2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ters lale canım benim allah razı olsun az önce yatsı kıldım hepinize dua ettim kızlar. Ben ilişkiye girmeden dilime pelesenk olan rabbi heb li mines salihin duasını okudum. Sonra ilişki sonrası da karnıma koyup elimi öyle uyudum kaldım sabah da o tatlı ağrıyla uyanmıştım. Bilmiyorum belki o gün olmadı ama kızlar deneyin bunları yapmasanız bile gün içinde içinizden söyleyin Allahim inş bu ay da sizlerden duyarım güzel haberler

rabbi heb li mines salihin sadece bunu mu okuyacapız canım? ilişki öncesi bunu okudun sonra uyurken elini karnına koydun vallaha her şey dua üzerine kurulu ALLAH kabul edecek sonuçta bu ay benim 20. ayım bebişimi bekliyorum hayırlısıyla ben de dua bekliyorum namazlarımı da ihmal eder oldum kendime gelmem lazım

Kuzucum mümkün olduğunca kılmaya çalış .bu yaptıklarım tamamen doğaçlama içimden gelen şeyler. O dua da hz İbrahimi hayirli çocuk isteme duasiymis. Yer gök duayla demişler. Ayette de o duaya karşılık BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK diyor insanın etkilenmemesi mümkün değil :)))) Allahim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

öyle canım ben bir ara çok dua ediyordum hatim de yaptım Rabbim hatimimle birlikte beni müjdeleyecek diye inandım sonra taşeron olarak işe girdim borcumuz çok eşim bekarken ailesinin evini falan yaptırmış bir de düğün masrafları çok eşya almadık ama iki tarafta da olmayınca ben de yetimim zaten annem bir dul aylığıyla geçiniyor velhasılı kelam iş bana büyük bir fırsat gibi geldi tekrar şükür hatmine başladım tabii bebek hep aklımdaydı fakat iş umduğum gibi çıkmadı ben hep memuriyeti hayal ettim 2012 de de 79 puanla açıkta kaldım sonra dayanamayıp 2. ayı doldurduktan sonra çıktım işten başımızdaki şef her seferinde benimle egosunu tatmin ediyordu uysal gördüğ için işimi bitirsem bile kantinde milletin içinde bağırmalar peşimden gel çabuk falan dayanamadım...şimdi kpss ye çalışıyorum işten sonra namazı ihmal ettim tam derslere adapte oldum derken kaynana kaynata geldi onlar da moralimi sıfır etmeye prgramlılar zaten bu akşam kaynanam dyor ki inş kazanır memur olursun hayırlısı inş çalışırsak bilirsek olabilir yoksa olmaz sen kendine güvenmiyorsun heralde diyor ya sanki her şeyin garantisi var ne bileyim ben ALLAH ol diyecek tabii biz de çalışacağız yani kafam son birkaç aydır bin dünya oldu ama toparlanmam lazım

Haklısın canım zaten aksilikler üstünde gelir. Ama az kaldı canım zorlanmadan malesef olmuyo. Bende uzun yıllar yalnızlık çektim evlenemicem anne olamicam diyordum hergün ağlıyordum . Şimdi kocamla tanışalı 8 ay oldu . Hem evlilik hem bebek sığdı. Hayat gerçekten mucizelerle dolu. Allahım hayırlı ömür versin annecigine sana ve eşine hicbisey kafana takma acı çekmeden olmuyo sanırım. Bazı insanlar hariç tabi onlar hazıra konup hayatı mutluluk içinde yaşıyorlar. Ben Allahiminiz sevdiği kullarını sınadığını düşünürüm hep. Her zaman böyle sakin olmuyorum eskiden isyan ettiğim de oldu. Hasta olmaktan korkuyorum işte o adını anmak istemediğim ataklardan. Bu yüzden artık hicbisey in üzmesine izin vermiyorum eşimi ve beni. Her zaman güçlü olmalıyız . Bu arada 79 almışsın bu harika bence kendine güven canım benim.

