2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Belki daha doktora gitmedik o yüzden böyle sevinemedim. Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu. Benim de içime sindirsin inş. Çünkü çok istiyordum anne olmak. İnsan gerçekle yüzleşince hazırlıksız yakalanıveriyor.

Aaa tebrikler çok dua et bizlerede. Allah kucağında görmeyi nasip etsin canım

aman canım sakın bakabılcekmıyım falan dıe dusunme bakarsın tabı ben hamıleyken cok heveslı degıldım bakabılcemmı of acaba olmasamıydı dedım ve öldü bebegım=((şimdi yolunu dört gözle beklıyrom

gebelik için bitkisel önerileriniz neler hanımlar? anket sonuçlarını bekliyorum kızlar ona göre başlıcam bende bakalım başka seçeneklere

Kıyamam ya çok üzüldüm Can'ım, Allahım kimseye yaşatmasın o duyguyu hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin inş.haklısın bu duyguları hissedecek yaşta da değilim yaşım 30. Benim yaşımda arkadaşlarım ikincileri yaptılar. Geçici bir duygu yoğunluğu sanırım

benımde 27 zaman cabuk gecıyor aslında en guzelı erken evlencen 24 gıbıde dogurcan=))

Rahim filminden dolayi mi bilmiyorum ama çarşamba günü özellikle sağ yumurtalıgimda batma vardı çok yumurtlama sancısı o mu önceden pek olmazdı
Onceden olmuyosa filmden dolayı mıdr bilemiycem canım...ama bn hemen hemen her ay hissederim. Hissedilen bisey yani..

yok yok sevin canım bizlere de dua et ben de senin dediğin belirtilerin çoğu oldu ama çizgiyi ikincisini göremedim
ya kimse de çikolatamı hatırlatmıyor bana tamam istemiyorum

Ben de anne olmak istiyorum canım ben 31 yaşındayım eşim 35
Hep genç anne olmak istedim hala da çok istiyorum ben 20 eşim 27 yaşında o kadar çok istiyoruz ki eşimin annesi rahim filmini istemedi erken falan diye eşimde Hayır yapilicak dedi ben ne için çalışıyorum dedi tedavi de olucak dedi kaynanam da bişey demedi cekildim eşime de tedavi olucagimizi soylemeyelim dedim tamam dedi çok şükür hep yanımda kaynanam kötü biri değil ama gencsiniz olur diyor sadece

Canim hayirlii ugurluu olsunn insallah ne guzel bir haberr.. Bende 25 yasindayim ins 26 da anne olabilirim siz ne kadar zamandir istiyordunuz kac ayda oldu

Canlar, Allahim hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu. Kısaca anlatıyım ben 2015 ekimde evlendim. Evlendiğimde beri deniyoruz. Bana kalsa ilk ay olmalıydı ilk ay olmayınca baya panikledim ben. Olucak mı olmucak mi diye. Sonra bu Aralık ayında çalışmalarda ilişki sonrası bisiklet sürme, kasık bölgeme masaj, secde, ayakları havaya dikme hepsini yaptım baya bi zorladım anlayacağınız. Telefon programı ve akıntı kontroluyle yumurta takibi yaptım. Ve iliskiyi de hergün yaptık normalde yapmayın diyorlar ama bir hafta full yaptık . Bu ay da inş ben duyarım haberlerinizi ☺

Ay ne guzell cok kisa bir zamanda olmus bizim 6. Ayimiz olcak( maassallah sana canmm insallah kucagina almayida nasip etsin allahimm bizlerede bu mutlulugu yasatsin inss

Buay cok uğraştık yani olması temennim gün aşırı olmasına dikkat ettik ve hemen kalkmiyorum bakalım 29ocak gelsin diye bekliyorum off çok zor beklemek kizlar ya hele zaman yaklastikca daha zor.regl belirtilerim henüz başlamadi inşallah baslamaz onun disinda bi degisiklik yok.bi arkadaşım hamile olduğunu sadece kokulardan anlamıştı herşey kokuyor demişti çok gulmustuk hatta nasil yani diye

Canım hadi inş cnm az kalmış son hafta bende de hiç belirti yoktu.

Ayy az kaldii canimm insallah once sen sonra sira bendee aramizda 5 gun var bu seferr insallah ikimizde guzel haber veririzz

Benim de 20 ay oldu dün gece yaptık ama kaynana kaynata varken nasıl oalcak üst üste bilemiyorum pazartesi eltime geçecekler bu hafta biraz daha sık yapabilirsek iyi olacak

Benim de 20 ay oldu dün gece yaptık ama kaynana kaynata varken nasıl oalcak üst üste bilemiyorum pazartesi eltime geçecekler bu hafta biraz daha sık yapabilirsek iyi olacak
Canim kendini strese sokma boyle yapatak aslinda kendimizi sartliyoruz.. Akisina birak ne zaman istiyosan o zaman yapmak lazim aslinda cocuk icin kendimizi planlamak da olmama nedeniymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…