin çikin geziyom 2 aydır:)

evde 2 kutu boya dururken hiç yeni boya alasım yokk..en iyisi adeti beklemekk:) saçlarımı koyultcam yavaş yavaş zaten..hamile kalırsam sıkıntı olmasın saç boya istemesin diyee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…