2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hanımlar benim kasıklarda ufak ufak batmalar var regl belirtileri gelmeye başladı hay ya olmayaydı iyiydi valla moralim bozuluyor. Gün aşırı olmasına dikkat ettik kaliteli sperm için yani bilmiyorum üzülüyor insan imreniyorum hamişlere denedik oldu diyenlere. Hele korunurken olanları alkışlıyorum

Kızlar gittim doktora beta hcg 506 çıktı. İki gün sonra tekrar gidicez bakalım iki katına çıkması lazımmış . Bat tarihim bugün kimyasal olma ihtimali olabilir mi canlar, bu değerlerde?

Kızlar gittim doktora beta hcg 506 çıktı. İki gün sonra tekrar gidicez bakalım iki katına çıkması lazımmış . Bat tarihim bugün kimyasal olma ihtimali olabilir mi canlar, bu değerlerde?
hyır canım sanmıyorum gözün aydın hamilesin

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903

60.profesor
61.showerbaby
62.

yeni hamişimiz :) emellocco

Teşekkür ederim canımcımm bende dün kan testi yaptırdım 106çıktı pazartesi birdaha gidicem doktora inşallah tutmuştur
hadi ya çok çok sevindim canım darısı bizlere inş bence değer iyi adetin kaç gün geçti pazartesi sonucu yaz bize hadi bir hamişimiz daha var bizlere de dua edin tedavi ile mi oldu canım doğal mı ne kadarlık evlisin?

Ay canım benim dualarım hamiş olmak isteyen herkese.5aylık evliyim hiç korunmuyorduk ben acaba bi sorun mu varda olmuyor dedim doktora filan gitmedim.netten yumurtlama testi aldım 2.çizgiyi gördüm o gün ve ertesi günü oldu başkada olmadı.adetime 2gün kala idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı çok şaşırdım sonra dünde adetimin ilk günüydü kan testi yaptırdım 106çıktı.inşallah tutmuştur adette olmadım.pazartesi mutlaka yazarım canımcımAllahım en kısa zamanda sanada ve bütün bekleyenlere de nasip etsin

çok sevindim senin adına canım darısı bizlere pazartesi yaz hemen hamiş resmi koyalım hamişlerimiz de bir çikolata yiyemedim artık kendim kalırsam kendime bir kutu alacağım heheheheheheheheh

çok sevindim senin adına canım darısı bizlere pazartesi yaz hemen hamiş resmi koyalım hamişlerimiz de bir çikolata yiyemedim artık kendim kalırsam kendime bir kutu alacağım heheheheheheheheh
Amin canımcım darısı başınıza inşallah dualarım sizinle sana bi çikolata ozman

BİLMİYORUM VALLAHA GÜZELİM EŞİMİ BU HAFTA İYİCE KENDİME YANAŞTIRMAM LAZIM HER ŞEY BEBEK İÇİN
dimi abla çocuk olunca adamları kullanıp bi kenara atmış gibi olcaz napalım onlarda bugünleri iyi değerlendirsin

ah ahh sen mi ben mi canm ya ben ayakta alkışlıyorum hatta büyük başarı bende eşime kızıyorum arada bi kaza yapsaydın neden o kadar dikkat ettin diyebeklemeden gelirdi ne güzell

Emelim maşşallahh yaa Allahım nazarlardan saklasın çok güzel değerin Allahın izniyle hiç bişey olmaz merak etme kimyasal için oldukça yüksek bir değer.. dr a geçen gün li durumdan bahsettin mi belki düşük önleyici ilaç filan verirdi. Gerçi devam etmiyosa bişey yoktur ama. İçini ferah tut maşallahı var
abla sorma kaç gündür acayip yoğun ve yorgunum. Dün misafirlerim vardo baya kalabalık bir kısmı da akşam yatıya kaldı bugün akşam gittiler bende öldüm tabi şuan yerimden kalkamıyorum. Ha ile olsam bu yorgunluğa çocuk düşebilirdi

ay misafir olunca zor ben de pazartesini bekliyorum pazartesi akşam eltimlere gideceğiz kaynanamı kaynatamı bırakacağız stres oldular onla rda pek oraya gitmek istemior eee bana ağzına geleni söylemek kolay biraz orada kıymet bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…