Ben de ataklardan korkuyorum canım hep ölecek korkusuyla yaşamak zor kendimi kendime kanıtlayamadım bir türlü memuriyeti gözümde büyüttüm hep şimdi de istediğim gibi çalışamadıkça mutsuz oluyorum ..birkaç dostum var sağolsunlar bana çok yardımcı oldular moral olrak burada da dertleştiğim bir kaç arkadaşım var onlardan da ALLAH bin kez razı olsun sizlerden de ben anne ve kardeşime bir şeyler yapamadıkça da çok üzülüyrum ben de evlenemem heralde diyordum atanamamıştım da küçük bir ilçede evde kpss çalışarak zaman geçiriyordum elimi neye vursam sanki kuruyordu ama eşimle tanıştıktan sonra 3 ay içinde yüzük taktık yaklaşık 9-10 ay içinde de evlendik biz de şuan 2 seneyi geçti evleneli ve 20 aydr da bebek için uğraşıyoruz...
Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar versin de hepimize de tüm isteyenlere de beni eşimin ailesi istemedi hiç eşime yakıştırmadılar onlara göre neredeyse dünynın en çirkiniydim kilolu olduğum için...şimdide kaynanam kaynatam çenesi durmadı bu sefer de kalbimi kırdılar işte sözleriyle dua et canım annem hep yardımcı bana bir hediye alamadım ona da şöyle elim dolu dolu gidip o fesat komşularının ağzını tıkayamadım boşa okuttun dşyorlar hep eşimin akrabalarının karşısında da hep ezik oluyrum memuriyet olmadığı için kilo yüzünden ailemin durumu ve kilolarım yüzünden kendime güvenemiyorum bir türlü

Canım benim ya, boşverrrr eşin istiyor ya gerisi boş, sen bence plan yap o zaman biraz şartlanirsin hem. Birde kpss videoları var izle bence onları ders yapmaktan sıkıldığında. 4 ay var panik yapma canım. Kafana takma kilolarını da. Çalışma hayatı verdiriyor. İnş bebekten sonra hepsini vercez.

inş canım şimdi de kendimi kilo konusunda kasmak da istemiyorum stres olup hamişliği engellemek istemiyorum dua et canım kpss konusunda da bana çok sevinirim

ya cok tsk ederim onemsememistim ilaci bir kere icip birakmistim bende kullanayim ins ise yarar

canım ya mesajını okuduğumda tüylerim ürperdi Allahım edilen duaları geri çevirmiyor ama zamanını bekliyor sadece sana da vermiş çok şükür.. o dua buaralar benmde dilimde ve sürekli aklımda annem sürekli söyle demişti bende işe giderken aklıma geldiğinde söylüyorum hep inşallah kabul olur.. takviminde çok yakışmış canm maşallah

ya cok tsk ederim onemsememistim ilaci bir kere icip birakmistim bende kullanayim ins ise yarar
kullan canm kesinlikle biraz pahalı ama değer bence

İnşallah canın yaa hayırlısı ama biran önce gelse iyi olur
he ya çok nazlanıyorlar bakalım şubat bizim için uğurlu olacak mı ben inanıyorum bu ay inancım tam beklemedeyim ay teyze de olacağız anne de olduk mu oo RABBİM hayırlısını nasip etsin hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar anneciğim de bebek takımı almış kardeşimle bana yollayacak offf off

İnşallah nasip olacak o takımı giydirmek abla ne demişler işin Allah a kalmışsa olmuş bil

İnşallah nasip olacak o takımı giydirmek abla ne demişler işin Allah a kalmışsa olmuş bil
öyle canım annem çok hevesleniyor onun ilk torunu olacak ALLAH'IM hepimizi hayırlarla sevindirsin bakalım

öyle canım annem çok hevesleniyor onun ilk torunu olacak ALLAH'IM hepimizi hayırlarla sevindirsin bakalım
Benim aileminde ilk torunu olacak olursa tabi inşallah
inşallah sıra sende canm güzel haberler için sen önden bizde arkandan geliriz sen emel in peşine takıl bizde senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…