- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
hyır canım sanmıyorum gözün aydın hamilesinKızlar gittim doktora beta hcg 506 çıktı. İki gün sonra tekrar gidicez bakalım iki katına çıkması lazımmış . Bat tarihim bugün kimyasal olma ihtimali olabilir mi canlar, bu değerlerde?
hamiş resmini koyuyorumKızlar gittim doktora beta hcg 506 çıktı. İki gün sonra tekrar gidicez bakalım iki katına çıkması lazımmış . Bat tarihim bugün kimyasal olma ihtimali olabilir mi canlar, bu değerlerde?
İNŞ HAYIRLARLA BİZLER DE SEVİNİRİZ CANIM DUA ET BİZE CANIMSağol aynacım darısı hepinizin başına inş yarabbim
AMİN CANIM BİZİMKİLER DE YAKINDIR HAYIRLISIYLA İNŞ BU AY BİRAZ DAHA SIKI TUTUYORUM İŞİBizimm yanimizzdada artikk hamis resmii olsunnnallahimm insallahhh
Teşekkür ederim canımcımm bende dün kan testi yaptırdım 106çıktı pazartesi birdaha gidicem doktora inşallah tutmuşturHOŞGELDİN CANIM ARAMIZA YAZARIM HEMEN
hadi ya çok çok sevindim canım darısı bizlere inş bence değer iyi adetin kaç gün geçti pazartesi sonucu yaz bize hadi bir hamişimiz daha varTeşekkür ederim canımcımm bende dün kan testi yaptırdım 106çıktı pazartesi birdaha gidicem doktora inşallah tutmuştur
Ay canım benim dualarım hamiş olmak isteyen herkese.5aylık evliyim hiç korunmuyorduk ben acaba bi sorun mu varda olmuyor dedim doktora filan gitmedim.netten yumurtlama testi aldım 2.çizgiyi gördüm o gün ve ertesi günü oldu başkada olmadı.adetime 2gün kala idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı çok şaşırdım sonra dünde adetimin ilk günüydü kan testi yaptırdım 106çıktı.inşallah tutmuştur adette olmadım.pazartesi mutlaka yazarım canımcımAllahım en kısa zamanda sanada ve bütün bekleyenlere de nasip etsinhadi ya çok çok sevindim canım darısı bizlere inş bence değer iyi adetin kaç gün geçti pazartesi sonucu yaz bize hadi bir hamişimiz daha varbizlere de dua edin tedavi ile mi oldu canım doğal mı ne kadarlık evlisin?
çok sevindim senin adına canım darısı bizlere pazartesi yazAy canım benim dualarım hamiş olmak isteyen herkese.5aylık evliyim hiç korunmuyorduk ben acaba bi sorun mu varda olmuyor dedim doktora filan gitmedim.netten yumurtlama testi aldım 2.çizgiyi gördüm o gün ve ertesi günü oldu başkada olmadı.adetime 2gün kala idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı çok şaşırdım sonra dünde adetimin ilk günüydü kan testi yaptırdım 106çıktı.inşallah tutmuştur adette olmadım.pazartesi mutlaka yazarım canımcımAllahım en kısa zamanda sanada ve bütün bekleyenlere de nasip etsin
Amin canımcım darısı başınıza inşallah dualarım sizinle sana bi çikolata ozmançok sevindim senin adına canım darısı bizlere pazartesi yazhemen hamiş resmi koyalım hamişlerimiz de bir çikolata yiyemedim artık kendim kalırsam kendime bir kutu alacağım heheheheheheheheh
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAmin canımcım darısı başınıza inşallah dualarım sizinle sana bi çikolata ozman
dimi abla çocuk olunca adamları kullanıp bi kenara atmış gibi olcazBİLMİYORUM VALLAHA GÜZELİM EŞİMİ BU HAFTA İYİCE KENDİME YANAŞTIRMAM LAZIM HER ŞEY BEBEK İÇİN
ah ahh sen mi ben mi canm ya ben ayakta alkışlıyorum hatta büyük başarıHanımlar benim kasıklarda ufak ufak batmalar var regl belirtileri gelmeye başladı hay ya olmayaydı iyiydi valla moralim bozuluyor. Gün aşırı olmasına dikkat ettik kaliteli sperm için yani bilmiyorum üzülüyor insan imreniyorum hamişlere denedik oldu diyenlere. Hele korunurken olanları alkışlıyorum
Emelim maşşallahh yaaKızlar gittim doktora beta hcg 506 çıktı. İki gün sonra tekrar gidicez bakalım iki katına çıkması lazımmış . Bat tarihim bugün kimyasal olma ihtimali olabilir mi canlar, bu değerlerde?
abla sorma kaç gündür acayip yoğun ve yorgunum. Dün misafirlerim vardo baya kalabalık bir kısmı da akşam yatıya kaldı bugün akşam gittiler bende öldüm tabi şuan yerimden kalkamıyorum. Ha ile olsam bu yorgunluğa çocuk düşebilirdi
ay misafir olunca zor ben de pazartesini bekliyorum pazartesi akşam eltimlere gideceğiz kaynanamı kaynatamı bırakacağız stres oldular onla rda pek oraya gitmek istemior eee bana ağzına geleni söylemek kolay biraz orada kıymet bilirlerdimi abla çocuk olunca adamları kullanıp bi kenara atmış gibi olcaznapalım onlarda bugünleri iyi değerlendirsin
ah ahh sen mi ben mi canm ya ben ayakta alkışlıyorum hatta büyük başarıbende eşime kızıyorum arada bi kaza yapsaydın neden o kadar dikkat ettin diye beklemeden gelirdi ne güzell
Emelim maşşallahh yaaAllahım nazarlardan saklasın çok güzel değerin Allahın izniyle hiç bişey olmaz merak etme kimyasal için oldukça yüksek bir değer.. dr a geçen gün li durumdan bahsettin mi belki düşük önleyici ilaç filan verirdi. Gerçi devam etmiyosa bişey yoktur ama. İçini ferah tut maşallahı var
abla sorma kaç gündür acayip yoğun ve yorgunum. Dün misafirlerim vardo baya kalabalık bir kısmı da akşam yatıya kaldı bugün akşam gittiler bende öldüm tabi şuan yerimden kalkamıyorum. Ha ile olsam bu yorgunluğa çocuk düşebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?