- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Ya içim kıpır kıpır hülyacım eşim diyo bende sıkıntımı var arkadaşlarının hemen oldu birkaçının. Kendini sorguluyor kıyamam dedimki bendede olabilir 5ay daha bekleyip doktora götürcem zaten bir sene denemiş olcaz bakalım kızlar ya bi hissim yok yine hamişler hissedermiş pff bende tık yokAyy az kaldii canimm insallah once sen sonra sira bendeearamizda 5 gun var bu seferr insallah ikimizde guzel haber veririzz
Hissin oldumu peki yani bende yok ya bomboşum yine kırmızı kart görcem diye umudumu kırıyorum kendi kendime hatta ped aldım ayıptır söylemesi.Canım hadi inş cnm az kalmış son hafta bende de hiç belirti yoktu.
Hemen bi test yapsana ve kaçgünde bir oluyorsungunaydın arkadaslar bende gecen ay yırmı besınde olmustum hala adet olmadım benımde karnımda hafıf sızı gıbı bır agrı var belımın sag tarfı agrıor normlde adet donemınde bomba gıbı olurdum yanı cok sıserdı karnım ama br haftadır bol su ıcıyourm acaba onunmu etkısı vr bılemedım gunduz ve gece herlde toplamda 10 kere tuvalete gıdıyorum
cnm o degısıyor tam bılmıyorum en kotu ıhtımle gore dusunrsek gecen ayın yırmı besınde olduysam ptesıyı beklıcem baklım ıns vardıryaHemen bi test yapsana ve kaçgünde bir oluyorsun
Mesela ben 28 30arası oluyorum. Hadi inşallah vardır bebek. Pazartesi olmazsan bi kan testi yaptır bizede haber etcnm o degısıyor tam bılmıyorum en kotu ıhtımle gore dusunrsek gecen ayın yırmı besınde olduysam ptesıyı beklıcem baklım ıns vardırya
senın belırtılerın neydı cnmMesela ben 28 30arası oluyorum. Hadi inşallah vardır bebek. Pazartesi olmazsan bi kan testi yaptır bizede haber et
Ben iki ay önce kimyasal gibi bişey geçirdim kan testi yaptırmakta geciktiğim için kanıtlayamadım sağ kasıkta batma mide bulantım vardı 2gün gecikti gecesinede aşırı kanama ve sancı yaşadım kanamam çok yoğundu regl bitincede mide bulantım falan geçti. Hatta korktum başka bişeymi var diye devam etseydi tomografi çekincektim. Gecen ayda gayet normal regl yasadım.senın belırtılerın neydı cnm
benımde sol tarafımda hc agrım yok sag tarafımda genelde agrı oluyor suan cok hafıf sag tarafımda agrım vr hafıfde bel agrım varBen iki ay önce kimyasal gibi bişey geçirdim kan testi yaptırmakta geciktiğim için kanıtlayamadım sağ kasıkta batma mide bulantım vardı 2gün gecikti gecesinede aşırı kanama ve sancı yaşadım kanamam çok yoğundu regl bitincede mide bulantım falan geçti. Hatta korktum başka bişeymi var diye devam etseydi tomografi çekincektim. Gecen ayda gayet normal regl yasadım.
evet canım kimyasalda hemen sıfırlanabiliyor değerler..benim iki ay önce olmuştu..ben bu ay yine kimyasal gebelik geçirdim..toplamda 7 aydır deniyoruz..4 ayı nerdeyse kimyasal oldu..ama sadece ikisi idrarda çıktı..aynı şeyleri yaşadığım için ben diğer ikisininde kimyasal olduğunu düşünüyorum ama onlar seninki gibi idrarda çıkmamıştı..2 gün önce 2-3 damla kahve leke geldi öncesinde kasık ağrım olmuştu adet oluyorum sandım ama sonrasında 2 gündür hiçbişi gelmedi..dün ovulasyonda yaptım koyu çıktı..ovülasyonda koyu çıkınca bir saatlik idrarla gebelik testi yaptım silik çıktı dünden beri yerleşme kanamasıymış diye seviniyordum..sabah yoğun bir şekilde kanamam oldu yani yine tutunamadıBen iki ay önce kimyasal gibi bişey geçirdim kan testi yaptırmakta geciktiğim için kanıtlayamadım sağ kasıkta batma mide bulantım vardı 2gün gecikti gecesinede aşırı kanama ve sancı yaşadım kanamam çok yoğundu regl bitincede mide bulantım falan geçti. Hatta korktum başka bişeymi var diye devam etseydi tomografi çekincektim. Gecen ayda gayet normal regl yasadım.
Ya canımmm detaylı araştırılması lazım benim arkadaşımda kimyasal geçirdi iki kez şimdi bebeği var ama kan pıhtılaşma sorunu varmış ilaç kullanmıştı hep aşı olmuştu ilk 3ay yani gebelik öncesi tedavi gördü aşırı kanamayla düşüyordu tutunamadan. Çogu kadın anlamıyormuş bile kimyasalı. O ay çok aşırı kanamam ve öncesi kasık batmam vardı iki hafta öncesinden regl belirtileri vardı off ne bileyim bizi uğraştırmaz inş. Şuan 2yaşında nur topu gibi bebişi var ve yine kimyasal geçirdi yani sürekli tedaviyle hamilelik sürecine girmesi gerekiyor yoksa düşüyorlarevet canım kimyasalda hemen sıfırlanabiliyor değerler..benim iki ay önce olmuştu..ben bu ay yine kimyasal gebelik geçirdim..toplamda 7 aydır deniyoruz..4 ayı nerdeyse kimyasal oldu..ama sadece ikisi idrarda çıktı..aynı şeyleri yaşadığım için ben diğer ikisininde kimyasal olduğunu düşünüyorum ama onlar seninki gibi idrarda çıkmamıştı..2 gün önce 2-3 damla kahve leke geldi öncesinde kasık ağrım olmuştu adet oluyorum sandım ama sonrasında 2 gündür hiçbişi gelmedi..dün ovulasyonda yaptım koyu çıktı..ovülasyonda koyu çıkınca bir saatlik idrarla gebelik testi yaptım silik çıktı dünden beri yerleşme kanamasıymış diye seviniyordum..sabah yoğun bir şekilde kanamam oldu yani yine tutunamadıbaşka buna benzer şeyler yaşayan var mı arkadaşlar..7 ayın 4 ayında nerdeyse bu durumu yaşamış olmam neden olabilir..neden tutunamaıyor bebişlerim eşim pazartesi bakılcak..bende bu ay soğan ve çörek otunu denicem olmazsa diğer ayda ben gidicem..
evet canım bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum..kan pıhtılaşması sebep olabiliyormuş çünkü araştırdım biraz..adam gibi bir doktor bulup gitmem lazım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..açıkçası bu ay tutunamadığına çok üzülmedim..çünkü çok kötü ateşli hastalık geçirdimm bir haftadır iyileşemiyorum ve 2-3 damlada olsa kanı görür görmez ilaç içtimm..sonra bişey gelmeyince naptım ben neden ilaç içtim diye üzülmüştüm..yani hamile kalsamda aklımda bir şüphe olcaktı hep..İnşallah en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebilerimize..Ya canımmm detaylı araştırılması lazım benim arkadaşımda kimyasal geçirdi iki kez şimdi bebeği var ama kan pıhtılaşma sorunu varmış ilaç kullanmıştı hep aşı olmuştu ilk 3ay yani gebelik öncesi tedavi gördü aşırı kanamayla düşüyordu tutunamadan. Çogu kadın anlamıyormuş bile kimyasalı. O ay çok aşırı kanamam ve öncesi kasık batmam vardı iki hafta öncesinden regl belirtileri vardı off ne bileyim bizi uğraştırmaz inş. Şuan 2yaşında nur topu gibi bebişi var ve yine kimyasal geçirdi yani sürekli tedaviyle hamilelik sürecine girmesi gerekiyor yoksa düşüyorlar
Geçmiş olsun canım bende boğaz enfeksiyonu geçirdim ilaçsız olmadı bitane antibiyotik içtim tek bir tane:) sonra kestim dedim ya varsa... Çektim bikaçgün ama napim. Hala iyileşmedim tam ama sabır. Bekliyorum yavrumu:)evet canım bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum..kan pıhtılaşması sebep olabiliyormuş çünkü araştırdım biraz..adam gibi bir doktor bulup gitmem lazım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..açıkçası bu ay tutunamadığına çok üzülmedim..çünkü çok kötü ateşli hastalık geçirdimm bir haftadır iyileşemiyorum ve 2-3 damlada olsa kanı görür görmez ilaç içtimm..sonra bişey gelmeyince naptım ben neden ilaç içtim diye üzülmüştüm..yani hamile kalsamda aklımda bir şüphe olcaktı hep..İnşallah en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebilerimize..
bende ilk günü başladım neyse artık bişey olmaz herhalde 12. günü bitireyim o zaman bende 1 tatlı kaşığı yiyorum ama çok kötü midem kalkıyo.. İnşallah fayda eder bana da yaa korktuğum gibi kist olmasın da. Benim klomenle 6.5 cm kistim olmuştu korkuyorum onun içinu-mutlu lale canım adetin ikinci günü başlıyosun 12. Günü bitiriyosun..ben klomenle aynı anda kullandım yine de kist olmadı. Iki tatlı kasigi diyodu günde ben bir cay kasigi yaptm.. oyle bi etki oldu ki resmen agrıdan hissettim yumurtaların geliştiğini...hatta kist diye korktum ama oluşmamış..
Hadi rastgelsin ablahe ya dün akşam yorgun argın yaptık :) mum duruşu yok yastık koyma 15 dk bekledim artık gülüyorum kendime
Canım hadi gözün aydın o zaman. Çok şanslısın tam yarı yıl tatiline girdiniz bol bol dinlen bebiş yerleşsin iyice inşallah.. Dr dan bizi haberdan et ne dedi ne olduKuzucum evet hamileyim ama kan testi yaptıramadım yarın yol durumuna göre hastaneye gidicez bakalım. Dün kanama oldu ondan bilemedim bugün bişey yok okuldan geldim yatıyorum paso. Baya net iki çizgi gördüm. Darısı başınıza kuzucuklar.
Canım sakın öyle düşünme Allah sana nasip etti bak ne güzel şuan tek duan bebeğinin sağlıklı ve hayırlı olup sana tutunması. O yaşadığın kaygıları anlıyorum ben kimyasala hamile kaldığımda aynı düşünceyi yaşadım korktum gitti bebişim 2. de bile aklımdan geçti aman ALLAHIM içimde bi bebek mi olacak diye o da kimyasalmış.. Çok istiyorum tabi ama ilk anda öyle düşünce gelebiliyor insanın içineHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ya yumurtlama dönemimden bir hafta sonra solda batma oluyordu baya adet ağrısı gibi olmuştu. Baya 6-7 gün sürdü sonra durdu. Akıntı oluştu kremsi bir akıntım oldu beyaz. Onun dışında sol tarafta yine bi gaz gibi sıkışma gibi hissediyordum. Gaz sorunum vardı. Son iki günde de burun tıkanıklığı nezle gibi oldum. Kirpik kırışıklığı bugün fark ettim harbiden kırışmıştı :)) şimdi uyandım Bi mutsuzluk acaba bu çocuğa bakabilecekmiyim anne olabilecekmiyim acele mi ettik dedim hormonlar devreye girdi sanırım :/
Hissin oldumu peki yani bende yok ya bomboşum yine kırmızı kart görcem diye umudumu kırıyorum kendi kendime hatta ped aldım ayıptır söylemesi.
Benide yazın*******************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.
liste yapıyorum 2016 anne adayları diyeeeeeeeeeeee
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA YAZARIM HEMENBenide yazın
BİLMİYORUM VALLAHA GÜZELİM EŞİMİ BU HAFTA İYİCE KENDİME YANAŞTIRMAM LAZIM HER ŞEY BEBEK İÇİNbende ilk günü başladım neyse artık bişey olmaz herhalde 12. günü bitireyim o zaman bende 1 tatlı kaşığı yiyorum ama çok kötü midem kalkıyo.. İnşallah fayda eder bana da yaa korktuğum gibi kist olmasın da. Benim klomenle 6.5 cm kistim olmuştu korkuyorum onun için
Hadi rastgelsin ablabende adetin bitmesini bekliyorum çalışmalar için bide ovulasyon testi alcam merak ediyorum tam olarak ne zaman yumurtlayabiliyorum diye
Canım hadi gözün aydın o zaman. Çok şanslısın tam yarı yıl tatiline girdiniz bol bol dinlen bebiş yerleşsin iyice inşallah.. Dr dan bizi haberdan et ne dedi ne oldu
Canım sakın öyle düşünme Allah sana nasip etti bak ne güzel şuan tek duan bebeğinin sağlıklı ve hayırlı olup sana tutunması. O yaşadığın kaygıları anlıyorum ben kimyasala hamile kaldığımda aynı düşünceyi yaşadım korktum gitti bebişim 2. de bile aklımdan geçti aman ALLAHIM içimde bi bebek mi olacak diye o da kimyasalmış.. Çok istiyorum tabi ama ilk anda öyle düşünce gelebiliyor insanın içine
Yok canım o içine doğması her zaman tutmuyo ben 2 ay önce öyle hamileyim diye geziyodum bi baktım regl olmuşum ağlamaktan yüzüm gözüm şişti sanki düşük yapmışımeşim kızdı zaten yoktu neden bu kadar yıpratıyosun kendini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?